Västerås

I lördgas kl 7 åkte vi till Västerås. Vi tog Passaten för i den finns det ac också går det lite fortare med den, och eftersom att vi bara skulle stanna över dan så känndes det bättre att göra så. Hade ju vart kul att cruisa Amazon förstås och fått åkt in på marknaden med den och visa upp den, men vi får ta det nästa år =) När vi kom fram så åkte vi direkt till marknaden och gick där och kikade. Det enda vi köpte var ett par solglasögon till mig. Fanns massa bodysar också, men Kristoffer tyckte inte att vi skulle köpa en med avhuggna enhörningar på eller döskallar, så då vart det ingen =P haha! Plutten sov hela tiden vi gick där. Gick bra det, fast det var så varmt. Men det kom lite vindpustar ibland och det var skönt Och det var ju tur att vi tog passaten, för det var då skönt med ac:n sen. Vi hade ju dött om vi skulle ha hoppat in i Amazonen då!

Ja sen åkte Alex och Jimmie med oss till en Statoil för vårat kylarvatten var slut. Och där var det några raggarpöjkar som hade vattenkrig och kastade på oss med. Och på vägen dit så var det två nakna killar som stog uppe på en bil och gjorde helikoptern på varandra hehe.

Efter det åkte vi på en affär och köpte 9 liter vatten och en varsin glass. Man blir ju törstig av värme! Sen skjutsade vi tillbaka Alex och Jimmie till deras bil som dom bodde i. Och smartskallarna hade parkerat precis utanför Västerås polishus!
Sen åkte vi och åt, och efter en massa letande efter en väg in till stan och en parkering så hittade vi tillslut en jättebra plats att sitta och kolla på cruisingen. Hoppas att man kommer ihåg den vägen nästa år =P Ja, och där satt vi till kl 10 på kvällen och då åkte vi och åt, och sen hem. Kom hem runt 1 tiden på natten, så vi var bra nog slut då!

Annars så har vi inte gjort nått speciellt under veckan. Idag var Olivia och jag på stan och fikade med mammagruppen. Och pappa kom förbi med jordgubbar, glass, grädde och mjölk! Mumms säger jag bara, vad det var gott! Var första gången i år, och fler ska det bli hoppas jag!
Åkte till Maria sen och där blev vi bjuden på spagetti och köttfärssås. Vilken tur vi har vi som blir bjuden på en massa smaskens =) Olivia och jag har legat på gräsmattan och solat en stund också, men efter ett tag så tröttnade Olivia så då fick jag börja rensa rabatten. Det tyckte hon var lite roligare att kolla på, och sen somnade hon en stund.

Kan ju berätta att allt inte precis går lika fort som innan vi fick vår lilla tös. För vi har en rabatt på hela tomten och det har tagit mig flera veckor att rensa den, och den är inte stor. Det har till och med börjar växa upp nytt ogräs där jag redan hade tagit bort...Men det kan ju bero på att jag kom på idag att jag kunde ta med mig Olivia ut i babysittern och inte bara passa på när hon sover...lite trög jag =P Så nu kanske jag får lite mer gjort när jag kom på den briljanta idén.

Kan också berätta att det inte alls går nått vidare för oss just nu...Jag skrev ju att vi måsta fylla på vatten i bilen i Västerås. Sen måsta vi fylla på fler gånger, så vi fyllde hur mycket som helst. Och inte har vi sett att det läker någonstans heller. Så då kollade pappa på den igår. Och förmodligen så har toplockspackningen gått sönder. Och det kostade typ 15000 på bilmetro! Kul! Inte fan har väl vi 15000 bara så där! Men jag ringde en vän och frågade om han hade lust att fixa den, så han skulle fundera på det eftersom att det tar lång tid att fixa. Så jag håller tummarna och hoppas på att han vill det =) Vi får se. Så nu åker vi runt i Amazonen och när vi ska ha med barnvagnen så måste vi ta av däcken så att den får plats i bakluckan. Och ingen ac dom här varma dagarna!

Olivia har börjat bita sig i underläppen ibland också. Hehe det ser så kul ut, hon är då allt för söt!

I helgen ska vi till stugan en sväng, sen blir det cruising i Hudik på lördag =) Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha en skön helg allihopa! Hej svejs!

Snabb genomgång sen flytten

Ja det kändes som att det var dags att uppdatera lite nu. Så jag drar väl en snabb genom gång om det som hänt sen sisst. Är lite trött så det blir nog inte så mycket.

Vi har kommit in i huset, fått lite ordning. Känner oss inte riktigt "hemma" ännu, men det kommer väl förhoppningsvis. Vi fick inte upp sängen heller till övervåningen för den var för stor...så nu har vi fått låna mamma och pappas gamla dubbelsäng.
Tommie och Linus hjälpte oss att flytta, så det gick på en dag =) När vi klev upp den dagen så regnade det. Funderade då på hur fasiken det skulle gå med släpvagn. Då skulle ju allt bli blött och förstört. Så vi åkte på Ok och hyrde en lastbil. Var ju jätte bekvämt med en sån, slippa spänna fast allt och det fick ju plats mycket mer på varje lass. Tror vi åkte fyra vändor, sen var vi klar.
Resten av den veckan hjälpte Joel och Linda oss med veden så vi vart klar föe midsommar som alla säger att man ska vara. Och dan före midsommar så packade vi upp och gjorde fint så gott vi kunde och han.

På midsommarafton så blev vi först bjuden på midsommarfrukost hon pappa. Sen vart vi bjuden på midsommarlunch hon Joel och Linda. Och efter det så åkte vi hem och grillade oxfilé med Markus, kristoffer och Chistine. Sen åkte dom på fest och Olivia och jag gick och la oss.

Olivia har precis blivit 3 månader. Och den 2 juli så fick hon sina 3 månaders-sprutor! Stackars liten skrek när hon fick dom, men det gick snabbt över och hon flinade. Sen gick jag och ammade henne, och då blev hon ledsen igen en liten stund. Men sen var det bra. Men på kvällen fick hon feber, och det satt i dan efter med. 38 grader. Hon var på glatt humor, men hon var rätt så hängig och trött. Uscha måste vart så jobbigt, också var det årets hittills varmaste dag! Vi var in en sväng till stan också och kollade på snön på Kattvikskajen. Men vi gick bara dit och vände, var inge kul där. Men det var ju lite häftigt med snö mitt i sommarn hehe!

I förrgår fick Olivia en hoppgunga av sin farmor. Hon ska ju stå upp hela tiden, så då tyckte vi att det borde passa bra med en sån. Vi provade den när vi kom hem och hon verkade gilla den. Men hon är lite för liten för den, så hålen för armarna är lite för långt upp, men det gick nog rätt bra ändå =) Också var det lite läskigt att man skulle sätta fast den upp på dörrlistena. Kändes inte så stabilt så vi vågade inte ha den där så länge. Ska fixa en krok i taket i stället sen så blir det bättre.

Imorse vaknade vi av att Olivia låg och "pratade" i sin säng. Så vi låg kvar hur länge som helst och lyssnade på henne. Det var kul att vakna så, så jag hoppas det händer fler gånger! Jag tror att hon pratar med sina "kompisar" på spjälskyddet (små konstiga djur) hehe! Hon brukar läsa kinesiska också för mig när jag byter hennes blöja. För vi har ett duschdrapperi med kinatäcken på, och dom brukar hon kolla på och prata en massa.

Förra veckan var vi på Maln ocklså med min mamma och solade och badade. Har bilder därifrån också, men vi har inte packat upp allt så jag vet inte vart kabeln till kameran är. Men vi ska fixa datarummet snart hoppas jag och då kanske jag hittar den, så då kommer det bilder.

Vart ganska mycket skrivet ändå, brukar sluta så! När man väl har börjat så är det svårt att sluta =P
Men nu är jag trött. Vi har börjat på med Joels och Lindas ved nu, och har hållt på hela dan så nu är jag helt slut. Kristoffer är på Bockarna och jag har kikat film och ätit godis. Så nu är jag trött och ska gå och lägga mig i sängen. Ska slå på en film som jag kan soman till. Lite läskigt är det att vara självi detta hus. Har låst nere i källaren iaf....med en skruvmejsel. Så där kommer ingen in =P Och ytterdörren är låst, och vakthunden ligger här bredvid, så det är nog ingen fara ändå att det skulle komma in nån läskig typ. Skulle var en  äcklig spindel då isf! USch vad mycket spindlar det är här förästen! Och nere i tvättstugan! Hua, Kristoffer ska få börja tvätta varje gång nu.
Haha måste berätta en sak innan jag slutar! Jag flyttade på tvättlitegrejjen man har ute. För den stog så himmla långt bort, och jag tyckte det var lite smidigare att ha den närmare källaren så man inte behöver gå så långt med alla kläder. Den satt i en STOR sementklump, så jag grävde upp den och grävde ner den där jag ville ha den. Inte så jätte lätt, tur att Kristoffer bärde den! Ja i alla falla. När vi var klar så tyckte jag att vi skulle böja tillbaka röret på själva tvättlinegrejjen så att den stog rakt och inte lutade, för röret hade böjt sig. Så Kristoffer fick göra det för jag var för svag och när han böjde tillbaka den, så gick den av! Haha så då fick jag slå ner en pinne bredvid och knyta fast röret i den så att den står upp. Hehe ja vi får nog ta och köpa en ny!

Ne nu måste jag sluta! Jag får skriva mer en annan gång, jag har väl missat en massa att skriva så det blir nog lika mycket till jag kommer på att skriva, som jag får skriva sen! Och nu läser jag inte igenom och rättar för mina ögon är så grusig av trötthet så jag ser inte vad det står. Så ni får ursäkta alla fel!

GODNATT!

RSS 2.0