Dyrkade Ra i helgen bla.

En fråga till att börja med. Ska man ha träningsverk i 4-5 dagar så man knappt kan gå? Hmmm....

Fredag morgon tvättade jag och satt på uteplatsen och solade en timme. Fick inte särskilt mycket färg.
Kristoffer åkte sen på systemet med Linus, och jag åkte till Söderrå för å lämna Rocky till pappa. Han skulle åka till stugan så då fick Rocky följa med och få lite helgsemester. Sen blev det party. Trevlig kväll. Vi spelade ett frågespel också som Kristoffer köpte. Blev lite tokigt ibland när jag skulle läsa. Det stog Gitarr-riff, och jag läste Giraff-riff. Haha!

Mamma och jag åkte till stranden på lördag vid 12. Satt och solade och jag badade 3 gånger =D Vi var helt själv på stranden. Det kom några andra en sväng som hade en hund som hette Tage hehe. Var kvar till 5 ungefär, så nu är jag knallröd, och svider gör det! Hoppas det går över snart, fett jobbigt. Kunde inte stå i solen idag för det sved så mycket, så  jag fick gömma mig bakom mamma när det  inte fanns nån skugga att stå i...Kommer färgen säkert bara att flagna bort. Dummt!
Sen var det bara till och duscha och göra iordning sig för att åka till Bergsjö och cruisa.

 Idag åkte mamma, jag och Kristoffer lite på stan. Köpte mat och åkte upp på Köpmanberget och åt. Krille kom dit sen och spelade minigolf med oss. Jag kom 2:a. Duktigt det när man inte har spelat på några år.
Åkte sen ner på stan igen och träffade Kristoffers moster. Sen handlade vi saker till en tårta som vi gjorde hemma hos mamma. Efter att vi hade fikat fick hon massage och fotfilning av mig i morsdagspresent.

Kristoffer och jag åkte ner till hamnen och försökte fiska stömming, men fick ju ingenting. Lite längre ifrån oss fick dom men där var det ju tjyvtjockt med folk. Så då åkte vi på andra ställen och kikade om det fanns fisk, men det såg dåligt ut. Ska åka ner tidigt imorgon istället när det inte är så mycket folk. Är lite farligt och stå å trängas när dom kastar och ha Rocky med...

Ja det var min helg det. Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag!

Vovsingar

Igår åkte Kristoffer, jag, Rocky, Linus och Gin till Lintjärn. Hundarna badade och lekte, medan vi drack kaffe. Mycket trevligt och roligt. Gin kom ner rusande från backen, och fick inte stopp. Så han sprang rakt in i Kristoffer så han gjorde världens praktvurpa. Också skulle dom absolut ruska av sig breddvid oss. Tokiga hundar!

Rusk!

Studs!

Gin

Gin badar! Duktigt!

Följa John



Mer rusk

Lill tigga, Linus har godiset

Linus tog pinnen av Rocky...

...Och gav den till Gin, men han fick inte ha kvar den så länge...



Man ser spåren efter att Gin och Rocky sprungit runt, runt bänkarna

På vägen hem satt dom så snällt tillsammans i bakluckan


Åkte sen en svän gpå stan. Sen till Söderrå och hämtade spå och krokar så vi kunnde fiska strömming. Pappa sa att jag kunde få lite pengar om jag fiskade upp en hel hink åt han, så jag ska försöka göra det. Vi provade lite igår ute vid Reffel, men där var det ju heltomt. Ska fiska nere i hamnen idag istället, för det verkade som att dom fick mycket fisk där.
Efter fiskeförsöket igår, så åkte vi till Tommie och Malle och kollade på Walk Hard. Jag tyckte den var llika rolig som förra gången jag såg den, om inte roligare. Hoppas dom gillade den också.

Nu håller jag på och tvättar. Funderar på om jag ska gå ut på uteplatsen och sola lite medan jag väntar på tvätten...

Talliho!

Lite träning idag

Efter Desperate igår så gick vi ner till Statoil och köpte snus. Det var väldans lång kö där så det var powerwalk hem så vi skulle hinna se Lost =) Sen låg jag i soffan och läste Steig Larsson tills x-files började.

Idag har det inte hänt så särskilt mycket. Åkte till Kristoffers mamma på dan och åt lövbiff med sallad, mumms! Åkte lite på stan sen, och gick in på ÖB. Kl 6 åkte jag och tränade med Malle. Väldans jobbigt idag var det. Speciellt ben träningen. Det var väl nån månad sen jag var där sisst, så det var kanske inte så konstigt att det var jobbigt. Men skönt ändå efteråt. På vägen hem så såg jag att pappa var i garaget på Håstaholmen så jag svängde in där också en snabbis. Tänkte åka och hålla Malle sälskap sen. Men det vart att vi beställde sallad och kikade på tv istället, för vi hade ju inte ätit kvällsmat. Nu sitter jag här, och efter att jag skrivit klart så ska jag fortsätta på boken. Den är ju så spännande!

Tack och hej!

Men nu var det väl!

Men nu var det väl länge sen jag skrev igen....men det känns ändra jobbigt, eller så har jag inget att skriva. Tokigt det där. Men här kommer lite granna iaf. Tyvärr så har det vart slut på batteri i kameran, så jag har inga kort att lägga upp. Tycker det ser så tråkigt ut utan nå bilder. Men håller på att ladda den nu, så kanske att det finns nått kort på den....

I fredags åkte mamma och jag på stan. Gick runt och kikade lite. Tog en fika, jag köpte öl till lördan.
Tvätta gjorde jag, sen åkte vi till Kristoffers mamma och åt lasagne.
Åkte en sväng på stan senare på eftermiddan, och hanlade mat. Sen åkte vi hem och åt. Efter det åkte vi till Tommie och kollade på Taken, mycket bra film! Åkte ner på stan med Tommie och hämtade Linus sen.

I lördags vart det party i vanlig ordning. Men denna gången var Malle med :) Mycket skoj! Tommie skulle gå iväg på en fest här bredvid och hämta dricka, men har blev kvar. Så då fick vi gå dit. Inte så roligt, men fick väl funka den lilla tin vi var där. Åkte sen på Stadt med Linus. Där fick vi gratis dricka. Kristoffer fixar han. Malle och jag tacka och tog emot vi =) Jäger red bull! Fonka otmärkt! Tommie hittade ännu en till fest som han var på, så han kom aldrig till Stadt. Mamma min var dock där. Dom hade klassfest. Var upp en sväng till dom och tog en sväng om på dansgolvet med henne. De spelade 60-tals musik där. Sweet! Sen åkte vi hem med vår egna lilla chaffis, Linus.

I söndags tog mamma och jag en promenad ner till Möljen och åt mjukglass. Sen hem och degade resten av dan.
Måndag: Kristoffer fyllde år! GRATTIS GRATTIS älskling! Jag tvingade han och sova lite extra så jag han åka iväg å handla ingredienser till smörgåstårtorna och prinsesstårtan. Gjorde två smörgåstårtor då på morgonen, och sen när mamma kom så gjorde jag prinsesstårtan. Mycket gott. Jag är nog bäst på smörgåstårta iaf! Det måste jag då säga.
Tommie, Malle, Isabelle, Pappa, Alex och Linus kom sen. Malle hade med sig en smarrig cheescake, det gilla jag =)
Efter Färjan åkte vi och gjorde ett snabb besök hos Tommie och Malle, sen var vi så trött så vi åkte hem och dega tv.

Idag skulle Kristoffer på Stadt, så jag gick runt på stan medans. Köpte en ny bikini gjorde jag. Brukar aldrig hitta nån bra, men jag gjorde ju det då då, så jag måsta ju bara köpa den.
Malle och Tommie kom hit idag och hjälpte oss att äta upp resten av prinsesstårtan. Fast inte Tommie för han tycker inte om sånt...konstigt :s Rocky fick också smaka lite för han fyller år idag, Grattis Rocky!
Stefan kom förbi en sväng. Och snart blir det desperate, får se om vi ska kika på det hemma, eller om det blir hos Tommie och Malle. Det var väldans mycket Tommie och Malle nu :P

Japp, nu ska jag kolla om det finns kort på kameran.....Ja se på f'n det fanns lite kort på den. Här kommer dom!

Fedde var här nån dag och spela in lite med Kristoffer

Medan dom gjorde det, satt jag och tog kort på Molly

Fest i lördags

Vi han ta ett kort på smörgåstårtan också, innan batteriet tog helt slut! Visst ser den god ut?

Lite allt mögligt

Vart inte att vi åkte till Tommie och Malle igår iaf. För Tommie skulle jobba. Åkte ut till gräsmaln med Linus och Gin istället så hundarna fick leka :) Linus filmade, så jag tänkte höra om han kan skicka över filmen så jag kan lägga upp den, för jag glömde ju kameran hemma. Sen på kvälla så cruisa vi på staden.

Idag klev jag upp kl 9. Duktigt av mig. Mamma och jag åkte till moster och hämtade blommor från hennes trädgård. Fick "övningsköra" cheva dit och hem. Gick riktigt bra faktiskt.
Åkte hem sen och planterade blommorna här på uteplatsen. Kommer bli fin fint det sen när dom har växt till sig. Kan ju ta kort på det då, nu är det bara gröna blad...Om jag inte har sagt det förästen, så har ju tältet blåst sönder, så nu har vi inget. Ser lite tråkigt ut utan det. Linus och Fredde kom på besök också idag.

Sen åt vi ärtsoppa....booring. Men var inte så hungrig ändå. Krille kom hit sen och Kristoffer och han satt och jamma ett tag. Tog sen en sväng till gräsmaln, så Rocky fick springa lite igen. Åt daimglass å :)
Sen blev det Frasses...fy, är fortfarande dö mätt!
Kristoffer sitter nu och spelar in en ny låt. Kan lägga upp den sen kanske, när den blir klar. Krille ligger i soffan och dricker kaffe och hjälper Kristoffer lite.

Får se om det blir Kristineberg ikväll istället, eller om det blir imorgon.
Puss och hej!

Rocky på gräsmaln



Olala vilken bil

Efter att vi hade varit hos Michaela igår så gick vi en sväng runt slingan här uppe på Håsta.
Sen kom Kristoffers mamma en sväng.
Fick åka pappas nya räser också! Lite sweet bil. En Chevelle som låter så gött. Den har jag tjatat om hur länge som helst att få köpa, för den har stått i garaget bredvid pappas. Åsså köpte han den! Men jag hade inte kunnat köpa den nu ändå, eftersom jag inte har nått jäkla jobb! Lagom less nu på att vara pank! Jag hoppas verkligen att jag får jobba kvar på Forsa i höst! Eller att jag får nått annat! Pallar inte att vara arbetslös en vinter till...

Här är bilen. synd att den var lite smuttsig...



Fin regnbåge vid lillfjärden :)


Jaja, sen gick jag till mamma iaf och gav henne massage och prata lite skit.
Åkte sen och köpte cigg till Tommie och snacka lite utanför han. Sen hem och fortsatte läsa på andra boken av Steig Larsson. Var typ 2 månader sen jag började på den. Sen praktiserade jag ju på dagiset, så då orkade jag inte läsa. Var lite svårt att komma ihåg vad som hade hänt. Men jag kom in i den igen nästan på en gång. Dom är ju så fruktansvärt bra!

Nu väntar jag på att mamma ska ringa. Vi ska dit och äta lunch :) Sen förhoppningsvis får vi åka till Tommie, Malle och Isabelle och kika film! :D

Ha det gött!

En liten kortis uppdatering

Vart ingen promenad upp på Kristineberg, eller Solbågen igår. Jag städade en massa istället, medan Kristoffer gjorde en ny sida. Åkte sen till Tommie med en mus, och kikade Färjan. Sen gick vi runt slingan på öster.
Åkte hem och kollade på Da vinci koden.

Klev upp nyss. Trött är jag. Gick och duschade. Skulle ha gått till Grannen, men vi är lite sent ute. Så vi får gå någon annan stans sen istället...det var lite synd. Är mysigt att gå den vägen. Men så är det när man sover för länge ;)

Tingeling!

Helgens bravader

I fredags firade vi Malle, hemma hos henne, eftersom hon har fyllt år. Mamma var hundvakt och skjutsade upp oss till dom. Mycket snällt! Härligt att inte behöva festa hemma för en gångs skull. Trevligt var det. Spelade lite spel också, men det gick inte så jätte bra. Man skulle svara på en fråga som den bredvid läste. Typ som TP. Men när nån fick en fråga så skrek alla ut att dom kunde den. Hahaha. Pappa skjutsade ner oss på stan. Gick på Manis en sväng, sen Bockarna.

I lördags slöade vi mest hela dan. Åkte och cruisa med mamma sen. Åkte och hämtade en flaska vin hos henne som Kristoffer och jag delade på. Sen en till. Och lite öl på det :P Så det vart lite party den kvällen också.
Lagomt seg även idag! (Måndag) Tänkte städa lite här hemma nu. Sen blir det väl en prommis. Kanske till Grannen, eller till Tommie och Malle? Får se.

Tyvärr så har jag glömt att ta med kameran hela helgen, så det blir inga bilder den här gången....

En sväng på stan

Gick ner och mötte Malle och Isabelle på stan igår. Gick omkring i lite affärer. Malle kikade på barnkläder. Inne på HM hittade Kristoffer och jag svettband på barnavdelnignen som vi köpte och en hårspray.
Sen gick vi och funderade på vart vi skulle äta. Det är ju omöjligt att hitta en vanlig restaurang med vanlig mat, som är lagom billigt! Tillslut  gick vi mot Kebabhouse iaf, men när vi kom dit bestämmde vi oss för Bangkokkajen istället :P Det var mumms det! Buffé, och kaffe efteråt. Mycket  trevlig dag på staden :)
Gick sen hem. Fredde kom hit och lekte med Kristoffer, och jag gick till mamma en sväng. Sen åkte vi och höll Malle lite sälskap igen.

Tog den här från fönstret vi satt vid. Blev fint, även med min skitkamera

På Bangkokkajen kröp Isabelle omkring och vinkade

Här får hon smaka lite vatten av mamma Malle


Nu har jag duschat. Kristoffer ligger och sover. Han kunde inte sova så bra inatt för jag tror han är lite sjuk. Hoppas han mår bättre idag.
Kanske blir lite party i vanlig ordning, eller imorgon. Vi vet inte riktigt än. Skulle ha firat Malle, men dom vet inte om dom har nån barnvakt :( Synd, jag som har längtat! Annars blir det nog utgång ändå, så får vi fira henne och Kristoffer nästa helg....


Vovsingar

Igår när jag hade gått ut igen och ränsade mellan plattorna så kom Linus med sin hund. Rocky och han lekte  här på uteplatsen. Fy vad lortig Rocky vart, jag tror han måste duschas. Varje gång Linus skulle ge sin hund godis så kom Rocky och tog den.
Kristoffer bytte strängar på sin akustiska gitarr, så nu kan jag försöka lära mig nått. Men jag kommer nog lessna när jag inte kan nån gång.

Rocky och Gin leker







Hela tiden skulle dom in i buskarna

Rocky försöker sno Gins godis ur Linus hand


Just ja, det som jag inte kunde skriva igår, var att jag bakade en jätte god kaka till Malle, som hon fick i present igår kväll när vi var där.



Fy vad det blåser ute idag! Vårat partytält har ju blåst sönder...vette tusan vad vi ska göra med det där. Gämt när det blåser så får man ju gå ut flera gånger och ställa upp det igen!
Håller på å tvättar nu, sen kanske vi ska gå en sväng med Malle på staden :)

Plantering

Vaknade kl 9 av att lillebror Alex ringe och väckte mig. Han hade missat bussen och det var 10 min tills han skulle ha nationella, så det var bara till att kliva upp skjutsa han. Jag tror han han prec.

Åkte sen hem. Gick ner på Rimi och handlade. Sen gjorde jag en sak som jag inte riktigt kan berätta än, utifall nån spec ser det. Kan berätta sen. Sen har jag diskat lite och planterat mina blommor. Hoppas att dom trivs och växer där jag satt dom.

Åkte en sväng på stan för vi hade lite tråkigt. Kika in på Bergströms. Farligt det med Kristoffer. Och även den här gången lyckades han handla för 1400 kr :P Han köpte en triggerfinger. Jag som tänkte köpa den åt han när han fyller år! Så nu får jag fundera ut nått annat. Alltid samma sak när det börjar närma sig han födelsedag. Då köper han typ allt han önskar sig så det inte finns nått kvar, inget han blir jätte glad över att få iaf...Han ska alltid komma på vad han kommer att få också, så det blir aldrig nån överaskning. Han kan ju inte hålla sig nån gång :P

Sitter nu och väntar på att få komma och fira Malle, medan Kristoffer leker med sig nyfunne vän ;) Tänkte gå ut och ta bort gräs mellan plattorna medan, eller diska. Får se...

Puss och kram!

Promenix

Igår gick vi och kika in hos Stimpa och Hanna för dom har flyttat upp hit till Håsta. Men vi vart inte kvar så länge för dom var sjuk och Kristoffer är ju så rädd för å bli smittad.
Så då började vi gå lite tidigare till Malle och Tommie. Skulle kika på Färjan där. Vi tog lite omvägar bara för att vi var så tidiga. Tänkte gå genom fotbollsplanen bakom ÖB till gymnasiet, men det fanns ju ingen bro. Då tog vi en stig som ledde runt och tillbaka till fotbollsplanen :P Sen gick vi och letade en annan väg där, som Kristoffer visste om, istället för att gå ut på riktiga gångvägen. Där var det väldigt fint, synd att jag inte hade med kameran då.
Ja, vi var ute och gick en timme iaf :) På vägen hem så kom det fram en katt som ville hälsa på Rocky :s

Idag hade vi ställt larm på mobilen, för Grannen skulle komma hit och hämta sin cykel. Har försökt rensa rabatterna här också, men det är ju så krångligt för det har kommit upp en massa solrosor överallt. Och drar jag bort nått ogräs så följer dom med. Får vänta lite med dom ställena tills dom har växt till sig.
Tog bort gräs också mellan plattorna och då blev det ju stora gropar istället. Får hämta sand någonstans så vi kan fylla igen.
Behöver lite stängsel vid rabatterna också så att inte Molly och Rocky går dit och klampar. Ska ju plantera det jag har odlat här inne också och då vill inte jag att dom förstör mer än de har gjort.
Det kommer bli väldigt mycket solrosor här i sommar iaf =)
Det började regna nyss så  jag fick ta en liten paus. Jag som hade kommit igång!

Ska väl äta ärtsoppa snart. Sen ska vi promenera till Grannen (som bor på Solbågen, ex.granne).

Hej svejs! En-gång-i-månaden-grejs!


Intervjun

Det gick ju väldigt bra på intervjun faktiskt.
Kom dit lite för tidigt å då satt hon upptagen med en annan som blev inervjuad. Fick sitta utanför och vänta. Skit nervös. Sen kommer killen ut som vart intervjuad och hade med sig pärmar och papper. Shit tänkte jag då, för jag hade inte med mig nånting.
Men när jag fick komma in så sa jag att jag inte hade med mig nått och det behövde jag inte heller som tur var.

Det gick jätte bra iaf. Tjejen som intervjua mig var ju jätte snäll och glad. Fick lite krångliga frågor, som hur tror du dina föräldrar och vänner skulle beskriva dig. Väldigt svårt att säga det, men jag gjorde mitt bästa. Sen frågade hon om jag fick ett helt vitt och tomt rum, hur skulle jag inreda det då. Det var roligt, men man hinner ju inte fundera så det var nog inte så bra som jag velat.
Iaf så sa jag att jag har jobb på forsaträ i sommar om jag vill, och då sa hon att det hon kunde erbjuda var ju bara 15 timmar i veckan. Så då blev det väldigt krångligt för mig. Hon sa iaf att om jag inte fick fortsätta på forsaträ efter sommaren så skulle jag komma tillbaka så vi kunde se om de behövde nån mer då.

Men nu har jag beslutsångest! Ska jag vara lite fattig i sommar och ha det skönt med 15 timmars och kanske få förlängt sen. Eller ska jag vara lite rikare och jobba heltid och kanske få förlängt? Vad tycker ni? Nu frågade jag förstås inte hur mycket jag skulle tjäna på Lidl, men ändå? SVÅRT!

Nu var det länge sedan igen!

Uscha jag läre börja skriva lite oftare nu! Jag har sagt till Kristoffer att han måste säga till mig.

Just nu så är jag fruktansvärt nervös för jag ska på intervju om 2 timmar. Det är nog det västa som finns, orkar inte fundera på vad jag ska säga heller för jag vet ju inte vad dom kommer fråga. Ont i huvet också. Ne usch nu mår jag inge bra!

Nu i veckan så har vi kollat klart på "It". Förstörde lite på slutet när clownen var en jättestor spindel :s
Kristoffer fixa översvämning i köket också. Våran diskmaskin är ju inte inkopplad, så då rinner lortvattnet ut i en hink på golvet. Och när Kristoffer satte på diskmaskinen så glömde han att tömma ut vattnet som redan var i hinken. Så när jag skulle springa in och hämta brev som vi skulle posta så var det blött på golvet. Var bara till och skura det!

Översvämning...


Har haft körtelfeber igen också tror jag att det var iaf, kändes som det. Haft feber och skit ont i halsen så jag inte kunnat svälja. Men nu är det bra iaf.
I fredags så skulle vi ha druckit med Sara, men jag kännde mig inte så bra. Grannen kom och grillade korv, sen skjutsade vi henne till Iggesund. Krille och Rebecka kom sen och drack hos oss. Sen kom Tommie, Fredde och Madde också. Vid 2 tiden gav vi upp så då skjutsade vi folket till Rebecka, sen åkte vi hem.

Krille sjunger vackert i Kristoffers öra

Kristoffer och Rebecka



Jag och Krille posar =p


Lördagen så drack vi iaf. Tommie, Malle och lilla Isabelle kom först. Malle och Isabelle gick hit, och tommie åkte bil. Men girlsen kom först! hehe. Sen åkte dom hem, och senare kom Rebecka och Jenny. Trevlig kväll! Vart Bocksen sen och jag blev utslängd vid 20 i 2 eller nått :P

Malle, Tommie, Isabelle och Kristoffer gömmer sig bakom stolen

Tommie försöker få Isabelle att sova

Nyvaken Isabelle hos mamma Malle

Rebecka och Jenny

Rebecka och Jenny jämför storleken på skorna hehe


Igår fick vi gå hem till mamma och äta korv i ugn för hon hade gjort så mycket! Mycket smaskigt, men det tog lite tid för mig att äta för jag var lite bakis. Senare vart det prommis till Kristoffer mamma för hon hade gjort köttbullar och mos. Också mummsigt! Sen fortsatte vi vår promenad till Söderrå. Väldigt skönt att prommenera i finvädret. Tänkte ju förstås att vi skulle få skjuts hem sen igen från söderrå, men ingen ville skjutsa oss så så ringde vi mamma så fick hon komma. Snällt det! =D


Blogg blogg!

Har börjat gå lite segt med bloggandet nu, men tänkte ta lite om vad vi gjort de senaste dagarna.
Som sagt så blev det ingen utgång i lördags. Istället så bytte vi däck på bilen, och städade och tvättade den. Så nu skiner den så vackert. Vi tog bort dekalerna också, och då råkade det följa med lite färg från listerna =( Ska ta och lacka det nån dag.
Åt korvstråganoff hos Kristoffers mamma. Senare på kvällen köpte vi dyrt dyrt kött som vi grillade. Entrecote, 110 kr för två bitar, men det var mumms! Efter det åkte vi till Tommie, Malle och Isabelle och kikade på Forest Gump som gick på tvn. 

                               Våran nytvättade bil. Najs!

                            Förföljde Malle in till stan =P
Igår kom mamma med gardiner som hon köpt till oss! =) Fin fint det, jag har ju velat haft nya gardiner i köket ett tag nu. Tack tack! Hon hade med sig kakor också, så då blev det till å fika också, vi som försöker vara lite nyttiga.
När jag höll på å sätta upp mina nya gardiner så kom pappa hit med Rocky. De hade vart i stugan i helgen och stökat. Så då blev det fika igen! Och pappa fixade äntligen våran persienn i köket. Gracias!
Trökade tills på kvälla, då vi åkte till Tommie och Malle igen och kikade på första delen av It. Hoppas att de inte tjuvkikar på del 2 utan oss.

Idag fick vi pallra oss upp kl halv 8! Vi skulle skjutsa Kristoffers mamma till vetrinären för hennes katt skulle kastreras. Köpte frukost på vägen hem. Eftersom att det var regnväder idag så myste runt bara till tre tiden då vi skulle hämta katten. När vi kom dit så sa dom att katten hade kattbäbisar i magen som dom tog bort =( Uscha....

Vi funderade så mycket på om/när och hur våran katt var efter att vi hade kastrerat henne, så vi måsta tillslut fråga om vi verkligen hade gjort det. Haha kom på det sen när dom sa att hon ju har ID märkning i örat! Tokigt!
Åkte hem, åt ärtsoppa och sen åkte vi till Michaela och drack kaffe. Skulle igentligen ha gått dit idag, men det regnade ju så det vart bilen ändå. Jag gick till mamma och fila och massera hennes fötter. Sen hem och kika på Färjan, och Ballar av stål! Börjar bli trött nu, men jag blir nog vaken ett tag till kan jag tänka mig.
                                             Lite tokiga bilder på "lilla" Molly





De senaste dagarna

I torsdags städade vi lite grann. Åkte till Kristoffers mamma och åt kinamat.
Sen gick jag till mamma och fick håret lockat.
Vid 6 tiden kom Linus, och vid 7 kom Krille, Pezo, Matte och Tommie. Vi Grillade och drack öl. Runt 11 tiden åkte vi ner på Stadt. Lite trråkigt för det var så lite folk ute, och inte har dom satt upp altanen där än heller.
Kristoffer och jag ringde en taxi vid 2, men den kom inte föräns kl 3. Så medan vi väntade så satt vi och ringde folk =)
Och jag hade mina nya skor på mig som jag tappade så fort jag tog ett steg, jobbigt va?
Vad billigt det vart att åka hem förästen, 89 kr! Då var jag snäll å sa till taxichaufören att han kunde dra det på 90 haha mest generös! =P Sen grillade vi, runt halv 4 tiden på natten! Smarrigt!

Jag och Mattias

Här sitter allihopa, Matte, Krille, Kristoffer, Linus, Pezo och Tommie

           Matte är fascinerad

     Kristoffer visar sina händer


   Kristoffer och Linus tävlar om vem som är bäst på fågeldansen :P



   Här grillar jag när vi kom hem


Igår gjorde vi inte så mycket. Krille kom över med glass. Kikade tv, åt, och funderade på vad vi skulle göra. Sen på kvällen åkte vi lite bil med mamma och Anna.
Idag var det ju hur skönt som helst ute! Ska åka och byta däcken på bilen och tvätta den. Sen får vi se vad vi hittar på. Skulle ha gått ut ikväll å med Sara, men så vart det inte.

RSS 2.0