Svulldag

Igår åt vi frukost på uteplatsen, myspys! Vid 1 tog vi en sväng på stan. Kristoffer köpte en tröja och jag köpte nagellack. Passade på att köpa öl också.
Sen åkte vi ut till Sanna och käka pizza. Fy vad varmt det var där ut! Men man ska inte klaga på värmen.
Åkte och hälsade på Linus och sen till Kristoffers mamma, för hon hade haft Rocky medan vi var på stan.

När vi precis kommit hem ringde mamma och frågade om jag ville med på Kvantum och handla, så då gjorde jag det. Sen hem igen och  då kom Linus med Gin, så Rocky och han lekte på uteplatsen.
Åkte med Linus och åt på Kebabhouse, sen  hem och duscha Rocky som var helt nerdregglad.
Senare på kvällen åkte vi på stan och kolla in folk, fast som vanligt så var det inte så mycket att se.

Nu har jag slängt in en tvätt och duschat. Ska åka till Kristoffers mamma sen och äta Kina mat. Sen blir det grillning och öl med ett gäng grabbar.

Boll boll!

Utmaning

I brist på annat att göra...

Utmaning till den som känner sig manad...

REGLER: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Vad heter du? Sandra
Ett ord på 4 bokstäver? Saga
Flicknamn? Sara
Pojknamn? Simon
Yrke? Snickare
Färg? Snorgrönt
Klädesplagg? Strumpa
Mat? Soppa
Sak i badrummet? Shampo
Plats/Stad? Stockholm
En orsak att vara sen? Sängen var skön
Något man skriker?  Skit!
Film: Scary Movie
Något man dricker? Saft
Sångare/band? Sonata Arctica
Djur? Skunk
Gatunamn? Söderråvägen
Bilmärke? Subaru
Sång? Sommartider
Aktivitet med många deltagare? Softboll

Det var roligt Malle =) Jag klara det!


Haha, jag skrattar så jag gråter!

Kristoffer tycker att jag skriver som jag tänker och det kanske är sant.
Så här imiterade han min bloggning, verkar det som jag?

först åkte jag till mamma men innan så åkte jag på värstaste stan en sväng.
sen åkte mamma och jag vidare till sörrå. Där drack vi och dom andra kaffe.
vi skulle åka klockan 12. men det blev inte ett heller som jag trodde utan vid
2 eller nåt sånt kanske. fast först glömde jag tandborsten.
mamma skrattade och jag skrattade lite också fakkist/fackist =) =) =)
( ?:) = Elvis)

stockholm var roligt, fast det roligaste var nog lasse. han skrattade när jag
skrattade fast det var nog jag som skrattade åt han om jag undrar.
flera gånger skrattade jag åt han. det var mycket roligt.


Stockholm och lite party!

Ja i fredags så var det full fart hela dan. Väntade på posten för jag skulle få mina pengar då. Sen fick jag skynda mig ner på banken för att få in dom på kontot innan vi skulle åka. Jag hade jätte brottom för mamma och jag skulle åka till Söderrå vid 12 och halv 12 ungefär kom jag ner på stan.
Självklart så var det ganska mycket folk på banken och alla var SKIT SEGA! Vart jag just nå less då. Medan jag väntade på min tur så sprang jag in på hm och köpte smink, sen tillbaka och det tog ändå lång tid innan det blev min tur.
Sen åkte jag hem och hämtade min packning och åkte. Men när vi var på väg så frågade mamma om jag hade med mig tandborsten och den hade jag ju glömt, och mamma hade glömt nattlinnet. Så det var bara att vända. I söderrå så drack vi lite kaffe och väntade på Bäckis och Theres. Kom inte iväg föräns kanske vid 2 tiden.

Vi stannade vid tönnebro och köpte glass och en tidning. Sen funderade vi på vart vi skulle äta. Vissa ville inte  äta hamburgare, så vi bestämmde oss för att åka in till uppsala och leta en restaurang, vilket inte var det lättaste. Men vi parkerade och gick och letade en. När vi hittade en så var det ju svindyrt, så det blev ingen mat. Åkte vidare till stockholm istället och tänkte äta där.
När vi tillslut kom in till stockholm och hittade lägenheten så måsta vi ha en parkering, vilket tog typ nån timme att hitta. Sen gick vi till lägenheterna och då var kl 10 i 7 så då måsta vi skynda oss till Göta Lejon. Tog en taxi dit. Sen gick vi in och satte oss, och gud vad bra det var! Det var typ som att åka tillbaka i tiden och se en konsert med Buddy Holly. Och i slutet så ställde alla sig upp och klappa händerna och digga med =)

Sen när det var slut, runt 10 tiden, så gick vi omkring på stan och letade en restaurang eftersom att vi inte hade ätit. Kl halv 12 satt vi och åt kina mat. Jag åt pekingsoppa som var som gelé, jätte äcklig var den. Och Lasse satt och sa slempropp hela tiden. Det tyckte jag var roligt. Sen gick vi ut och funderade på om vi skulle gå hem, eller ta en taxi. Då stannade det en taxi vid oss, så vi tog den.

Jag vaknade halv 8 av att jag var täppt i näsan. Kunde inte sova så jag klev upp och gjorde iordning mig. Trodde vi skulle på stan till 10 jag, men de andra var ju så långsam så vi kom inte iväg föräns vid 11. Theres, Bäckis och hans pappa kom till våran lägenhet med fika, för mamma och Anna fyllde år. Sen gick vi på stan och shoppade.
Jag köpte två par skor och ett linne. Åt sen på en restaurang vid plattan. Jätte god mat! Gick sen till lägenheten och då kom några som Anna och Lasse känner. När dom hade gått så städade vi och åkte hem.

Här står dom och letar vägen till lägenheterna

Mamma, Theres och jag kollar på bara

Lägenheten vi bodde i



Kinarestaurangen

Fiskar på restaurangen



Fin toafåtölj vi hade i lägenheten ;)


Kom hem runt halv 11 och då var det bara att svepa i sig lite Mintu, för här var det fest. Krille och Rebecca var här. Vi satt bara hemma, skojjsigt var det! Gick och la mig vid halv5 på morgonen.

Krille och Rebecca

Hehe det här var en rolig bild!   Kristoffer, Rocky och Ballder

Kristoffer, jag, Rebecca



Kl 2 dan efter ringde Joel och väckte mig, för då skulle vi fira mamma, eftersom att vi inte han göra det dan innan, så jag gick dit och åt lite tårta. Sen kom Krille över till oss, och på kvällen tog vi en liten biltur med han.

Idag har jag plocka undan lite här, ska diska sen också men måste köpa diskborste och trasa innan. Jag har äntligen planterat mina blommor också idag. Ska på stan en sväng, och sen åker vi kanske till Tommie, Malle och Isabelle.

En liten tripp till Sundsvall

Idag så kom vi på kl 1 att vi skulle nog åka till IKEA ändå. Tänkte att vi bara skulle handla det vi mest behövde, eftersom att vi inte är så jätte rika nu. Fantastiskt nog så handlade vi bara för 280 kr!! Köpte hatthylla, krokar till köket och lyktor till trädet. Det var väldigt duktigt av oss, och att vi var klar efter en timme, det brukar inte gå vanligtvis när jag är med. Men jag kände att jag måsta gå fort så jag inte han stanna å kika på allt :P

Innan vi åkte så lämnade vi Rocky hos Kristoffers mamma så att han inte skulle behöva sitta å tråka i bilen.
När vi kom till avdelningen med barnsaker så tänkte jag åka lite rutchkana, och när jag precis satte mig så såg jag att det stog en tjej en meter ifrån och kolla på mig....då vart det lite pinsamt. Kristoffer sa att jag blev röd i ansiktet, det kände jag också för det vart plötsligt vääldigt varmt.
Sen när vi precis åkte från parkeringen så kom ambulansen och stannade vid en busshållsplats. Och när vi åkte förbi så såg vi att det var en gammal man som behövde hjälp, stackarn.

Hämtade upp Rocky på ÖB för Kristoffers mamma hade gått dit med han. Gick in och köpte lite kablar så vi får ljud in till tvn. När vi hade betalat och stog å packade ner sakerna så kom Kristoffers mamma fram till oss och frågade om vi ville ha glass. Och självklart så höll hon i saker som hon skulle betala så larmet gick! haha

Min mamma kom och hälsade på också. Drack lite kaffe och jag plattade hennes hår. Sen så har vi satt upp de sakerna vi köpte på IKEA  och nu håller jag på å tvättar. Ska åka och hälsa på Tommie, Malle och Isabelle snart också. Ikväll ska jag packa lite, för imorrn drar jag i väg till Stockholm och ska kika på Buddy Holly :)
Tyvärr så glömde jag att ta med mig kameran idag så har inga bilder, men tänkte ta lite kort sen nån dag på det vi köpte. Ska komma ihåg kameran imorrn iaf, så kan jag lägga upp bilder från helgen sen!

Har poliserna just nå tråkigt då!?

Fy bubblan vad trist de måste ha! Kristoffer å jag var ute på en sväng med bilen. Var inte så speciellt roligt, men tänkte att vi tar ett sista varv innan vi åker hem. Kommer från statoil och är på väg in till stan. Då lägger sig polisen sig bakom oss. Tänkte nu kommer dom stanna oss för att dom har ju så tråkigt när det inte händer nått på stan och då brukar dom göra det bara för att. Men så vart det inte. Dom följde bara efter oss hela tiden. Kommer till rondellen vid jet. Jag lägger mig i ytterfil och dom i innerfil. Då tänkte jag, skönt nu slipper jag dom. Men nej då, dom gasar på och lägger sig bredvid oss i rondellen, sen saktar dom ner och svänger efter oss upp mot håsta, i innerfil! Om jag hade svängt in till jet så hade vi krockat iaf! Hur tråkigt får man ha egentligen! Sen åkte dom efter oss enda tills vi svänger in mot kiosken och ska hem, så fortsätter dom mot kasköplan. När vi kliver ur bilen sen på parkeringen så kommer dom å åker förbi och kollar på oss. Va fan! De måste väl ha nå vettigare för sig! Jag kan väl också få betalt för att åka efter folk och kolla på dom! Snälla ge mig, lite sofft att få åka runt i en bil och soffta och få betalt, jag har ju ändå inget vettigare för mig...

Damp...

Idag så har det vart roligare. Började med att diska och kratta lite. Blev inget med att klippa ner buskarna idag ändå. Fett jobbigt att klippa av en kvist i taget, så pappa ska få komma hit med motorsågen och ta ner allt på en gång :)
Sen lagade jag potatis med korv i ugn, mumms!
Åkte sen och kikade på Jysk om det fanns nån hatthylla, men det fanns det inte. Då  åkte vi på Kjelles istället och kikade, men dom som fanns där var ju för dyr. Köpte istället lite blomfrön, solrosor, krasse och prydnadspumpor. Skulle gå å hämta jord också där ute, där dom har blommor och sånt. Och Kristoffer och jag har haft lite damp idag, som vi brukar få när vi haft lite att göra, så när vi skulle gå in igen så säger Kristoffer: Usch det luktar typ sommar här eller nått. Och då precis går det förbi en tant som hörde det och skrattade åt han. Och när han märkte det och trodde att hon tog han på allvar så sa han: Bara skojja. Hehe det var roligt det.
Sen när vi kom hem så satt vi å lyssnade på spotify. Åkte sen hem till Pernilla och drack kaffe. Skulle igentligen ha åkt till "Grannen" som för övrigt heter Michaela (kände det var dax att säga det), men så vart det ändrade planer så hon kom till Pernilla istället. Har sen bara kikat tv tills nu och äte mackaroner och köttbullar. Ska ner på staden sen och kika på folk...
Hade en idé om att åka till IKEA imorgon också. Så jag har suttit och gjort en lång lista på vad jag vill köpa. Men får väl se hur det blir med den saken. Är nog inte tillräckligt rik för det. Kanske bara åker dit å köper en hatthylla för att ha nått att göra, eller så blir det inte alls, vem vet?

Rätt så boooring dag...

Idag...inte hänt nå spec mycket. Mest funderat över vad vi skulle göra, kom inte på nått.  Kikade klart på The Departed medan vi år korv å mackaroner. Satt sen och stygga oss med att prata stygg svengelska med varandra haha!
Åkte sen till "Grannen" och rökte och prata lite. Skulle ha åkt på jysk också å letat en ny hatthylla, men vi åkte till Kristoffers mamma istället å fick glass och kaffe där. Sen åkte vi hem och jag dammsög och städa lite grann, sen har vi bara sutte framför tv:n. Skojjsig dag va? Å nu så har jag skrivit bloggen så vad ska jag nu hitta på? Kan ju lägga upp ett roligt mail som Kristoffer fick =)

Imorgon tänkte jag få lite ordning på uteplatsen. Kratta och klippa ner buskarna. Är så svårt å veta hur mycket man ska klippa ner dom bara, men jag gör som grannarna och tar ner hela rubbet! Får vi hoppas på att dom växer upp i sommar igen.

Tallihu då!

...SÅ HÄR KAN VINTERN I NORRLAND UPPLEVAS AV EN INVANDRAD SNÖSKOTTARE


Kära dagbok!


9:e December
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort. Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.


12:e December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern
kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.


14:e December
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet! Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.


15:e December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället.
Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.


16:e December
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme...Roligt..


17:e December
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.


20:e December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!


22:a December
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta.
Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!


23:e December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle
juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan kärringjäveln ljuger!


24:e December
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt.. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen..


25:e December
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog till den jäveln i huvet med skyffeln...


26:e December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!!
Och allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna...


28:e December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.


29:e December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??


30:e December
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog honom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma...


31:a December
Eldade upp hela jävla hushelvetet.. Ingen mer snöskottning här!!


8:e Januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?


Cykeltur

Jag tog mig en liten cykeltur idag, medan Kristoffer jobbade. Från håsta till OK öster, mot A&H och sen hem igen. Väldigt jobbigt, men känndes skönt efteråt. Duschade och lagade fiskpinnar med ris och bea. Sen åkte vi och våldgästade Malle idag igen. Tommie och Isabelle sov när vi kom, men sen vaknade även dom.
Kristoffers mamma ringde sen och ville ha hjälp med att hämta dynor till båten. och sen åkte jag till farfar med brorsorna mina. Det var trevligt att hälsa på honom, var ett tag sedan nu. Ska åka dit nån dag å puttsa fönsterna åt han också.
Nu kikar vi på The Departed, sen blir det Färjan, och Ballar av stål. Hade tänkt städa idag också, men så blev det inte. Men var bra det å för då har jag nått att göra imorgon, om jag får tråkigt.


Helgen

I fredags så var det fullt upp.
Först ringde Fredde och frågade om vi kunde åka med han och hämta en gammal radio. Så då gjode vi det och passade på att stanna på ÖB och köpa grill och "partytält" för Kristoffer hade tjänat en slant =). Sen när vi kom hem så skruvade vi ihop grillen och försökte få ihop tältet, men det var inte det lättaste på två personer. Så vi lät det stå halvfärdigt och grillade korv på nygrillen istället! Synd att jag inte kännde så mycket smak, för korven var nog jätte god.
Sen ringde vi Krille så han kunde komma hit å hjälpa med tältet, och som tur va så kom mamma också, för det behövdes då fyra pers för att få ordning på det! Så då fick vi upp det! Stimpa ringde också och frågade om vi ville komma å festa, så då åkte jag ner på systemet och vi gjorde i ordning oss. Var lite lata så mamma skjutsade dit oss, är ju inte särskillt långt till han från oss, men det var kallt och tungt att bära ölkassen.
Där var vi en stund sen lessnade vi på musiken, så Kristoffer, jag och tre till gick hem till oss. Efter att alla hade gått hem sen så skulle vi gå ut och röka och då var partytältet borta. Då hade det blåst över till grannen! Det var lite pinsamt för det är ju inte precis litet. Men som tur var så var det mitt i natten så jag hoppas att han inte märkte nått. Så Kristoffer och jag fick ta tag i ett varsigt ben på tältet och dra över det igen.
Korvgrillning

Hopsättning av grill och tält



Krille

Fest i köket hos oss. Kristoffer och två värmlänningar

Tältet hos grannen :P

I går så slöade vi lite framför tv:n. Sen kom Krille en sväng och hälsade på. Sen åkte vi och köpte korv med bröd.
Gick en sväng till mamma också för vi trodde att det  var lite party där vi då, men då hade inte brorsorna mina kommit dit än, så sen måsta vi hem och städa lite innan ex grannen med barn och vänner skulle komma hem till oss. Vid 7 tiden kom dom och grillade och drack kaffe en sväng. Det var mycket trevligt! Funderade sen på vad vi skulle hitta på att göra så då gick vi tillbaka till mamma och där var det full rulle! Satt där ett tag och lyssnade på Joels livliga fantasi och spelade gitarr och sjöng. Sen skulle de åka ner på stan så då tog vi oss också en sväng med vår egna bil. Köpte cheesburgare och åkte upp på parkeringen å kikade på stan. Sen åkte vi hem och sussade.

Idag så åkte vi en sväng till Malle, Tommie och Isabelle. Tommie sov, så vi drack kaffe med Malle och små snackade lite och lekte med Isabelle ett tag. Åkte sen på A&H och köpte en ny askkopp.
Käkade lite kassler och kolla på Vem vet mest. Kom nyss hem från mamma. Var där och gav henne massage. Kollade på nån film på tvn också där det var några som skulle på en konsert med ett band som hette Bloodfart (Blodprupp) haha!

Detta var roligt!

Det var ju riktigt roligt att skriva här ju, så jag läre skriva lite till. :)

 Efter att jag skrev sisst så ringde mamma och ville ha hjälp med att bära in datorn från parkeringen hem till sig. Tur att vi bor grannar så jag inte behövde bära den genom hela stan ;)
Efter att jag gjort det så åkte mamma med bilen till garaget medan Kristoffer och jag kokade kaffe hemma hos henne. Sen spelade vi lite guitarhero. Var så länge sen jag gjorde det så det gick inte lika bra som det brukar göra. Fick även låna en slant av mamma så vi kunde handla mat. Tyvärr så behövde vi göra det nu när man är arbetslös och har det lite dåligt ställt...Tur att man har mammasen som ställer upp, det var väldigt snällt! Tack!

Sen åkte vi ner på "Rimi" och handlade 3 kassar mat, så nu får det allt ta ett tag tills vi handlar igen!
Åkte sen hem och lagade mat och kikade tv. Och där har jag suttit nu i typ 5 timmar! Men jag är ju förkyld så då får man göra det ;) Ska kika på Arkiv-X också vid 1-tiden. Får se då om Kristoffer lyckas hålla mig vaken till dess.

Lånade mammas externa hårddisk för någon dag sedan, för att kika om hon hade några bilder på Rocky när han var liten. Och det hade hon! Så synd att vi inte tog fler bilder på han då. Tänkte försöka få upp några av dem iaf, får väl se om jag kan, men ska nog lista ut hur man gör.
                                              
Här var visst lillebror med på bilden också :)

Visst är han väl en söt lien pluttis!



Välkommen till bloggen Sandra! Tack tack!

Här kommer mitt första inlägg...

Nu har jag skaffat blogg. Ewa på dagiset tjatade så jag lära väll. :P

Tänkte börja med att dra det mest intressanta som hänt de senaste dagarna. :P
Idag så var det sissta dagen på dagiset där jag praktiserat i en månad. Det har varit skojjigt! Var lite sorgligt att lämna alla dock. Två utav barnen på avdelningen jag var på skulle också sluta idag så då fick vi äta lite glass. I måndags så gick vi ner till Lillfjärden och matade fåglarna med gammalt bröd. Det var ju jätte skojjsigt! Nu vet jag vad jag ska göra när jag blir gammal :D

Annas har det väl inte hänt så himmlans mycket. Lägenheten vart färdigrenoverad förra veckan, så nu är det vackert här. Himmla synd att det kom snö idag, för snön på uteplatsen hade precis smällt bort och jag tänkte kratta och klippa ner buskarna, men får väl vänta nån dag med det.

Nu får det räcka för nu, ska försöka få bloggen att se lite finare ut också.

RSS 2.0