Helgen

I fredags så var det fullt upp.
Först ringde Fredde och frågade om vi kunde åka med han och hämta en gammal radio. Så då gjode vi det och passade på att stanna på ÖB och köpa grill och "partytält" för Kristoffer hade tjänat en slant =). Sen när vi kom hem så skruvade vi ihop grillen och försökte få ihop tältet, men det var inte det lättaste på två personer. Så vi lät det stå halvfärdigt och grillade korv på nygrillen istället! Synd att jag inte kännde så mycket smak, för korven var nog jätte god.
Sen ringde vi Krille så han kunde komma hit å hjälpa med tältet, och som tur va så kom mamma också, för det behövdes då fyra pers för att få ordning på det! Så då fick vi upp det! Stimpa ringde också och frågade om vi ville komma å festa, så då åkte jag ner på systemet och vi gjorde i ordning oss. Var lite lata så mamma skjutsade dit oss, är ju inte särskillt långt till han från oss, men det var kallt och tungt att bära ölkassen.
Där var vi en stund sen lessnade vi på musiken, så Kristoffer, jag och tre till gick hem till oss. Efter att alla hade gått hem sen så skulle vi gå ut och röka och då var partytältet borta. Då hade det blåst över till grannen! Det var lite pinsamt för det är ju inte precis litet. Men som tur var så var det mitt i natten så jag hoppas att han inte märkte nått. Så Kristoffer och jag fick ta tag i ett varsigt ben på tältet och dra över det igen.
Korvgrillning

Hopsättning av grill och tält



Krille

Fest i köket hos oss. Kristoffer och två värmlänningar

Tältet hos grannen :P

I går så slöade vi lite framför tv:n. Sen kom Krille en sväng och hälsade på. Sen åkte vi och köpte korv med bröd.
Gick en sväng till mamma också för vi trodde att det  var lite party där vi då, men då hade inte brorsorna mina kommit dit än, så sen måsta vi hem och städa lite innan ex grannen med barn och vänner skulle komma hem till oss. Vid 7 tiden kom dom och grillade och drack kaffe en sväng. Det var mycket trevligt! Funderade sen på vad vi skulle hitta på att göra så då gick vi tillbaka till mamma och där var det full rulle! Satt där ett tag och lyssnade på Joels livliga fantasi och spelade gitarr och sjöng. Sen skulle de åka ner på stan så då tog vi oss också en sväng med vår egna bil. Köpte cheesburgare och åkte upp på parkeringen å kikade på stan. Sen åkte vi hem och sussade.

Idag så åkte vi en sväng till Malle, Tommie och Isabelle. Tommie sov, så vi drack kaffe med Malle och små snackade lite och lekte med Isabelle ett tag. Åkte sen på A&H och köpte en ny askkopp.
Käkade lite kassler och kolla på Vem vet mest. Kom nyss hem från mamma. Var där och gav henne massage. Kollade på nån film på tvn också där det var några som skulle på en konsert med ett band som hette Bloodfart (Blodprupp) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0