Parta på choklad

Ja igår blev det inge Söderhamn iaf. Och tur var väl det för mammas bilen gick sönder på vägen dit så hon fick bärga hem den... Istället så åkte vi på fest i Idenor hos Kristoffer. Det var skoj, men jag blev lite trött på slutet så det var tur att alla skulle på stadt så jag fick åka hem och sova en stund i soffan innan jag skulle skjutsa hem dom igen. Nu har man ju blivit privatchaffis, funkar det å än så länge :)
Jag tog med mig en Twist påse till festen som jag fick mummsa på eftersom att jag inte fick nå öl. Men jag lämnade den framme så det gick åt fort :P Men det gjorde inget för jag lessnade ganska fort på all chocklad.

Idag kom mamma hit och drack kaffe. Sen skulle vi åka och hämta hennes bil hos bärgaren, men innan så åkte vi och fikade hos Anna och Lasse. Sen när vi skulle hämta bilen så kom Rune, så då slapp jag hjälpa till och bärga den.
Då åkte Kristoffer och jag runt, runt på stan. Sen ringde vi Markus och åkte på Frassen och åt.

Nu är vi hemma igen och ska dega lite, sen får vi se vad som händer.
En veckas jobb kvar :( Får hoppas på att man får förlängt, annars blir det fattigdom igen...vill inte!


Biltvätt

Igår efter jobbet så gjorde Kristoffer och jag fläskfilé  med potatisgratäng och kantarellsås. Väldans gott!
Sen gjorde jag två smörgåstårtor som Johnny fick idag i present. Markus kom hit, och efter att jag vart klar så åkte vi omkring på stan hela kvällen med Markus polisradio.

Idag har vi vart i Söderrå och grattat Johnny och tvättat bilen för i kväll ska vi åka till Söderhamn på cruising med Markus och Kiffe. Igentligen skulle vi ha lånat 56:an av mamma, men den sålde hon :( Så då får vi åka passat dit och gå omkring och kika bara. Kanske får åka en sväng med mamma.

Ja det vart ju väldigt mycket skrivet....inte.
Shulu!

Men nu var det bra länge sen!

oj oj oj! Kanske är dags att börja skriva igen. Har ju inte orkat skriva sen jag började jobba igen. Man blir ju så trött när man kommer hem, också ska man passa på att hinna med en massa annat på eftermiddan.

Idag när jag kom hem så var Markus här. Han och Kristoffer hade varit på Lidl och köpt fika =)
Sen kom Kristoffer också. Jag fick testa ett jätte kul spel som finns på deras telefoner. Nästan så jag vill ha en sån bara för spelet :P Vi drog en sväng på stan i nya passaten vi har köpt, sen handlade vi så nu håller vi på å lagar mat. det blir sill, potatis, makrill och sås. Fy vad smarrigt det ska bli!

Ja eftersom att det var ett tag sen jag skrev så kan jag ju dra lite kort vad som mer har hänt i sommar.
Vi har badat på Hölik, vart i Västerrås på Power Big Meet med Urban, köpt en Van som vi hade i två veckor, åkt till Mariestad och köpt bil med mamma och pappa. I helgen var jag chaufför åt Tommie och Kristoffer. Och när jag skulle hämta dom så vart Tommie helt besatt i korv efter att vi vart in på statoil, så hela vögen hem så satt han och sa: TYCK DU OM KÖRV?? Hahah väldigt roligt!
Sen i lördags så åkte Kristoffer och jag till Rättvik. Där hälsade vi på Joel och co, sen kikade vi lite bilar, sen åkte vi hem igen. Så det vart bara en liten snabb visit.

Men nu läre jag kika till potatisarna. Slänger upp bilder på bilarna kanske imorgon...

Ha det!

RSS 2.0