Damp...

Idag så har det vart roligare. Började med att diska och kratta lite. Blev inget med att klippa ner buskarna idag ändå. Fett jobbigt att klippa av en kvist i taget, så pappa ska få komma hit med motorsågen och ta ner allt på en gång :)
Sen lagade jag potatis med korv i ugn, mumms!
Åkte sen och kikade på Jysk om det fanns nån hatthylla, men det fanns det inte. Då  åkte vi på Kjelles istället och kikade, men dom som fanns där var ju för dyr. Köpte istället lite blomfrön, solrosor, krasse och prydnadspumpor. Skulle gå å hämta jord också där ute, där dom har blommor och sånt. Och Kristoffer och jag har haft lite damp idag, som vi brukar få när vi haft lite att göra, så när vi skulle gå in igen så säger Kristoffer: Usch det luktar typ sommar här eller nått. Och då precis går det förbi en tant som hörde det och skrattade åt han. Och när han märkte det och trodde att hon tog han på allvar så sa han: Bara skojja. Hehe det var roligt det.
Sen när vi kom hem så satt vi å lyssnade på spotify. Åkte sen hem till Pernilla och drack kaffe. Skulle igentligen ha åkt till "Grannen" som för övrigt heter Michaela (kände det var dax att säga det), men så vart det ändrade planer så hon kom till Pernilla istället. Har sen bara kikat tv tills nu och äte mackaroner och köttbullar. Ska ner på staden sen och kika på folk...
Hade en idé om att åka till IKEA imorgon också. Så jag har suttit och gjort en lång lista på vad jag vill köpa. Men får väl se hur det blir med den saken. Är nog inte tillräckligt rik för det. Kanske bara åker dit å köper en hatthylla för att ha nått att göra, eller så blir det inte alls, vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0