Nallebjörn

Igår kom Grannen hit och hälsade på. Mycket trevligt. Drack kaffe och åt mazariner som hon hade tagit med sig och snacka skit. Efter att hon hade åkt, så åkte vi och handlade. Sen gjorde vi tacos som alla andra fredagar och kikade på Sandhamn. Till efterrätt åt vi naturgodis =)

Sen åkte vi ut till Lintjärn med Linus så att Gin och Rocky fick leka av sig lite. Tyckte det var lite kallt ute också, så Olivia fick ta på sig en overall som jag hade när jag var liten (eller lillerbror, ingen vet =P). Hon blev hur söt som helst i den! Som en liten nallebjörn haha!





När det mörknade ute och Gin och Rocky var trött och blöt, och vi halft ihjälfrusna så åkte vi raka vägen till Iggesund och hälsade på Björn, Grannen och deras kompisar. Dom satt ute och hade det trevligt, men som tur var så eldade dom tunna så det blev varmt och skönt.

På hemvägen så svängde vi in på "Gretas" och hejjade på pappa, brorsorna och co som var ute och cruisade med alla volvoraggare =P Tror vi kom hem runt halv 12 på natten, och då satte vi oss och kollade TV.

Idag kom pappa på besök och drack kaffe. Och sen kom Maria (Kristoffers mamma) och Ann-Louise (Krilles mamma) och hälsade på. Sen vart det promenad och omelett.
Sen ska vi åka och handla och ikväll blir det grillning med Linus. Blir nice det!

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0