Roxette!

Oj då. Såg att det var 3 veckor sedan jag skrev här. Så det är väl dags för en uppdatering antar jag.

Nu skulle jag egentligen följt med Kristoffer in till stan och tagit mig en promenad medan han är på gymmet, men det regnade så hemst för en stund sen, så jag tog mig en ledig dag idag, kanske tar oss en liten strövare senare idag.

Nu har vi äntligen renoverat vardagsrummet. Nya tapeter och nytt golv. Det var väldigt roligt att få göra om, så nu vill vi bara fortsätta. =) Och vilken skillnad det blev, jätte fint vart det. Lite synd att vi inte har bilder på hur det såg ut innan, för alla som kommit hit efteråt har glömt hur det såg ut innan. Men så blir det när man kommer så sällan ;P Det är hemskt vad lite besök man får nu för tiden. Vi vill flytta in till stan igen! Förra veckan var vi faktiskt på husvisning inne i stan! hehe! Men det var lite för dyrt för oss, men det är ju alltid kul att titta =)
Ne men vi saknar faktiskt stan, och trivs inte så värst bra här tyvärr...

Såg aldeles nyss att Olivia börjar få en tand. Man ser pytte lite nere i mitten =) Och förra veckan så skrattade hon högt! Det var så roligt =) Hon börjar bli stor våran lilla bäs! Och sugen på tummen gör hon för fullt =)

I helgen var vi på Roxette i sundsvall! Gud så himmla bra det var!
Innan vi åkte så bjöd vi mamma på tacopaj och kladdkaka för att hon var så snäll och var barnvakt. Det hade gått jätte bra att vara barnvakt. Olivia hade somnat runt 8 på kvällen och vaknade vid 8 på morgonen. Mamma sa att det var mycket bättre att vara barnvakt än hundvakt, för Olivia är iaf tyst på nätterna, hehe! Rocky ligger ju och morrar åt allt och ingenting. Tror han har lite hjärnspöken.

Vi fick skjuts av Markus och Kristoffer till Sundsvall. Och medan vi var på konserten så satt dom uppe på berget och kollade. Vi fick in på en gång vi kom dit. Var ju inte alls som jag hade trott. Jag trodde ju att vi skulle måsta stå i kö i hundra år för att få en bra plats, men när vi kom dit kl 7 så var det ju pytte lite folk framme vid scenen. Så vi gick och köpte oss en öl, och runt 8 när Baseballs spelade så gick vi fram och ställde oss. Då kom vi längstfram, och när dom hade spelat klart så var det 1 och en halv timme kvar! Gud vad jobbigt tänkte vi. Ska vi behöva stå här och tycka så länge för att få en bra plats till Roxette. Men när vi vände oss om så var det ju tomt bakom! Haha! Så då passade vi på att gå på toa och köpa mera öl. Sen gick vi och ställde oss igen stax innan dom skulle börja och vi kom längstfram även då! Så det var ju hur bra som helst! Gud, det bästa jag har gjort!

Efter spelningen så gick vi ut och kollade lite på Smalare än Thord som spelade i ett tält utanför. Sen åkte vi och åt på Big Boy. Hehe det visste jag inte att det fanns en hamburgerkedja som hette så. Men gott var det! Sen åkte vi hem, och Kristoffer och jag somnade i bilen, så det gick hur fort som helst att komma hem =)

Förra helgen bjöd vi Joel och Linda på grillat här hemma. Sen på kvällen åkte Kristoffer in på Hudikkallaset. Och dan efter följde vi med Joel och Linda på Birsta. Det enda vi köpte var ett rosa hårband med rosett till Olivia. =)
Sen åkte vi till Maria och firade henne för hon fyllde år.

Vi måste försöka få lite pengar över så vi kan ha en liten namngivningsfest för Olivia innan det blir allt för sent. Men funderar fortfarande vad man ska göra då. Elin berättade vad hon gjorde för Gabrielle och det lät ju jätte bra. Hon hade bara som ett litet kallas och det verkar alldeles lagomt. Men tänker på det här att man ska berätta namnen och varför man valt och så, men förmogligen så är det bara familjen som blir bjuden och dom vet ju allt det redan...så vad ska man då göra? Bara vara då och fika? Känns som att man borde säga nånting? Ja, vi får nog ta oss en riktig funderare. Ge tips om ni kommer på nått!

Nu vart det lite snabbt här på slutet, för Olivia vaknade precis. Men jag ska som vanligt försöka uppdatera lite oftare. =)

Hej svejs!

Kommentarer
Postat av: ewa

tråkigt att ni inte trivs så bra:( vi vill se bilder på de renoverade V-rummet:) behöver inte kosta så mycket pengar att ha namngivningsfest..bara de man ska äta typ..

2010-08-12 @ 11:48:41
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0