MVC v28

Japp, då har vi vart på undersökning igen.
Hb:120
Blt:132/76
Bls:6,9 Lite högt för att jag precis hade äte frukost
Vikt: +3 (sammanlagt 12kg)
Idag sa hon att jag hade gått upp mycket...? Att jag skulle dra ner på godis och dricka. Det är väl allt gotta jag åt i julas som har kommit nu, för annars tycker jag inte att jag äter så mycket sånt :s
Och bebisen var liten sa hon, magen hade växt 1cm bara (tror jag att det var). Så vi skulle vänta och se om den växte mer till nästa gång. Det lät inte så bra. Men hon sa att det kunde vart hon som inte mätte riktigt också :O För isf så följde den kurvan, men nu ligger den lite under och förra gången lite över. Hjärtat slog 132.

Vi sa att vi gärna ville ha en tid senare på dagen också nästa gång vi skulle träffas, för att Kristoffer ofta sitter på nätterna och jobbar. Men det sket hon i sa hon, och tyckte att jag fick gå själv isf...Är det inte bra att papporna följer med om dom vill det? Tycker hon är lite bitter mot Kristoffer...
Jag frågade om hållet jag får när jag går också. Då sa hon att det var nån muskel som håller upp magen som kändes...jag förstog inte riktigt vad hon menade.
Och idag tyckte hon att jag skulle börja äta järnpiller, så då svängde vi in på apoteket på hemvägen. Ska bli spännande och se hur det går att äta dom.

Annars så tycker jag att hon verkar allmänt oengagerad och förvirrad typ. Hon kommer inte ihåg nånting om vad vi har pratat om, eller vad jag fått och så. Varje gång vi kommer dit så frågar hon om jag jobbar och vart jag jobbar. Och hon hade ingen koll på föräldrakurserna...Visst har dom väl många dom träffar varje dag, men jag trodde att dom la ner lite mer hjärta i att lära känna föräldrarna lite bättre? Har fått för mig jag att alla tycker att det är så kul och mysigt att gå dit och man har så bra kontakt och så. Kanske bara är att vi inte passade? Kan man byta nu, eller är det kanske lite sent för det? Kanske är så med alla så det inte spelar någon roll? Lite tråkigt tycker jag. Känner inte att jag kan fråga henne allt jag vill heller, för hon typ bara pratar bort, och inte förklarar riktigt, så det känns bara onödigt.
Men hon som tog blod på mig idag var ju mysig och trevlig, hon skulle jag vilja ha! =)
Nja, kanske bara jag som överreagerar. Man har ju lixom föreställt sig innan hur allt ska vara och hur allt kommer bli när man blir gravid, men allt blir ju så klart inte som man tänkt.

Kommentarer
Postat av: ewa

Men fy vilken BM har du?? de är aldrig för sent att byta,du ska ju dit efter förlossningen oxå på efterkontroll mm.. byt Bm säger jag bara..Jag har Maria hon är super mysig och lugn! jag har msn oxå om du vill lägga till mig:) [email protected]

2010-01-08 @ 12:27:09
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja jag får nog ta och göra det...

Jag har redan lagt till dig på msn för länge sen. Du finns på min lista också men är aldrig online? Kanske har blivit nått fel? Du kan ju prova lägga till mig: [email protected]

2010-01-08 @ 14:11:30
URL: http://sandrateodorsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag såg nu att jag fått en annan email adress förut. Men nu la jag till den nya så får vi se fall det funkar bättre =)

2010-01-08 @ 14:15:13
Postat av: Malle

Tråkigt med sånna barnmorskor. Det är ju en så stor grej och då vill man ju känna att dom lägger ner lite mer tid på en... och det är väl helt upp till er vilken tid ni kan komma. Skit-tant! Och hålla på och pika vikt och grejer. PHÖ...jag gick då säkert upp mer och fortare än dig och inte sa då min nåt speciellt. Orka sånt. Byt!

2010-01-08 @ 14:39:06
URL: http://marlenejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0