Valborg

Ja nu vart det ju så att jag satt och skrev för nån dag sen. Och när jag skulle ladda upp det så försvann lite av texten för att jag hade gått ifrån datan lite för länge så jag vart utloggad. Så då vart jag less i några dar...Därför är det några dagar tillbaka som jag skriver om. Men här kommer det iaf.

På lunchen (på valborg) så åkte vi ut till Sanna med Krille och Linus och åt pizza. Vi hade bestämmt att vi skulle göra det om vi fick huset. Sen vart det en sväng in på Maxi för att handla till kvällen.

När vi kom hem så provade vi att trycka Olivias hand och fot i nån deg som blir en tavla. Men det gick inte så bra för hon var på lite dåligt humör. Blir ju så när man är nyvaken och hungrig. Så då fick hon ta en liten paus medan mamma och pappa var här på besök. Sen när vi provade igen så gick det mycket bättre =)

Ska sätta in en bild på henne bredvid också sen


På eftermiddan åkte vi till Björn och Grannen i Iggesund. När vi kom dit så eldade dom i tunnan så vi stog ute till dess att vi skulle grilla. Olivia sov i barnvagnen, men vaknade lite då och då. Så då fick jag gå runt med henne på gräsmattan för där var det guppigt och bra, så då somnade hon om igen. Innan vi grillade så vart det blöjbyte och amning, sen somnade hon om igen. Och sen sov hon ända till kl halv 3 =) Duktig tjej!

Björn fixade grillningen, medan vi andra gick in till värmen. Björn kan det där med grillning han, för fy så saftigt och gott det vart! Senare på kvällen gick vi ut och sköt raketer. Och sen vart det lite allsång och massa prat om allt möjligt. Mycket trevlig Valborg. Det tackar vi för!

I tisdags blev Olivia 5 veckor. Då på morgonen kom farfar och faster Paula på besök. Fick massa fina presenter. Av Paula fick Olivia en mössa/hatt, strumpor och en bok med skallra. Av farfar fick hon en jättefin klänning med byxor som hon kan ha i sommar, och en body.



Efter lunchen åkte vi på BVC. Hon vägde 4540 g och var 54 cm lång. Också smetade Annika på nått lila grejs på hennes tunga som var mot torsk. Vet inte om jag sagt det tidigare, men Olivia har fått torks på tungan. Det är svamp som blir för att det är fel PH i munnen, så tungan är helt vit. Ingen farligt, men man vill ju ha bort det. Förra gången vi var på BVC så sa hon att vi skulle prova med Vishyvatten på en tops och gnugga, men det har inte funkat så bra, så då provade vi det här lila istället. Får se då om det blir nått bättre av det.
Efter det var det dags för läkarundersökning. Gick hur bra som helst. Olivia är så fin och frisk man kan bli =)



Idag kom Linus och Laila hit. Olivia somnade ett bra tag när Laila höll i henne. Presenter fick vi också, en rosa, fin barbabody, byxor och en femhundring! Det är väldans vad pengar man får av alla. För nån dag sen fick vi 1000 spänn av Krille och Ann-Louise också. Men det är ju pengar som behövs till kläder och annat som Olivia behöver. Så det TACKAR vi så hemskt mycket för! =)

Imorgon är det äntligen fredag. Då får man sig kanske en liten godisbit! *Längtas* haha!


Kommentarer
Postat av: Stina .

Åh vad gullig hon är =)

2010-05-07 @ 10:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0