Höst

Hua vilket ruskväder det är! Nu är det då verkligen höst. Vad fort övergången mellan sommar och höst går. Fast det är ju i och för sig oktober. September måste ha gått riktigt fort. Känns nästan som att vi hoppade över den månaden helt och hållet…

Igår kännde vi att vi hade suttit inne allt för länge och inte gjort någonting, eftersom att vi har varit sjuka, så då gick Kristoffer ut och hämtade några vedträn och sen åkte vi och köpte oss korv. Sen åkte vi till Långsbosjön och satte oss ute och grillade korv. Jätte mysigt. Men vi hamnade på den skuggiga sidan av sjön så det var lite kallt. Men mycket skönt att få komma ut i friska luften.  Olivia tycket det var spännande att kolla på när vi grillade. Och Rocky tyckte ju så klart att det var skönt att få springa av sig!

Sen var vi hem till pappsen en sväng så han fick leka lite med Olivia. Och efter det gick vi till Grannen och Björn och drack kaffe. Sen gjorde Kristoffer jätte god mat! Det var spagetti, strimmlat kött, typ creme fraiche med svampsmak (fast det heter nått annat?) och västerbottenost. Mmmmm mumms!

När vi hade ätit så kom Grannen till oss, och Joel och Linda  =) Sen åkte dom hem, men en stund senare kom Grannen tillbaka igen med Björn och Krille :P Mycket trevlig dag må jag säga!

Nyss gjorde vi pannkakor. Sanslöst att jag inte kan steka pannkakor! Dom blev inte alls nå bra. Ska aldrig mer göra pannkakor. Skulle vara tjockpannkaka då, det går ju säkert bättre =) Men nog blev man mätt på dom ändå. Ont i magen fick man.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0