Helgen

Goddag!

Hatar Nordea för tillfället! Nu är det tekniskt fel på internetbanken, och jag som ville betala räkningar nu så man har det gjort! Det här har hänt förut en gång också. Dom suger!! Också när man handlar så reserverar dom inte beloppet man har handlat för, utan det dras sen när butiken registrerat det eller hur dom nu gör. Så man kan gå in och kolla på banken hur mycket man har, också åker man och handlar för den summan och sen efter någon dag så ligger man minus för man hade inte alls så mycket kvar som det står på internet. Hel värdelöst! Funderar på att byta tillbaka till swedbank. Men dom tycker jag inte heller om...

I lördags åkte vi lite bil med Kristoffers mamma. Var ut till Lingarö där vi tänkte köpa lax, men det var ganska dyrt så det blev inget köp. På eftermiddan åkte vi hem till Joel och Linda och åt langos! Mycket gott, men dom sissta tuggorna var lite jobbiga, då var man rätt så mätt :P

Igår så blev vi bjuden på mat av Tommie och Malle. Tjälknöl och potgratäng! Mycket gott, och till efterrätt fick vi pannacotta med hallon. Också mycket smaskigt! Så det tackar vi mycket för! =)

Annars så har vi mest legat i soffan och kollat på Sex and the city och ätit ost och kex. Köpte ju ett kilo brie på Maxi i fredags så det har räckt hela helgen, finns lite kvar å =P

Förra helgen så var ju pappa barnvakt till Olivia. Det hade gått jätte bra! Och hon sov hela natten. Vaknade en gång bara! Men när hon sover hemma så vaknar hon varannan timme, och igår natt så vaknade hon varje timme! Börjar bli lagomt jobbigt...Hoppas det blir bättre snart.

Ja nu har jag uppdaterat lite grann iaf. Får se om jag kommer på nått mer att skriva om ikväll =P

Hej svejs!


Debatt

Oj vad härligt med en massa kommentarer! Nu blev jag glad =D

Sitter och kollar på Debatten...Hmmm. Hur krångligt ska det vara igentligen. Vet att det är en massa prat om detta val, men jag måste ju försöka få nå klarhet i vad dom vill. Men allihop står väl och blåljuger ändå så det spelar väl ingen roll ändå. Men känns inte bra att gå och rösta på nått parti som man inte riktigt vet vad dom vill igentligen...men det är ju så svårt!

Idag var Olivia och jag på mammagruppen. Vi var bara tre mammor där idag. Fick världens godaste sockerkaka som Fia hade bakat. Hoppas jag får receptet på den så jag kan baka den och äta upp hela själv ;) Annika från BVC var med och pratade om olycksfall och sjukdomar idag. Men jag tror inte att vi hörde allt hon sa för Olivia pratade (högt!) oavbrutet i en timme! Hehe hon är ju så rolig! Sen har hon bara fortsatt hela dagen =)

Till middag idag så gjorde Kristoffer hemmagjord skagen som vi åt på rostat bröd. Jätte gott! Han kan han min älskling! =)

Ne nu måste jag försöka hänga med på Debatten! Imorrn blir det IKEA förhoppningsvis!
Tallihu!

Vart är min kamera?!

Min kamera är borta! Sisst låg den i skötväskan, men nu hittar jag den inte...Jag vill ju ta massa bilder! Aja, jag får leta lite bättre,

Såg idag att det var ett bra tag sen jag skrev igen, och att det hade komenterats om min uppdatering. Så då är det bäst  jag skriver då. Men som jag svarade på komentaren så tappar jag lite motivation när ingen komenterar, för så känns det som att ingen läser det jag skriver...så då tar det ett tag tills jag skriver igen. Nu vet jag ju så klart att ni läser fast ni inte komenterar, men ändå. Är ju alltid kul med en liten komentar ;)

Också när det har gått så här långt tid så tar det typ 2 timmar för mig att skriva ett inlägg för jag ska sitta och fundera på allt som har hänt sen sisst! Haha! Orka, också ska jag läsa igenom typ hundra gånger så det inte är en massa stavfel och skit, men likföribannat så är det det :P

Kan ju börja med att berätta att vi har köpt en ny bil =) Volvo v70. Så nu är vi riktiga svenssons! Barn, villa, vovve och volvo.
Sen kan jag berätta att Kristoffer fått en kräka i ansiktet! Han flög flygplan med Olivia och då passa hon på att kräka lite. Det var hur kul som helst. Jag skrattade så jag fick ont i magen! För Kristoffer tyckte det var så äckligt. Och när jag ändå håller på att prata om äckliga bebissaker så kan jag informera om att Olivias bajs inte luktar särskillt mumma. Kristoffer får kvällningar när han ska byta på henne! Hehe! Däremot så har hon börjat bajsa väldigt sällan. Det kan gå typ 4-5 dagar imellanåt...Det kan väl inte vara så bra? Frågade Ewa som sa att jag skulle testa ta tempen, för att det kunde "irritera" så det kom ut. Så jag provade det, och vipps så kom det bajs två gånger efter några timmar...Kan ju ha varit en ren tillfällighet också, men annars så var det ett bra tips. Jag kanske ska ge henne plommonpuré? För nu har det gått två dagar igen, än så länge...

När jag skrev sisst så skrev jag att det gick bra med maten om jag inte minns fel? Men det har det inte gjort på ett tag, men nu går det bra igen =) Hon har blivit jätte duktig. Och den dan hon bajsade så åt hon hur mycket som helst! Måste ha blivit lite plats i magen efter dom lassen!
Däremot så har inte nätterna blivit nå bättre. Hon vaknar kanske var 3:e timme och ska äta. En natt på snart
en och en halv månad har hon sovit ända till kl 4, och det var för nån dag sen. Ibland händer det att hon somnar om av sig själv, men annars så är det bara tutten som gäller. Då tussar hon en liten stund, sen somnar hon och då lägger jag över henne till sin säng.

Kristoffer brukar flyga flygande matta med Olivia. det ser så kul ut när han gör det och hon bara sitter där och kollar. Det ser faktiskt ut som att hon svävar. Måste filmas nån dag!

Också har hon fått sina 5 månaders sprutor. Stackarn skrek som bara den, men inte så länge. Sen fick hon lite feber en dag...Också har hon börjat dra sig fram. Om det ligger en leksak en bit framför henne så drar hon sig dit och tar den.

Stina och Alice var hit en dag och kollade in huset. Och Olivia och Alice låg på en filt och "lekte" men varandra. Dom rullade mest runt och tog varandras leksaker =D Och när Olivia höll i sin skallra och ruskade på den så skrattade Alice jätte mycket. Sötisen, det tyckte hon var kul!

Sen så har jag varit på företagsfest med jobbet. Kul att få träffa alla igen. Vi var ute på en ö i Långsbo och hade femkamp, och åt och drack öl. Mycket trevligt var det. Sen vart det en liten fest hos Ante och sen tog jag bussen hem 20 över 12. Mycket rolig kväll =) Men min jacka är borta? Hmm....

Jag skrev sisst att Hälsingegolv skulle komma och kolla badrummet, vilket dom gjorde. Så skulle vi få ett pris veckan efter, men än har vi inte hört nått...Orka sånna som säger en massa och sen inte gör det! Som Jannes golv. Dom lovade oss att komma och kolla 3 gånger sen i våras, och dom har vi inte heller hört nått från. Helt värdelösa företag!

Vi var en sväng på marknaden också. Gick igenom fram och tillbaka bara. Hade inge pengar att handla för, så det var inte så speciellt roligt där. Så det var det fortaste jag har gått på marknan, och det gick över förväntan att gå där med barnvagn. Folk flyttade faktiskt på sig när man kom. Kändes nästan som att det gick bättre med, än utan. Folk knuffar väl inte nå gärna på en barnvagn, och barnvagen skyddade mig från knuffar =) Fast om jag hade velat kolla närmare på stånden så hade det ju blitt lite mer broblem förstås...

Ja det var väl allt jag kan komma på just nu. Klockan är mycket så jag orkar inte sitta längre och fundera mera, så det får räcka =) Men nu har jag uppdaterat lite iaf. Hej svejs!

                                                      Avslutar med en pluttbild å rå :P


RSS 2.0