Full rulle

Sen i onsdags har det vart full rulle. På onsdagen efter jobbet så åkte vi till pappas hus i Iggesund och målade väggarna i garaget. Sen när vi kom hem vid 7-8 tiden så lagade vi mat och mammsen kom förbi.
I torsdags så fortsatte vi och måla efter jobbet. Och idag slutade jag halv 12. Åkte hem och åt, sen stack vi till hög och fiskade och hade femkamp med jobbet. Väldans trevligt var det! Jag fick ingen fisk själv, men jag fick andras fiskar. Så imorgon ska pappa laga middag till oss, blir nog gott det.
Chefen vår åkte i plurret också. Bror min och en till slängde i han för han skröt så mycket att hans lag (som jag var med i) vann femkampen, och att han fick upp två fiskar :P
Kl 7 åkte jag hem och duschade och sminka mig, sen åkte jag till Pernilla där Kristoffer, Grannen och Tommie var på fest. Efter att jag skjutsat ner dom på stan så åkte jag hem och betalade räkningar...kul fredgasnöje det å. Sen somnade jag i soffan en stund, tills jag skulle hämta folket igen.

Idag åkte pappa och jag på stan och shopade lite. Eller han shopade och jag höll sällskap och var smakråd. Fick en fin kudde till soffan av pappa, men jag vill ha en till också så jag läre nog åka och köpa mig en till. Sen åkte vi hem hit och lagade spagetti och köttfärssås.
Ingen aning om vad som händer ikväll...ska hjälpa pappa med datorn iaf, eller om vi tar det imorgon.


Jobbig natt

Ja. Första arbetsdagen. Sov inget vidare inatt. Först vaknade jag av att Kristoffer kom och la sig. Sen höll Rocky på och var jobbigt, gick omkring och morrade och försökte hoppa upp i sängen. Och när han inte fick det så stog han och stirra på mig när jag försökte sova! Läskigt när man plötligt tittar och han står där. Knäppis! Också katten som höll på och göra mig tokig. Först ville hon ut och satt och klöste på altandörren och jamade. Sen när ingen släpte ut henne så började hon förstöra soffan ännu mer än hon redan gjort genom att vässa klorna på den...
Så vid halv 3 när jag inte kunde somna och bara låg och tänkte på att jag bara får sova i 2 och en halv timme till så var det nära att jag klev upp. Men till slut somnade jag ändå.

Men på jobbet gick det bra. Ont i fötterna och lite i ryggen, annars så. Sen när vi kom hem så åkte vi och hälsade på Malle och Isabelle. Där fick vi smaskiga bullar och tips på lite saker. Sen hem och kikade på Färjan och lite på Svenska Hollywood fruar som faktiskt var skoj att sitta och skratta åt alla dumma komentarer :P

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig! Håll tummarna på att djuren låter mig sova inatt :)
Så. godnatt och sov gott allihopa!

Bråkiga djuren


Smirnoff äpple+redbull

Ja igår morse gick jag över till mamma och färgade hennes hår, och torkade, och plattade =)
Senare på dan så åkte vi och kikade hur pappsen hade det i sitt nya hus i Iggesund. Sen åkte vi till Krille där han och Linus satt och smutta whiskey och drack smirnoff äpple med redbull. Det ska jag komma ihåg att jag ska dricka, för fy vad gott det luktade :P Spelade lite TP gjorde vi också, och jag vann som vanligt ;)

Idag kom Pernilla förbi och drack kaffe. Har precis vart och handlat och ätit...Så nu vart jag trött, och vet inte vad man ska hitt på. Imorgon blir det jobb iaf. Skönt, men jobbigt att kliva upp kl 5. Jag vaknade kl 5 imorse och släppte ut katten och då tänkte jag på att jag måsta göra det imorgon också, fast då får jag inte gå och lägga mig igen. Det kändes jobbigt, men det ska nog gå bra.

Ne nu ska jag väl göra nått kanske. Hej svejs!

Uttråkad

Idag åkte Kristoffer och jag på stan. Han handlade öl också fick jag en bh från lindex, men den var för liten så jag måste åka och byta den...
Satt och spela xbox och nya Colin McRay (eller hur han stavar, dö är han iaf). Fick igång det igår efter mycket om och men. Tommie och Linus kom förbi en sväng och drack kaffe. Sen åkte vi till Tommie på fest.
Efter att jag skjutsat ner pojkarna på stan så tänkte jag åka till Iggesund, till pappa och bröderna och hälsa på tills pojkarna skulle hem igen. Men självklart så började tankmätaren lysa och mitt kort är tomt så jag kunde inte tanka, så då fick jag inte åka dit. Sen när jag kom hem så såg jag att mamma var vaken, så då provade jag att ringa henne. Men det var upptaget så länge så då orkade jag inte vänta ute nå mer. Och inte orkade jag gå in och sen ut igen heller. Så nu sitter jag här och har trisst...Missat BigBrother har jag säkert gjort å. Ja, vi fasnade faktiskt för reprisen. :P Hehe!

Jag får gå och gosa med Rocky istället tror jag =)


Fattigast

Hej där!

Idag åkte vi på stan en sväng och hämtade ut ett paket till Kristoffer. Släppte lös Rocky på Hede så han fick springa av sig lite upp och ner för backen. Sen kom Tommie och Malle och hälsade på. Tommie skulle försöka hjälpa oss med xboxen, men det vart inget bättre. Sitter fortfarande och letar en lösning...
Sen lagade vi stuvade mackaroner och köttbullar men det vart inte så jätte bra, för mackaronerna blev ju klar för fort så det blev rinnigt, fast jag gjorde som det stog på paketet. Lite synd för det är ju så gott när det blir så där krämigt =) Åkte och hälsade på hos Tommie och Malle och fick nygjord, mummsig microkladdis!

Forsträ ringde idag och ville att jag skulle jobba nästa vecka, vilket är bra. Men blir så krångligt och jobba då och då och hålla på å krångla med a-kassa helvete. Kan dom ge mig fast jobb då! Vill ha pengar! Så jäkla less på att inte kunna handla nått, och det är ju så mycket jag vill ha nu! GE MIG PENGAR!
Har sökt ett annat jobb idag, men det läre man väl inte få. Jag får ju ingenting av det jag söker. Måste vara fett dålig på att skriva CV när ingen ens hör av sig...väldigt less på det här nu. USCH!

Ilska!

Idag skjutsade vi Malle så hon kunde hämta sin bil. Sen följde vi med upp och drack kaffe och käkade negerbollar. Mummsigt! Åkte sen på stan och letade efter kartonger till Kristoffers datorer.
Satt sen vid datan och tiden bara flög iväg. Försökte få ihop ett bra CV, men jag blir ju aldrig nöjd, är så djävulskt dålig på att skriva CVn! Hatar att göra det...också satt jag och drömde om hus på hemnet :P Så när vi kikade på klockan så såg vi ju att Tommie hade kommit hem och då åkte vi dit för att få ett spel brännt, men det funkade ju inte så klart...så nu sitter vi här vid datorerna igen.

Sitter och läser en artikel på aftonbladet om gravida kvinnor som inte får sjukpenning då dom har för ont för att  kunna jobba, för att graviditet är ju ingen sjukdom! Och komentarerna från vissa folk! Det är ju för fan sanslöst! Tex den här "Att vara gravid är ingen sjukdom, varför ska dom behöva sjukpenning? Det är något dom själva dragit på sig. Jag vill inte bekosta någon som gått och blivit gravid och sedan klagar på smärtor. LEV MED DET!"
Som tur fanns det ju några med hjärta som också skrev...men man blir ju fan ilsk!

Om ni känner att ni är på aldeles för bra humör, så läs själv: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5804130.ab

Stockholm

Igår hände det inte så mycket. Var typ till Iggesund igen en sväng  och kikade mer på huset. Rätt nice invändigt också, var väl lite små fix. Men annars funka det utmärkt. Hade nog kunnat köpt det om man fick ta lån. Men grinar inte över att få vänta lite heller och få börja leta hus på riktigt =)

Idag åkte vi till Stockholm för Kristoffer skulle köpa datorer. En trevlig dagstur. På vägen hem så ringde vi Tommie och frågade vart han var, och han var ju typ en timme framför oss. Men jag gasade på så vi han vinka till han precis innan Söderhamn hehe!

Ska klippa mammas lugg idag om jag hinner. Tänkte hälsa på Tommie och Malle om dom har tid. sen vet jag inte om Krille skulle komma hit en sväng?

Ja, det  var däl det. Tack och hej!

Dubbade tyskar

I fredags så var vi på födelsedags party hos grannen som fyllde år. Mycket trevligt! Efter att jag hade skjutsat ner allihopa på stan så åkte jag på McDonalds och köpte hamburgare.

Har vart förkyld nu i två dagar så igår blev det mest till å dega. Kikade på Wallander. Sen fick vi idén att åka till Sundsvall och köpa en xbox 360 så vi skulle ha något att göra :P Men vart inte så mycket spelande igår för vi blev så trött efter att vi hade åkt och köpt den, så vi kikade på saw 2 istället.

Idag åkte vi till Söderrå och åt kolbullar. Vi stekte dom ute över en grill som pappa hade slängt ihop. Väldans gott det var och fy vad mätt jag vart. Åkte sen till Iggesund för pappa skulle kika på ett till hus. Såg väldigt fint ut på utsidan och mysig gård å så. Så imorgon ska vi åka och kika hur det ser ut innuti. 
Sen hälsade vi på hos Krille. Där fick vi kaffe och glass, synd bara att jag inte kände nån smak för det verkade vara en god glass. Och precis efter att jag hade ätit upp den och skulle slänga pinnen så kom smaken tillbaka en liten sväng. 
Åkte förbi hos Tommie och Malle också och lånade två spel till xboxen. 
Nu sitter vi och kollar på nån svensk/tysk serie i 4 delar på tv...synd att typ 90% av skådespelarna var dubbade tyskar.

Ja det var väl typ allt. Krya på mig! Hej hopp!

Skojsiga hormonsvängningar

Idag kände jag att jag var på lite dåligt humör för  Rocky var lite olydig imorse.

Skjutsade ner Kristoffer på Stadt och åkte sen hem och satte på potatis. Medan jag väntade på satt jag och läste Malles bebisblogg. Fy vad kul det var att läsa om alla hormonsvängningar. Jag satt här och skratta för mig själv, så då blev jag på bra humör igen. Sen åkte jag ner på stan och lämna in CV på Statshotellet och plockade upp Kristoffer.

Har vart hos Kristoffers mamma nu och druckit lingonsaft, och ska snart till Grannen om inte Kristoffer hittar ett xbox att köpa.

Inte så konstigt att jag inte skriver så ofta här...jag har ju aldrig nått kul att skriva. Också måste jag klippa naglarna för nu börjar det blir svårt att skriva.

Hej svejs!


RSS 2.0