Badar!!

Olivia tycker om att bada igen! Gud så skönt och så KUL! Jag blir så himmla glad =D

Igår cyklade Olivia och jag till mamma för att kolla på kläder som hon har sparat sen jag och bröderna mina var små. Så kul att få se sina gamla kläder som man hade. Så fina klänningar man hade när man var en liten flicka. Nu är man ju mer karl än flicka haha :P Ne men det är så roligt att att sånt finns kvar så att min lilla tjej kan ha samma klännign som jag hade när jag var liten. Hittade till och med en klänning som mamma hade när hon var liten!

Iaf så satt vi i sängen hos mamma och lekte. Så frågade jag om Olivia om hon ville bada. Då gick hon ner från sängen och in i badrummet och pekade på badkaret! Så då fick hon hoppa i och det gick så bra :) Fick ringa dit Kristoffer för jag hade inte tatt med mig nå blöjer, också fick vi åka bil hem så vi fick med oss alla kläder.

Vad har vi mer gjort i helgen....? Jo vi har ju så klar åkt nya e4an fram och tillbaka. Sen höststädade jag i rabatterna. Och Pernilla kom på besök med Bella så Rocky och hon fick busa av sig, rejält!
Senare på kvällen hämtade vi mamma. Hon satt här nån timme och drack lite vin och snackade, sen skjutsade jag henne till forsa.

Idag fick jag sluta kl 2 för vi fick tid på BVC för att kolla på nå utslag som Olivia fått på magen. Annika (på BVC) visste inte varför hon hade fått det, men vi skulle prova smöja det och se om det vart bättre. Mjölkskorven är borta nu också, och svampen är snart borta. Men magen har inte blivit bättre ännu.

Och äntligen, äntligen är jag färdig med fönstren! Nu ska det börjas med hallen uppe, sen Olivias rum och sen vårat! Skojsigt, men jobbigt med den lilla tiden man har.

Nu är jag trött! Hollywood fruar om en timme!
Godnatt!



Klaga

Ah! Jag hinner fan med att klaga lite å! Tid och pengar! Ja tack!

Ge mig tid till att träna!

Ge mig pengar till en snöslunga, bilbatteri och skottkärra!

Vilka kula grejjer jag önskar mig va? Kan nog komma på mer "tråkiga" saker jag skulle behöva å. :P

snabbblogg

Jahopp. Det här får bli en snabbis. Om det går. Brukar bli hur mycket som helst ändå :P

I fredags for vi till Tommie på fest. Mamma satt snällt här och var barnvakt tills vi kom hem. Lagomt trött var jag efter att jag klev upp kl 5 för jobb. Så när vi kom ner på stan gav  Kristoffer och jag upp. Tog en alkoholfri på Manis och gick sen till bussen.

På lördag var Olivia snäll och gav oss sovmorgon till halv 9 ungefär =) Då klev vi upp och gjorde frukost och sen kom mamma hit. Då for vi till Iggesund på klädbytardag. Hittade inte så mycket. Vart en mössa och halsduk, några byxor som hon kan ha som reserv på dagis, ett pussel och en blå bil som Olivia valde själv. Tyckte det var bättre kläder i Enånger och mycket bättre ordning.

Sen åkte vi till min moster Agneta och fikade. Efter det vart det en sväng till hennes nya hus/stuga hon ska hyra för att ta en titt. Sen vart det handling på Maxi och Hit chili på vägen hem =) Medan Olivia sov en sen middagslur så somnade även jag i soffan. Sen tog vi en lång promenad på lervägen.

I går åkte vi och grattade pappa på förmiddan. Och vet ni vad! Olivia gick in till badrummet och pekade på badkaret så då fick hon bada! =) Men hon ville inte sätta sig ner och man fick inte tömma allt för mycket vatten på huvet. Men framsteg, jo ja tackar! Även då blev det en sen middagslur så efter det åkte vi till borgarparken en liten stund innan vi åkte till Markus och drack kaffe. Sen var det dags att åka hem och sova för plutten igen.

Har börjat med smörjan mot mjölkskorvet nu. Fy så geggigt håret blir på henne. Ser ut som att hon inte tvättat sig någonsin =P Var lite pinsamt i dag på affären. Man vet ju inte vad folk tänker när dom inte vet varför hon ser ut som hon gör. Kanske tror att man vanvårdar henne, också var jackan lagomt smuttsig hehe! =P Ne uscha stackars liten! Men det ser ut att funka bra iaf. Svampen ser också ut att bli bättre. Men hon har fått nå utslag på magen, om det är mer svamp eller för sprutan vet jag inte. Får ta och ringa BVC om det blir värre. Just nu syns det inte så tydligt vad det är...Idag kom det bajs också. Men det hade inte blivit bättre...hon grinade för att det var hårt och hon har inte bajsat på flera dagar. Håller tummarna på att medicinen ska funka snart!

Idag har jag jobbat. När jag kom hem satt Kristoffer och väntade i bilen så då åkte vi och hämtade Olivia. När vi kom hem var Alex här. Då tog vi en kaffe ute och lekte med Olivia. Sen åkte vi och handlade, kom hem och Kristoffer gjorde mat. Lekte med Olivia till hon skulle sova. Fick till och med sitta och mysa bra länge i soffan med henne medan vi kollade på byggare Bob! Inte ofta det händer. Hon vill ju inte nå gärna sitta still mer än en sekund annars :P Sen målade jag fönstren, diskade, plockade undan och dammsög och nu sitter jag här. Snart Hollywood fruar om jag inte somnar.

God natt!

RSS 2.0