Parmiddag :P

Igår kväll bjöd vi hit Michaela och Björn på tacos. Mycket trevligt. Fick ont i kinderna för jag satt och skratta hela tiden, och när jag inte skrattade så tokflinade jag istället. Fick höra lite skönsång också.
Senare på kvällen så ringde Pernilla och frågade om vi ville komma  till henne istället där Tommie och Lars var. Så då åkte vi dit, och blev kvar till 2 tiden. Vart lite trött där så jag råkade nicka till några gånger. Så jobbigt när man inte kan hålla sig vaken när man vill. Är lite pinsamt att somna överallt...Men det var inte bara jag som var trött. Fanns dom som somnade helt också :P Hehe!

Idag så har vi bara degat än så länge. Väldigt skönt! Klev upp ganska tidigt (runt 10 :P) och kikade på tv. Sen åkte jag på Rimi och köpte mackor, som vi åt till nya Harry Potter. Tror vi ska åka och släppa Rocky en sväng så han får springa av sig sen.

Hoppas ni haft en bra helg också! Puss och Kram!

Höststädning

Har precis vart ute och höststädat ute på gården. Lite deppigt faktiskt, men tänk så skoj när man får ta fram allt igen i vår =) Ska bara slänga lite skräp, köra in cyklarna, ta bort taket (kanske) på tältet och täcka över allt...

Kristoffer är och jobbar. Ganska trisst när ingen är hemma och blir glad att man kommer hem, och allt är tyst.
Då får man prata med Rocky istället och fråga hur han har haft det under dagen =P Och Rocky blir ju iof väldans glad han med när jag kommer =)

Men det är bra att älsklingen får åka iväg och göra något han med. Måste vara väldigt långtråkigt att bara sitta hemma och jobba varje dag.

Efter att jag började städa ute så har jag fått världens städlust! Vill städa i förrådet och få ordning så man kommer in där och städa i skrubben. Och jag har massa idéer på hur jag ska utnyttja allt lite bättre istället.
Men tror jag måste ta sån städning när man har lite mer tid på sig, och när Kristoffer är hemma, så han kan hjälpa till och flytta lite kartonger och se så att han också vill ha det så som jag har tänkt.

Köpgalen blir jag också när jag håller på och städar. Vill bara ha och ha och ha. "Oj, om jag hade en "sån" så skulle det bli jätte fint där"´, tänker man. Också sätter man sig ner och skriver en vill-ha-lista som bara kommer att ligga och skräpa tills nästa gång man städar då den åker i soporna, och man sätter sig och skriver en ny...

Ja, så är det iaf. En vacker dag kanske man får åka och handla allt det där man vill ha. 
Jag längtar till den vackra dagen! =) 


Tacokväll

Igår när jag kom hem från jobbet så var Maria här och hälsade på. Efter att hon hade åkt hem så duschade jag, och sen åkte vi med pappa och kikade på en bil åt mig. en skrutt som hade stått i typ 3 år, så där vart det då ingen affär inte.

Kl 8 åkte vi till Granne och Björn i Iggesund och blev bjuden på tacos! =) Sen satt vi där ute på Björns altan och tjattrade till kl halv 3 på natta. Var ett tag sen man hade en sån trevlig fredgaskväll. Det tackar jag mycket för! 
På vägen hem drog en titt på stan och skjutsade hem Tommie.

Idag har vi bara sutte hemma och degat. Käkade pizza och kollade på Johan Falk. Skönt att bara få slappna av ibland å. Har hittat en bil på blocket nu, men får inte tag på dom som säljer den. Isåfalla så kanske det blir en tripp till Hofors, men jag antar att den redan är såld, för det var fett billigt.
Annars så vet jag inte vad vi ska hitta på. Vore trevligt att hälsa på nån så här på lördagskvällen, eller om nån ville hälsa på här? Får se vad som händer. Jag får väl uppdatera imorgon om det då, om jag kommer ihåg det.

Ja det var allt för i dag. Hej svejs!

Oj vad trött!

Fy vad jag är trött. Somnade nyss i soffan när vi kollade på Simpsons, klockan är kvart i 8!

Igår åkte vi till pappa och firade han, och sen till Tommie och firade där.
Skulle ha åkt och tapetsera hos pappa idag men det vart inte så för han hade fått fel tapeter. Så då åkte vi hem och tänkte städa, men jag kände att jag var väldigt slö idag. Plockade undan lite i rummen och slängde in en tvätt, och vattnade tre blommor. Men i köket är det stök och här behövs damsugas.
Ne usch, nu somnar jag igen när jag börjar tänka på det. Hoppas jag har mer energi imorgon.

Undra vad som händer i helgen då tro?

RSS 2.0