Willbur

Tänkte berätta att magen min har fått heta Willbur ett bra tag nu. Vi var och åkte bil på stan för länge sen och funderade på namn. Och det var ett namn vi hade kommit på innan som var så bra, men vi kom inte på vad det var. Så vi satt och funderade och vi visste att det var nått med W. Så då sa jag Willbur helt plötsligt. Men det var ju William som vi skulle få fram. Så sen dess har vi kallat bäsen i magen för Willbur för vi tyckte det var ett roligt namn. Det kanske inte är så smart för nu har jag börjat vänja mig vid det namnet. Men ingen annan gillar det =P Så det får vi allt vänja bort sen. Kan ju bli en tjej också så då blir det ju lätt. William blir det inte heller för efter att vi hade kommit på det och tyckte att det var så bra så såg vi att det låg typ etta på namnlistan så då fick vi fundera på andra alternativ. Nu har vi ett tjejnamn och ett killnamn iaf. Men det kan ju bli nått helt annat sen när man väl ser bebisen. Då kanske inte dom namnen passar. Men det visar sig.

Nu börjar det närma sig iaf. Vecka 35 är jag inne i nu. Det händer inte så mycket nu för tiden. Bebisen bökar omkring som vanligt =) Känns lite tungt ibland, men det går rätt bra ändå. Lite jobbigt på nätterna är det när jag får ont i höften och måste vända på mig. Idag hade jag ont när jag hade klivit upp också, men det gick över när jag var ute och gick.

Känns som att det är en massa saker kvar som måste göras innan bebisen kommer...Men jag längtar som tusan =) Det är så spännande! Också är det säkert nästan vår då! Härligt! Fast nu kändes det plötsligt som att det är lång tid kvar när man kollar ut...Hmm.

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ska gå och sy på bebistäcket tänkte jag. Jag måste ju hinna klart med det också.

Rocky och Gin

Men inatt har jag sovit mycket bättre sen jag fick riktig nässpray. Och Kristoffer låg kvar hela natten =)

Igår åkte vi till Lintjärn med Linus och Gin, så hundarna fick leka lite i finvädret.












Helgen

Igår kom mamma hit och drack kaffe. Sen kom jag på att jag kanske skulle ha gjort chokladbollar och bjuda på, så då ställde vi oss och gjorde det. Medan dom blev hård och kall så spelade vi Mario och kollade på bebissakerna vi hade hämtat hos mamma. Jag visste inte riktigt vad allt var till. Men nu vet jag det =)

Sen gjorde vi inte så mycket mer i går. Gick ner på OK och köpte glykol till bilen och runt Läroverket och hem. Sen på kollade vi på Ghost Rider och efter det lite OS faktiskt.
Inatt var inte Kristoffer så glad på mig iaf. Tror han tyckte att jag snarkade för mycket, så först höll han på å försökte få på klockradion, men den värkade inte hjälpa särskillt mycket. Så till slut tog han surt täcke och kudde och gick och la sig soffan. Han har nog inte sovit så bra, för han ligger fortfarande och sover...
Tror jag måste till en docktor och kolla upp min näsa. Blir tokig på att den är täppt och jag inte kan använda nässpray. Blir värre också så fort jag lägger mig ner. Och Saltlösningen hjälpte ju ingenting, helt värdelös!

Idag är det finväder igen, men jag tror det är svinkallt. Är nog bäst att klä på sig när vi ska ut och gå.
Måste ringa vaktmästaren idag också. Finns massa saker här att göra. Tex så snöade det in hur mycket som helst i TV-rummet igår för det är värsta glipan vid dörren, och sovrummsfönstret går inte att stänga riktigt. Sen är det massa mer saker.
Skulle behövt åka ner på Försäkringskassan också och höra vad vi ska göra sen för att få pengar. Får se om vi hinner med det.

Vill jobba nu jag. Är bra nog less på att vara fattig. Nu är det slut på mat här också, känns inget bra det e. Men jag orkar inte älta om det igen...man får ta det som det kommer. Det brukar orda sig.

Bjuder på lite bilder idag också =)

Så här ser dörren ut i tv-rummet. Det var mycket mer snö igår,
en stor hög och man ser till och med ut genom glipan.

Måsta ta en bild på blomman som blommar typ en gång om året. Den är ju så fin =)

Sexi =P

Polarexpedition

Igår tog jag ingen promenad. Jag blev hemma istället och städade. På eftermiddan åt Kristoffer och jag nyttig special-tacos som alla fredagar (nyttig tacos = inga skal, kvarg istället för creme fraiche, fetaost istället för ost och ingen majs). Sen kom Linus hit och då gick jag över till mamma och gav henne massage. Sen när jag kom hem så kollade pojkarna på hockey och OS. Sen spelade vi Mario.

Idag åkte vi och hämtade barnvagnen! =) Ovanligt att gå omkring med en sån, men det gick ju bra! Den var ju väldans skön att gå med. Trodde det skulle vara bökigare när man skulle upp för trappen och in genom dörrar och så, men det gick bra. Längtar som tusan till man har nån att lägga däri! =)



Sen åt vi lunch, och efter det hade vi trisst så vi spelade Mario, men jag blev på sånt dåligt humör när det inte gick bra så Kristoffer slog av det till slut. Sen gick vi ut på en sån där polarexpedition (långprommis i satvädret). Fy tusan vad kallt det är ute! Hade ingen känsel i låren alls. Så nu är vi änteligen inne igen och vet inte vad vi ska hitta på att göra. Blir nog Melodifestivalen sen och mera nyttig tacos. Jag vill ha godis, eller fruktsallad med glass!

MVC v 34

Imorse var vi på MVC. Jag hade gått ner ca 0,5 kilo igen, men jag hade inte skorna på mig denna gången så jag ligger väl säkert på lika kan jag tänka mig. Bäsen ligger med huvet neråt och hjärtat lät bra. Jag har 8 järntabletter kvar att äta så då passade jag på och fråga om jag behövde köpa fler sen. Men det skulle jag inte behöva göra som tur var. Frågade om hon visste vad vi ska göra för att få pengar när havandeskapstiden är slut, så vi satt och pratade om det ett bra tag också och massa annat.

Det här med pengar, hur krångligt låter det inte då?! Papper hit och dit. Orka att man ska behöva hålla på med sånt också när man har en ny liten bäs att tänka på. Speciellt när det handlar om försäkringskassan. Än så länge har det ju gått hur bra som helst, men det kommer nog komma nått krångel...Men jag ska ringa och höra med dom sen och se vad som måste göras. Igentligen borde man få gå en kurs i sånt och få lära sig vad man ska göra och vad man har rätt till, tycker ni inte?

Efter att vi hade vart på MVC så gick Rocky och jag ner på stan. Jag måsta upp till mammsen och låna en slant så jag kunde köpa saltlösning istället för nässpray. Så medan fick Rocky vänta ute i kylan bland massa folk, och sen fick han vänta utanför apoteket också. Men jag var väldigt snabb så han inte behövde vara själv. Uscha, gillar inte alls att lämna Rocky själv ute mitt i stan. Man vet ju aldrig om det kommer nån dummis som tar han eller  gör illa han. Men det gick nog bra. Han såg lite skraj ut, eller så frös han lite när han måsta stå still, men det gick över fort.

Jag har blivit beroende av nässpray också. Det blir jag varje gång jag väl börjar med det. Nu har jag gjort slut på två stycken så då kände jag att jag måsta byta till saltlösning istället så jag inte pajar näsan. Det står att man kan få motsatt effekt om man använder nässpray för länge...känns som att det har blivit så. Eller så är det bara för att jag är gravid som jag är täppt dygnet runt. Iaf så funkade ju inte saltlösningen lika bra. Helt värdelös! Så vi får väl se om jag får ligga kvar i sängen inatt när jag inte kan andas tyst. Blir väl utslängd till soffan kan jag tänka mig =P Om jag äns kommer kunna sova. Gillar inte alls att sova när jag är täppt i näsan och man vaknar hela tiden och är snustorr i munnen, usch!

Pappa kom hit och hjälpte oss att byta olja och filter på bilen också, så nu är det nyservad. Härligt! Tack så mycket pappa, hur snällt som helst! Nu fattas det bara en tvätt in och utvändigt och koppla ur airbagen. Också lite vår på det å då så man får byta till sommarfäljarna. Sweet!

Nu ska jag hjälpa Kristoffer med maten! Hej svejs!
Måste hitta på nå bilder att lägga upp. Min blogg börjar se tråkig ut!


Mario Galaxy

I tisdags hade jag mer energi iaf. Började med en promenad, sen när jag kom hem så dammsög jag och skurade golven. Sen åkte vi med Kristoffers mamma på Beier för hon skulle ha målarfärg också hämtade vi ut Mario Galaxy som vi har väntat på så länge. Kristoffer köpte det på tradera och  han som sålde det hade skickat fel spel till fel person så han trodde att han han skickat vårat. Men det hade han inte, å det tog några dagar tills vi fick det.
Sen åkte vi hem och tänkte spela det med då ville Kristoffers mamma prova TP istället så då spelade vi det. Pappa kom sen på besök och då bjöd vi honom på semla. Hur gott som helst, skulle ju kunna äta hur många som helst! Efter att han hade åkt så gjorde vi middag och Linus kom hit och spelade Mario med oss. Men först måsta han ju kika på OS. Det var ju damerna som åkte skidor. Hehe!

Senare på kvällen när Linus hade åkt hem så skulle vi gå ut med Rocky. Då blev det en till långpromenad. Först gick vi till Statoil och köpte snus, sen genom stan och upp vid Läroverket. Det var skönt, men det blir lite jobbigt på slutet. När vi kom hem sen så spelade vi Mario och jag åt en till semla! Sen kikade vi Heroes innan vi gick och la oss.

Har inte alls sovit nå bra inatt...Och inte förra natten heller. Ligger inte så bra nu för tiden. Också måste jag kliva upp flera gånger och när jag gör det så blir jag pigg och vill igentligen inte sova mer. Håller jag redan på och ställer in mig på att kliva upp och mata bäs tro?
Kristoffer har precis skottat. Nu dricker vi kaffe och snart åker jag till jobbet och hälsar på. Skulle vara årsmöte med facket och dom skulle bjuda tårta. Klart man måste vara där då! =)

Imorgon blir det MVC. Hörs, Hej!

Orkeslös

I lördags var vi och hälsade på Malle och Isabelle. Spelade lite kort och drack kaffe gjorde vi och Malle tokvann över oss...Så nu vill vi inte spela mer ;)
På vägen hem stannade vi på Dollar och köpte godis som vi åt senare på kvällen när vi kikade på film. Sen på kvällen åkte vi en sväng med Tommie och knäppte kort på hans bil.

På alla hjärtansdag så gjorde vi ingenting spec. Tog oss en promenad och sen kom Krille hit en sväng på eftermiddan. Och efter att vi hade ätit så åkte vi till han och spelade lite TP och kikade på Getaway in Stockholm.

Idag tog jag och Rocky en promenad i vanlig ordning. Sen åt vi lunch när Kristoffer hade kommit hem från gymmet. Efter det tänkte jag städa, men jag hade ingen ork. Hade lite ont i ryggen, och magen kändes som att den skulle sprängas. Lillbebisen har tryckt på kissblåsan sen igår så det gör ont ibland. Också hade jag ont i höften imorse när jag vaknade, men det gick över efter att jag hade gått en stund.

Så vi har suttit och vilat i soffan nu ett tag och kollat på Blåsningen från igår. Är lite trött idag känner jag.
Får hoppas på en piggare dag imorgon så kanske det blir städat.

Inatt drömmde jag att vi fick vår lilla bäs. Det var en liten tös faktiskt, hur söt som helst med bruna ögon och smilegropar =)  Men jag gissar ändå på att vi får en kille jag..vad tror ni?

Tutteluttan!

Tele2

Ringde tele2 precis. Fick vänta i kö en kvart först. Sen när jag kom fram så kände jag att jag kommer bli arg så det är lika bra att vara arg från början. Vi kom fram till att dom hade gjort fel iaf och att fakturan skulle vara på 93 kr och inte 7511kr. Kändes ju bättre då.

Men sen frågade jag om Silver paketet som vi hade bytt till. För när försäljaren ringde mig och frågade om jag ville byta till det så sa hon att det kostade 400 annars och att vi fick det för 200 för att dom har tagit bort kanaler från paketen vi hade då. Och tog vi Silver paketet så skulle vi få tillbaka dom kanalerna som hade försvunnit + få många fler för 40 kr mer i månaden. Ja det låter väl bra tyckte jag och tog det. Sen när Kristoffer kom hem och kollade på deras hemsida så stog det att Silver paketet kostade 200 för alla. Så då passade jag på och frågade om det, och då sa han att den försäljaren hade ljugit! Så då fick jag riva denna månads faktura.

Och jag har ju ringt och sagt upp dokumentärpaketet vi hade för annars så skulle jag få betala för det sa den första försäljaren. Men då var det 3 månaders uppsägningstid på det paketet så då passade jag på och försökte få dom att ta bort det helt eftersom att dom hade ljugit. Men då tog mina pengar på telefonen slut!! Så jag han inte få reda på om dom tänkte göra det eller inte! Så jag ringde upp typ 40 spänn, fett dåligt att man ska behöva betala för att ringa dit när dom har gjort fel tycker jag. Dom borde ha gratis nummer, speciellt om man ska sitta i kö i hundra år först! Jag kokar för att jag inte han förhandla klart!

Stackars killen som jag pratade med...var ju inte hans fel prec. Och inte han jag vara lite trevlig och tacka han för att han fixade det viktiga iaf. Ne nu fick jag ångest istället....Fast arg på tele2!

Snart måste vi åka och handla tacos och äta det, för kl 8 kommer Grannen, Björn och Pernilla hit. Imorrn vette tusan vad som händer. Kanske ska försöka få hit pappa så han kan hjälpa till med bilen?

Räkningar

I morse när jag klev upp så låg posten på golvet i hallen. Jag öppnade första kuverter och däri låg det en faktura från Tele2 på 7511 kr! Vad tänker dom med igentligen? Jag bytte precis till viasat silver och då skulle vi få gratis i 3 månader. Ska bara betala för dokumentärpaketet som det var uppsägningstid på. Ringde i morse med då var det kö i 30 min så då gav jag upp. Sen ringde jag nyss igen och då var det 30-40 min väntetid! ORKA! Om dom ska hålla på och krångla hela jävla tiden så säger jag upp alltihopa och skaffar nått annat!
Sen öppnade jag elräkningen. Den var på 957 kr denna månad! Sanslöst! Vet fan inte vad man ska göra. Elräkningen blir minst 100 kr dyrare för varje månad och så har det vart sen i höstas. Och vi har inte gjort någon skillnad här hemma på elsaker. Nån som har nån idé på vad som är så jävla dyrt?! Är det elpriserna bara?

Så, nu har jag fått ur mig det. Skönt!
Igår gick Kristoffer och jag en sväng i finvädret. Sen enfter lunchen så skulle vi ner på pappas verkstad och byta olja och filter på bilen. Men det gick inge vidare! För det första så var det svinkallt där inne. Och för det andra så hittade vi inte skruven som man tar bort när man tömmer bilen på olja. Sen skulle vi hissa ner bilen igen som stog på en lyft. Men då gick inte det, och nervös blir man att det ska bli nått fel och allt brakar och går sönder. Så då fick vi ringa pappa och fråga. Då hade vi inte satt på tryckluften, så det var därför vi inte fick ner den. Så då satte vi på den, men den var det nått fel på, så efter ett tag så började den pysa skit högt och då måsta vi slå av den. Men det räckte iaf till att få ner bilen. Uscha, blev så himmla nervös, också var ju Rocky kvar i bilen när den var på lyften så då blev det inte nå bättre. När vi hade fått ner den iaf så kollade vi om vi hittade oljefiltret. Men på lite nyare bilar så ska dom ju absolut gömma allt så bra dom bara kan. Så det hittade vi inte heller, och inte stog det nått i manualen heller för dom vill väl tjäna pengar på att man lämnar in den! Så då gav vi upp och åkte hem. Pappa ska få följa med nån dag och hjälpa oss.

Sen åkte jag till pappa och gjorde min sista målning på skåpet. Ska dit igen nu och sätta dit gångjärn och handtag, sen är den klar!
Senare på kvällen så kom grannen hit och drack kaffe.

Jag har kommit på en sak jag, men jag är inte säker på om det är så. Men när jag är ute och går så brukar det göra ont i magen ibland. Men nu har jag haft jackan öppen för det har varit rätt varmt och då har det gått bättre. Här omdan så provade jag att stänga den och då gjorde det ont igen...kan det ha med det att göra, att det blir trångt lixom? Jag vet inte...Eller så är det att jag går för fort ibland bara.

Ne nu måste jag åka och hämta lillebror från skolan, för han ska med till pappsen! Imorrn är det fredag och då får man äta godis om man vill =)

Svammel

Igår var vi till Lintjärn med Linus och Gin. Det han bli mörkt och jag har världens sugigaste kamera så det blev inga bilder tyvärr. Vi drack kaffe medan hundarna lekte. Blev inte där så länge för Kristoffer började frysa.
Skulle ha spelat TP på kvällskvisten men vi hörde inget av vår medspelare? Istället så sydde jag lite på bebistäcket och sen kollade vi på Heroes, men jag somnade som vanligt.

Idag var Rocky och jag ut och gick medan Kristoffer var på gymmet. Sen skulle vi åka och köpa nå kläder eller filt eller nått till bäsen, men det vart motorolja och filter istället...
Var till Kristoffer mamma och drack kaffe, sen handlade vi mat. Skulle ha vart hos pappa nu igentligen och målat på mitt skåp, men jag fick inte vara i garaget, för han stog och skotta av taket och såg att garagetaket vinglade lite när han kastade snö på det. Så det var bäst att inte vara där inne fall det skulle rasa.

Så nu vet vi inte vad vi ska hitta på att göra. Måste ha nått att göra annars blir jag bara sugen på en massa och det vill jag inte. Och får jag inte svulla massa gotta så blir jag på lite dåligt humör och det är ju inte heller så kul. Men jag försöker tvinga mig själv att inte äta smaskiga saker på vardagarna...Blir lite extra lyxigt på helgen då istället. Men då har vi oftast saker att göra så då tänker jag inte på godis hehe. Tror det blev så här när jag slutade snusa. För när man snusade så hade man ju alltid nått smaskigt i munnen, så då behövde man inte godis eller kakor. Men jag ska stå ut. Tror jag ska ta mig ett äppel istället.

Har gått in i vecka 33 nu =) Tiden bara flyger iväg tycker jag. Inget nytt, är som jag skrev förr. Lite jobbigt i sängen, ont i höften och täppt i näsan. Det går bra att gå ut och gå, men det gör ont i magen ibland, men då är det bara att stanna upp en sväng så är det borta. Är lite orolig inför förlossningen, men det är samtidigt lite spännande. Det jag mest tänker på är att man ska ligga där i nån dag. Vad trisst, och läskigt att sova ensam. Men man är väl säkert så trött ändå så man inte bryr sig?  Ne jag tror jag är mer nervös och orolig för efteråt, med amningen och hur man tar hand om en liten liten bebis. Men jag längtar efter vår lilla bäs! Fast det är ju väldans mysigt när det bökar inne i magen också och allt är så himmla spännande och nervöst.

Imorrn ska jag kolla igenom och tvätta alla kläder och saker vi fick av mamma tänkte jag. Är lite svårt att veta vilka kläder man ska ha kvar och inte, eftersom att vi inte vet om det blir en liten tjej eller kille. Men jag tror jag lägger killkläder i en låda och tjejkläder i en annan, så får man väl packa ner det man inte ska ha sen då.
Vill bygga ihop sängen snart också och hämta barnvagnen! Vi tänkte väl göra det i slutet av februari-början på mars. Är väl kanske lite onödigt att allt står i vägen redan nu. Ne det ska bli så kul!

Nu måste jag gå och ta nässpray. Hej svejs!

Helgen

Ja då ska vi se...I helgen har vi spelat TP med Linus. Varit ute och promenerat. Kollat Melodifestivalen. Krille kom förbi en sväng. Kollat på film. Tommie kom förbi i lördags och somnade i soffan =P HB har skottat ner all snö från garagetaken på våran gård, så nu kommer det dröja innan våren kommer till våran gård iaf. Är ju ganska dåligt med sol här på baksidan också är det ju snö upp till taket just nu...
Vi var till mamma och hämtade en full kartong med bebiskläder och en kartong med täcken och filtar och sånt. Har inte kollat igenom än, tänkte göra det när jag ska tvätta allt, för det måste göras för det luktar gamalt förråd av dom just nu.
Vet inte riktig vad jag ska skriva om idag...Har inte hänt så speciellt mycket i helgen.
Bebisen var lite läskig här om natten för h*n sparkade jätte hårt flera gånger mot revbenen.

Ne jag får skriva mer sen när jag kommer på nått. Ha det gött så länge!






Sista föräldrakursen

Igår blev det ingen promenad alls. Var ju inte precis nått trevligt promenadväder! Istället så plockade jag undan lite här och skottade. Klockan 4 åkte vi ner på MVC igen för sista träffen med föräldragruppen. Det var bara vi och två par till där. BM pratade mest om amning och sen fick vi prova andas igen. Och sisst fick vi prova att krysta! Haha. Det var ju lite kul. Jag vågade inte ta i riktigt så det gick inte så bra för mig. Också skulle vi flåsa som hundar när man hade krystat färdigt, så då kom hon fram till mig så jag kunde visa henne. Haha ruskigt pinsamt.

Vid 6 tiden åkte vi och hämtade mamma från jobbet och passade på att gå in på Boa för vi tänkte köpa Mario till Wii, men det var så himmla dyrt så då blev det TP istället. Det var ju jätte kul att spela det. Linus kom hit med Gin också och spelade medan Gin och Rocky låg under bordet och snuskade sig. Jag som tänkte duscha Rocky tidigare på dan, tur att jag inte gjorde det för fy så slemmig han blev =P

Kom på lite fler saker om graviditeten. En sak är när jag sover på nätterna, och ligger för länge på samma sida så får jag ont i höften. Och igår hade jag ont i ryggen så jag kunde inte sitta still i soffan, så då fick Kristoffer massera mig och då blev det lite bättre. Halsbrännan har kommit tillbaka också, var ett tag sen jag hade det. Igår var den ju fruktansvärd. Är väl järnpillrenas fel. Jag tog en samarin, men den han inte hjälpa innan jag somnade.

Idag blir det en promenad iaf. Och förhoppningsvis så kommer Linus hit ikväll och spelar mer TP med oss! Annars vet jag inte vad vi hittar på...Ha det gött! Puss hej!

MVC v32 och IKEA

Var nyss iväg på MVC. Magen har växt bra, hjärtat slog bra, jag hade lite högt blodtryck men det var okej. Nu har jag gått upp 13 kg sammanlagt. Idag satt vi och prata om förlossningen, hur vi kännde inför den och massa annat. Hon tyckte att vi verkade vara så lugna =) Men det är så svårt att föreställa sig allt, så det är bara att ta det som det kommer känns det som. Och då blir man ju lugn. Visst är det massa saker man tänker på och föreställer sig, men jag tänker det värsta jag kan komma på och då vet jag ju att det inte blir så farligt så då går det nog bra och efteråt så kanske man tänker, det var ju inte så farligt som jag hade trott...Hehehe lät nog lite knasigt det där, men ni kanske förstår ändå hur jag menar?
Jag har ju mina funderingar också, men när jag väl kommer till MVC så har jag glömt bort vad det var, eller så har jag redan frågat någon annan som vet =) Ska nog försöka skriva upp min frågor så jag kommer ihåg dom hädanefter. För när BM frågar om det är nått vi funderar över så känns det som att vi borde ha det men att vi inte vet vad. Kanske inte är nått vi funderar över heller, vi kanske är väldigt lugna av oss ändå, och tar allt som det kommer ;) Oj oj nu vart det rörigt!

Igår åkte vi till Sundsvall. På vägen dit så kom vi ikapp en plogbil, så vi stog nästan helt still. Kristoffer satt och tänkte på att det säkert kommer komma nån som inte ser att vi står till och inte hinner bromsa och kör in i oss bakifrån. Så han satt och kollade i backspegeln, och då såg han snön spruta bakom oss. Vi kollade i backspegeln på sidan och då såg vi en bil som hade kört in i snödrivan på sidan! Som tur var så var det några bilar bakom oss innan den bilen kom. Så han han nog inte se att vi stog still och tvärnitade och svängde av vägen. Sen mötte vi flera brandbilar, polisbilar och ambulanser, så vi trodde att det var fler som hade krockat. Men vi hörde sen att det bara var den bilen och att dom inte skadade sig. Dom hade skickat ut massa ambulanser utifall bara, som tur var. Uscha hemskt sånt där. Det hände lixom bara några meter bakom oss, så bilen hade ju lika gärna kunnat köra in i oss om han var lite tidigare, eller om vi var lite senare...Ne inte kul alls.

På IKEA så köpte vi spjälsäng, lakan, frotélakan, påslakan och örngott, täcke, kuddar (en till sängen och en till vagnen) och spjälskydd. Madrass har mamma kvar sen vi var liten och säkert massa annat också, så vi ska dit och kika sen idag på vad hon har för nått tänkte jag.
Är det nått vi har missat? Det finns ju så himmla mycket saker, och massa olika av varje. Hur noga är det med madrassen och täcke och kudde tex? Men hårdhet, och tjocklek och sånt menar jag? Och vad behöver bebisen i vagnen i april? Är så himmla mycket sånt där att tänka på...men man kan ju köpa sen också om det är nått som fattas. Men hur lär man sig lixom? Det är ju lite svårt när inte bebisen kan säga att det är för varmt eller för kallt hehe.

Kläder ska vi åka och köpa nån dag också. Vad ska man köpa då? Sover bebisen i pyjamas, eller i blöja, eller nått annat? Vad ska den ha för nått på sig när vi åker från BB? Kanske inte ska köpa så mycket av allt eftersom den växer ganska fort och man får massa kläder av andra?
Ja ni ser ju vad många frågor jag har! Men det är ju inget jag stressar upp mig på. Jag har ju Kristoffer, er, och mamma och pappa som kan hjälpa till med svar på mina små frågor. Och det är ju inte svårare än att handla sen fall nått skulle fattas som sagt! Men jag är nog lite sån som vill ha ording och veta att allt finns ändå. Skönt att ha allt hemma också så man kan konsentrera sig på viktigare saker sen.

Ne nu måste jag sluta, annars blir det här hur långt som helst! Nu ska jag checka listan som jag skrivit med alla saker man behöver haha! Ha det bra! Förästen tror jag inte det blir någon långprommenad med Rocky nu, den tar vi ikväll istället när det föhoppningsvis har slutat snöa! Städar istället.


v 32

Tänkte ta å berätta lite om hur det går med bäsen i magen. Skriver ju inte så mycket om det, men det händer ju inte så jätte mycket nu förtiden. Men jag tar väl upp det jag kommer på just nu tänkte jag.

Nu känns det som att jag kommer sprängas snart. Speciellt när jag har ätit. Kan jag verkligen växa mer nu? Tror magen har växt på sig rätt mycket den senaste veckan. Får se på torsdag när vi ska på MVC.
Bebisen rör på sig nästan hela tiden. Här om kvällen så kännde vi en hård knöl på magen som försvann efter en stund. Det var väl en liten fot eller nått. Sött, men ganska läskigt. Känner ofta att det blir hårt på vissa ställen som sen försvinner. Speciellt på vänstra sidan.
Börjar bli jobbigt att vända mig i sängen och att ta på skorna. Speciellt när jag har jackan stängd, då blir det jobbigt att andas. Trodde för övrigt inte att jag skulle få igen jackan så här långt in i graviditeten. Men det är nog slut på det snart, stackarn får det trångt ;) Trängre för urinblåsan har det blive också, känns som att jag är kissnödig dygnet runt. Ibland måste jag på toa två gånger per natt.
Gå ut och gå går bra. Förutom idag för det var svinhalt och jag höll på att vurpa hundra gånger typ. Inte bra! Däremot är det jobbigare om jag bara står upp en längre stund, utan att röra mig. Då får jag ont i fötterna.
Två små röda streck på höger sida av magen har jag fått. Annars så är den randfri =) ..än så länge. Boobisarna däremot har ju fått sig en omgång. Dom strecken kom för ett bra tag sen faktiskt.
Kristoffer säger att jag de senaste tre månaderna har snarkat som en brunstig gasell! Haha! Och att jag flåsar högt! Kan ju ha lite att göra med att jag är täppt i näsan också kanske?

En gasell

Ja hörni..nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Kanske kommer på nått mer sen. Ni ska få en bild iaf.

Nu ska vi åka på Babyproffsen och hämta ut gratispaket som vi hittade på internet. Imorgon blir det förhoppningsvis en tripp till Sundsvall och handla spjälsäng och andra bebissaker! Fy vad skojjsigt! Jag kommer ju måsta bygga ihop sängen på en gång så jag får bädda den. Vad kul! Men vi får se, kanske ska vänta lite med det...Hej svejs!


Födelsedag

I helgen har jag bakat och bakat och bakat. I fredags blev det kakor och i lördags blev det tårtor. På lördagen så åkte pappa och jag till Söderhamn för att han skulle köpa nya skor. Sen när vi kom hem så bjöd vi hem mamma på fika, också hjälpte hon mig att bygga ihop en byrå som jag fick av pappa i present. Efter det gjorde jag smörgåstårta och städade. Klippte Kristoffer gjorde jag också. Medans så skulle han spela tvspel, för annars blir han så rastlös och tycker det är tråkigt, och då blir jag stressad också blir det inge bra haha! Men xboxen fungerade inte, och vi trodde att den hade dött helt. Men sen kom Grannen och Björn på besök, och då funkade det ingen! =) Björns magiska fingrar startade om den. Så då spelade vi tvspel, fikade och åt godis som jag fick av dom i present =) Grannen hade världens inlevelse när hon spelade cod iaf haha det var så kul!

Igår fyllde jag 22 bast! Tack så mycket för alla gratulationer!
På morgonen fick jag frukost på sängen av Kristoffer. Smörgåstårta och saft i vinglas med is. Också fick jag massa fina presenter! En svart, fin skötväska, ett fotoalbum, fina ljusgrejjer och tuggummi. Hur bra som helst! Tack så mycket älskling! Sen klev vi upp och gjorde iording oss och gjorde tårta.
Sen kom Malle, Isabelle, pappa och alex. Fick massa fina saker från dom också. Byrån av pappa och en plastros, pengar och en plastros av Alex, och från Malle och Isabelle fick jag godis, tvål, bebisstrumpor, hubbabubba och nått mer som jag inte kommer på just nu hehe, det var så ju så mycket! Sen kom mamma på besök. Av henne fick jag ett jätte fint linne och pengar. Och sen kom Kristoffers mamma som jag fick pengar av =)
Tack så jätte mycket för alla fina presenter!

Efter att allt folk hade åkt hem så kikade vi lite på tv tills vi skulle hämta mamma och Johnny hos Joel, för mamma hade lämnat tillbaka Joels bil. Joel var visst bakis igår, så han kommer förbi idag istället ;)
Johnny följde med hem en stund och fikade och sen skjutsade jag ner han på stan. Efter det så kollade vi Crank 1 och 2. Hur bra filmer som helst! Måste bara se dom om ni inte gjort det.


Jag hade en mycket bra födelsedag! Tack så mycket allihopa!

               Russinkakor                                 Skötväskan
  

Så här fint blev det i hallen med byrån,
spegeln lånade jag av Joel till vi köpt en egen.    Rosorna jag fick av pappa och Alex

 

RSS 2.0