Bebis på G?

Men nu måste det ju bara vara dags. Har kommit värkar lite då och då hela kvällen som känts som mensvärk, samtidigt som magen blir stenhård. Och det har börjat kännas mer och mer. Väntar bara på att det ska börja göra riktigt ont. Får väl se hur lång tid det tar...Trycker på mycket neråt på bäckenet också nu känner jag...

Ska gå och lägga oss nu, så får vi se vad som händer inatt. Kanske vår bebis kommer imorgon =) Annars så är det då en liten luring som ligger där inne. 

Ja, ni lär väl märka om det kommer nått inlägg imorgon eller inte.
God natt!

Fastanställning!

Örsk inte skriva nå mycke idag. Men känner att jag måste skriva lite iaf så att ni inte går och funderar på om jag ligger på BB eftersom att det är dåligt med uppdateringar =)

I fredags ringde chefen på Forsa Trä och frågade om jag ville ha fastanställning. Ja visst ville jag väl det. Så efter promenaden så åkte jag dit och skrev på papprena =) Gud så skönt det är! Nu slipper man fundera på pengar och jobb. Härligt!

På kvällskvisten så bjöd vi Joel, Alex och Linda på bakadpotatis och till efterrätt så gjorde vi en pepparkaks cheescake som dom gjorde på Halvv 8 hos mig nu i veckan. Vart en väldigt trevlig kväll! =)

Igår var vi och hälsade på Krille, sen följde han med hem till oss och åt tacos. Efter att han hade åkt hem så kollade vi på Småstadsliv 1. Skoj!

Och fortfarande ingen bebis! Nu vill jag inte vänta längre.
Har kännt av lite "mensvärk", men inget mer. Jag hoppas h*n är på g snart! =)

MVC v39

Igår lämnade vi ju in bilen på bilmetro för dom skulle plocka ur airbagen. Då sa dom att vi skulle komma och hämta bilen innom en timme. Medans de fixade det så åkte vi och drack kaffe hemma hos Linus. Sen åkte vi så vi skulle vara tillbaka innom en timme. När vi kommer dit så får vi först stå och vänta en kvart på att någon överhuvudtaget skulle komma till kassan. Sen kommer det en snubbe och säger att det tar yttligare 20 min innan bilen är klar! Då vart jag lite arg. Och Kristoffer sa till mig att det säkert skulle gå på 2000 när det tog längre tid så då blev jag mer arg och var beredd på att fejka en gråt och oja mig över "att vi ska ha råd med barnstol osv", för dom sa att det skulle gå på runt 1000 kr. Till slut när dom var klar så gick det på 1078 typ, så då slapp jag ju det. Men jag satt med en arg blick hela vägen hem för jag var less på deras service. Lite hormoner som spökade kanske?

Imorse åkte vi på MVC. BM tyckte allt såg bra ut. Bebisen var fixerad. Jag hade gått ner 1 kilo. Vi pratade lite om förlossningen, hur vi kände inför den osv. Vi bokade in en ny tid på måndag också då det är beräknad förlossning bara utifall. Hon tyckte inte det behövdes egentligen men vi tycker det är kul att gå dit så vi sa att vi ville det =)
Inte för att vi kommer komma dit ändå, för vi har bokat in oss på fredag-lördag nån gång så ni vet det hehe ;)

Efter det besöket så åkte vi och grattade Linus. Fick smarrig smörgåstårta och kaffe. Gin var lite ledsen för att vi inte hade med oss Rocky, så det är bäst vi tar med han nästa gång.
När vi kom hem så vart det promenad och sen lunch. Har inte gjort så mycket mer idag. Var hem till Kristoffers mamma en sväng och hälsade på katterna.

Jag mår bra för övrigt. Kristoffer är trött för att jag snarkar hela nätterna så att han inte kan sova, men det är bara att vänja sig vid det för snart är det en bebis som skriker istället =)
Jag hoppas verkligen att min nästäppa och mina snarkningar försvinner sen. Det är ganska jobbigt att vara täppt och överdosera nässpray, och att bli väckt stup i kvarten för att jag ska sluta snarka.
Ringarna törs jag inte sätta på mig igen sen en av dom nästan fastnade när jag svällde upp under en promenad. Fötterna sväller och kliar på kvällarna men annars så har jag klarat mig rätt bra med sånt tycker jag.

23 Mars

Hua vad det tryckte på neråt i bäckenet igår kväll och i morse. Också har bebisen vart helt vild och sparkat på urinblåsan så jag har måsta gått på toa flera gånger. Börjar det blir trångt för Willbur så h*n vill ut?
Börjar bli nervös nu. Är rädd att det bara smäller till och gör skitont helt plötsligt..men så blir det väl inte? Ne inte tror jag det är dags nu inte. Har kännt att det trycker på förr med, men nu tänkte jag bara på en massa saker och vart nervös därför.

Har inte så mycket att skriva om nu för tiden.
Igår städade jag och sen åkte vi till Grannen och drack kaffe.
Imorse klev jag upp halv 7 för jag skulle skjutsa mamma. Sen åkte jag hem och gosa ner mig med Kristoffer tills jag skulle hämta mamma igen.

Sen ska mamma och jag på Kjelles, och kl 14 ska vi lämna in bilen för att plocka ur airbagen.
Kom och tänka på en sak..Har vart så sugen på ost och kex nu den senaste tiden och tänkte att det får jag ju äta snart. Men så läste jag om amning och mat och då var det ju samma saker man inte skulle äta som när man är gravid. Så får inte jag äta sån dära mjuka goda ostar med kex då och fira att våran bebis har kommit?



Ingen bebis än

Inne i vecka 39 nu och än är det ingen bebis på g...Är ju fortfarande 8 dagar kvar, men jag börjar bli otålig ;)

På fredagskvällen kom Linus hit med en påse godis och spelade Zelda. Blev lite godis kvar som jag sitter och smaskar på nu :)

Igår blev det en långpromenad på en timme ungefär. Sen fick vi tråkigt och jag var så fika sugen, så vi tog bilen ner för å fika på Skutan. Men då såg vi att pappa och Johnny var ute med Impalan. Så då hoppade vi in och åkte på årets första cruisingrunda. Och eftersom att det inte vart nå fika på skutan så åkte vi och köpte fikabröd istället och åkte hem till oss och drack kaffe.

Sen vart det tacos, fruktsallad och Bröllopsfotografen. Rätt bra film...eller ja, den funkade att kolla på. Rätt skönt att se nått svenskt ibland. Speciellt när man äter tacos för då håller men på och kollar på maten hela tiden, så då kan man missa massa viktigt om det inte är en svensk film.
När den var slut så skjutsade vi mamma och Johnny ner på stan. Och när vi kom hem så satte sig Kristoffer och jobbade lite medan jag sov i soffan :P

Idag har vi vart ute och gått. Sen har Kristoffer jobbat och jag har sytt på bebistäcket som inte är i närheten till färdigt..

Annars så väntar vi på att en liten bebis ska komma ut nån gång.
Hoppas det blir snart. Vill inte att det ska gå över tiden iaf =)

När kommer våran bäs?

Vill att h*n ska komma nu! Är så nyfiken på vad det är för en liten människa där inne. Också längtar jag tills man får gosa med lillbebisen!

Igår åkte vi med Kristoffers mammas katt till smådjurskliniken för den skulle klippas. Sen gick vi en promenad ute i Idenor. När vi var på hemvägen vid Reffel så var det en tjej med barnvagn som gick framför oss. Och hon gick lite saktare än vad vi gjorde, så vi kom ikapp så där jobbigt så man hamnar bredvid om man inte spurtar förbi. Så Kristoffer frågade mig om vi skulle gå förbi. Visst sa jag också började vi spurta. Precis när vi kommit om så fick jag det där onda "hållet" i magen. Och då blir det väldigt jobbigt när man går,  för för varje steg så gör det ont. Också kunde jag inte stanna för då hade hon kommit ikapp igen och det vore ju pinsamt så jag försökte gå ändå, men det gick så sakta så jag hamnade efter Kristoffer. Då började han gå lite saktare också och jag tyckte det var så pinsamt och styggt så jag började asgarva samtidigt som jag försökte ta mig fram. Haha! Ja det är inte lätt ibland.

Efter promenaden och lunch, så åkte vi och köpte Zelda till Wii och sen hämtade vi katten som var på Smådjurskliniken. Sen åkte vi hem och spelade tv-spel. Och Linus kom och spelade han med.

Är inte säker, men jag tror att slemproppen gick idag? Har googlat och pratat med Ewa, och det verkar som att det var det. Läste att det kunde komma i omgångar, så får väl se om det blir nå mer. Det kanske är dags snart då =)

Idag har jag dammsugit. Kl 6 kommer pappa hit för jag ska bjuda han på ugnspannkaka =) Och ikväll kommer Linus och spelar mera Zelda =)


Bilder

Igår var vi på MVC. Det gick bra. Blodtrycket var bättre nu, men jag fick lämna urinprov ändå. Jag frågade BM hur stor hon trodde bebisen var och hon trodde det var en normalstor bebis. Bebisen var inte helt fixerad trodde hon. Men mer fixerad än "lös" iaf eller hur man säger haha!

När vi kom hem så sydde jag lite på täcket som aldrig blir klart, medan Kristoffer jobbade. Sen tog vi oss en promenad, så det blev två promenader för mig igår. På eftermiddan så kom Krille, Linus, Kristoffer och Marcus hit. Så det var fullt med folk här =) Kristoffer var snäll och klippte klorna på Rocky som verkligen behövdes. Väldigt skönt att slippa göra det själv, han tycker inte alls om när man gör det så då blir det inte så ofta vi gör det. Men det gick snabbt och smärtfritt så länge han hade en godis att tugga på =P

Också hade Kristoffer med sig bilderna som vi tog på mig för ett tag sen. Blev ju riktigt bra bilder. Fick bara 3 av dom, men jag vill se alla. Så han ska få skicka över dom sen nått tag.

Idag blir det promenix i vanlig ordning, sen vette tusan vad som händer. Vi får se!


Hehe sexigt ;)

Middagsbjudning

I fredags kom inte Grannen och Björn hit. Utan vi åkte till dom. Där var det fest. Vi blev kvar ett bra tag. Sen åkte vi hem och sov.

På lördagen tog vi en promenad. Sen åkte jag hem till pappa och gjorde klart badrumsskåpet, så nu är det äntligen klart! Efter det så åkte vi hem och började göra klart till middan. Vi bjöd Tommie, Malle och Isabelle på klyftpotatis, fläskfilé och dragonsås. Till efterrätt blev det kladdkaka som jag lyckades väldigt bra med tycker jag. Fy så kladdig och god den blev. Blir sugen bara jag tänker på den hehe! Till den hade vi grädde och glass. Mumms!

Efter att vi hade ätit så kollade vi på Melodifestivalen och sen åkte dom hem. Då åkte vi till Kristoffer och Marcus och hälsade på en stund. Men vi blev trött så vi blev inte där så himmla länge. Åkte en runda på stan också innan vi åkte hem.

Igår blev det en lång promenad. Gick till Söderrå och hem igen. Var väldans skönt i finvädret. Och det vart inte jobbigt föräns uppförsbacken vid håstaskolan på vägen hem, så det var ju skönt.
Satte oss i soffan sen och kollade på Solsidan en stund. Sen åkte vi till pappa i Iggesund och hälsade på.
På kvällskvisten kom Krille förbi och spelade Mario och drack te =) Han fick känna på magen också, men då ville den lille inte röra sig särskillt mycket. Så det var ju lite synd.

Trodde inte att jag skulle säga det här, men nu får lillbäsen komma ut snart. Börjar bli jobbigt nu faktiskt. Sover inte bra, och känner mig klumpig och osmidig. Också längtar jag tills vi får hålla i vår lilla bebis och ta med barnvagnen på våra promenader.
Fingrarna sväller som tusan när vi är ute och går, och fötterna och benen sväller på kvällarna så det blir märken efter strumporna och kliar. Men är ju inne i v 38 nu så vi går bara och väntar. Kan ju komma när som helst =)
Ska gå en sväng nu snart, sen ska vi på MVC.

Härligt vårväder ute, men tror det är lite minusgrader? Så sköna dagar nu när det blir ljusare och varmare ute!

Badrummsskåpet

Snön smälter!

Nu är det inte lika kul att sova längre. Tror att jag automatiskt har ändrat på dygnet också...Somnar mycket tidigare och kliver upp tidigare. Inte mycket skillnad, men lite. Har haft ont i höfterna nu i två nätter. Också får jag skit ont i örat också om jag ligger på nått visst sätt aldeles för länge, men så har jag alltid haft det. Och på det så försöker jag att inte snarka så att Kristoffer ska kunna sova, och då går det ju inte sova, för så fort jag somnar så snarkar jag ju ändå. Det märker ju inte jag då.
Igår när jag var ute och gick så var det ju så varmt. Och jag kännde att fingrarna kändes tjocka och stela och då hade dom svällt så jag inte fick av mig ringarna. Fick ta tvål och kallvatten när jag kom hem, men det var nästan så jag fick blodstopp när jag försökte ta av mig dom.

Fin fint väder idag =) Blir en promenad med Rocky sen. Ikväll kommer Grannen och Björn hit. Där imellan vet jag inte vad vi ska göra. Skjutsa Kristoffers mamma och köpa matta iaf.

Igår åkte jag med Alex och besiktade Johnnys bil. Den gick igenom. Och i onsdags följde Alex och jag med farfar för han skulle besikta sin bil. Kan ju vara lite krångligt det där med besiktningen om man inte vart där på flera år. Det gick bra iaf. Datan i bilen visade nått fel, så då åkte vi på Toyota på engång så dom fick ta bort det. Åkte sen hem till farfar och fikade.

Igår var vi upp till mamma och fikade. Sen kom Tommie hit och drack kaffe. Efter det åkte vi till Grannen och drack kaffe. Sen åkte vi hem och gjorde kvällsmat, och då kom Krille hit och drack te. =) Så det vart massa fika igår.

Och snön smälter! =) Fortsätter det så här så har allt försvunnit till påsk kanske ;) Ne men det har smällt mycket nu. Gången är snart helt framme. Det är inte snö ända upp till taket längre, och nu ser vi in till grannarna som aldrig förr. För det har vart så högt med snö annars och på sommaren så är buskarna i vägen. Men nu är buskarna så nertryckta av snön så de är lägre än staketet...Undra hur dom kommer se ut i vår. Låg och bred kan jag tänka mig. Men det går ju att klippa till också reser dom sig väl igen.

Spagetti och köttfärssås

Idag vart det en prommis igen. När jag kom hem så bytte jag plats på spjälsängen. Blev mycket bättre nu.
Sen så åkte vi till Krille och han bjöd mig på spagetti och köttfärssås! Min älsklingsrätt och gott var det. Det tackar jag för! Vart kvar där ett tag. Gick sen ut och hjälpte Krille att få igång bilen. Gick inte så bra med mojängen vi hade med oss, så vi fick åka och hämta startkablar. Funkade utmärkt då. Så då åkte vi en sväng runt Rogsta för att ladda upp bilen riktigt.

Kom hem för en stund sen. Snart blir det middag och Halv 8 hos mig. Efter det, Desperate och Cougar Town.
Imorgon ska jag upp tidigt och följa med farfar när han ska besikta bilen. Sen vet jag inte vad vi hittar på för nått.
Willbur håller på och donar för fullt. Måste springa och kissa hela tiden för h*n trycker på kissblåsan så det gör ont. Den där fläcken som svider till ibland är ju ruskigt jobbig...Känns som att det är en fett onödig ond sak att ha också. Men det är väl bara att gilla läget.

Kristoffer sitter och jobbar för fullt, så nu måste jag gå och göra mat så vi inte missar tvn.
Ha en bra förtsatt kväll! Hörs Hej!

v.37

Nu har vi fått badkar och diskmaskinen är inkopplad. Hur härligt som helst att kunna diska och använda kranen samtidigt =) Har inte tagit mig ett bad än dock. Får blir när jag är riktigt frussen eller har trisst. Brukar inte orka ligga kvar så länge för det blir så varmt.

Before                                           After
 
I helgen var vi iväg och knäppte kort. Först så fotade en kompis mig nere på Håstaholmen, men dom korten har jag inte sett än. Sen åkte Kristoffer och jag upp på Köpmanberget och fotade. Hade blivit fina bilder om jag nån gång kunde bli bra på kort. Eller ibland blir man väl nöjd, men jag hatar att vara med på kort. Ser ju hur konstig ut som helst. USCHA! Vet att "alla" tjejer håller på och säger så, och att det är fjantigt, men då får jag väl vara fjantig då. Men jag tycker inte att jag ser ut så som jag gör på kort...Men tydligen så gör jag väl det då =P När jag såg dom så var det nästan att det föll en tår för att jag inte blev nöjd med ett enda kort. Kunde bli bra på ett kort som man kunde vara nöjd med och visa iaf, när det är första bebisen...Jag lägger upp ett i alla fall för Kristoffer tyckte det.



Haha tror Kristoffer har vart lite tankspridd idag. För när vi skulle äta middag så hällde han upp vatten i sitt egna glas och sa tack, precis som att det var jag som tömmde i.

Imorse så åkte jag på hälsocentralen för jag skulle ta bort två födelsemärken. Men när jag kom dit och läkaren såg att jag var gravid så vart det inget för ärren kunde bli fulare nu när jag är gravid pga alla hormoner tydligen. Så det var ju dummt av mig att inte fråga om det när jag beställde tid. Så då slösa jag bort 150 spänn på ingenting. Sen var jag på försäkringskassan och frågade hur jag skulle göra för att få föräldrapenning. Då sa hon jag pratade med att jag skulle fylla i papperna på internet för då kunnde det inte bli nått fel. Hehe jag som gick dit för att få hjälp med det. Men jag ska prova göra det själv, så får vi se hur det går. Glömde fråga hur man gör med barnbidrag förästen. Nån av er som vet? Ska man skicka in papper för sånt också, eller är det nått som kommer automatiskt?

Gick sen på Lindex en sväng. Sen hem och skjutsa Kristoffer på gymmet och medans så åkte jag på jobbet och hälsade på en sväng.
När vi kom hem så kom Malle och Isabelle hit och fikade kladdkaka med grädde som blev över från i går när Tommie var här och hälsade på. Sen vart det lunch och efter det åkte vi på MVC och kollade blodtrycket. Det var lägre idag så det såg bra ut. Ingen äggvita i kisset heller. Måste bara passa på att fråga en sak: När man ska göra urinaprov och kissa i en mugg, hur mycket ska man fylla den då? Det har jag funderat många gånger på men glömt att fråga. Vore ju kul att fylla den helt och dom får ballansera den så det inte skvimpar över haha!

Nu ikväll så gick vi på en lite kortare promenad. Blev runt vid läroverket och in på OK för jag måsta ha mer nässpray. Hehe hon i kassan visste precis vad jag skulle ha när jag kom in, för det var hon som stog där förra gången också när jag funderade på om man verkligen kunde använda hur mycket nässpray man ville. Så när jag kom fram så frågade hon om jag skulle ha nässpray och skrattade hehe.

Idag så kände jag av en förvärk också. Tror jag iaf. Är lite svårt att veta hur det känns när man inte kännt det förr. Men det gjorde ont i bäckenbenet och ner för låret en liten stund sen gick det över. Blev så två-tre gånger. Uscha jag som tyckte det gjorde ont. Kan ju bara tänka mig hur det kommer kännas sen då då! Hua, blev lite nervös nu faktiskt. Men börjar faktiskt bli lite trött på magen nu och vill att bäsen ska komma ut. Vore ju skönt att ha det överstökat så att säga ;) Det har kommit nått litet streck fram på magen också, under navlen. Vill inte att det ska bli mer. Får hålla tummarna på att det inte blir mera.  
Nu har jag packat det jag kunnat i BB-väskan också köpte vi ett nytt skötbord i helgen som Kristoffer valde =) Så nu börjar allt bli klart. Det enda som är kvar nu är airbag och snuttefilt. Sått bra tipps på en bra snuttefilt?
Måste ställa spjälsängen på andra sidan sängen också för jag har hört att det inte är så bra om den står vid fönstret där det drar så kallt. Så då får Kristoffer och jag byta sida också, men det brukar vi göra ändå lite då och då. Ne nu får det allt räcka! Avslutar med en bättre bild ;)

 V.37


MVC v36

Imorse blev det lite stressigt till MVC för att jag var så seg också kom rörmokarna hit så det drog ut lite. Men vi stressade dit och han nästan precis. Men då var Maria sen också så vi fick iaf vänta i en kvart :P Medans så var jag in och vägde mig och tog blod. Hade gått upp nästan 2 kilo, fast idag hade jag jeans och skor på mig så kanske det gjorde lite ;) Blodtrycket var högt idag. Kanske bara berodde på att vi hade stressat, men vi tog om det och då var det lika. Men jag var lite stressad då också, så då fick jag ta ett urinprov. Det såg bra ut iaf, men vi ska dit på måndag och kolla blodtrycket igen. 

Bäsen mådde bra. Huvudet låg neråt. Jag skrev i förra inlägget att jag hade ont på ett ställe på magen, så jag frågade om det idag. Har ju haft det hela veckan, men det brukar gå över om jag masserar lite eller kliar. Tycker det känns typ som ett getingstick på nå vis. Det typ svider, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men Maria trodde att det kunde vara att bebisens rumpa var precis där och tryckte på, så det var nog inget farligt iaf.

Igår kom pappa hit och skulle hjälpa oss att sätta upp skötbordet. Men då såg vi att det inte fick plats nån stans. Så nu måste vi sälja det och köpa ett skötbord som man kan ha på badkaret som vi ska få istället. Var ju lite dummt att man inte kollade det tidigare... Så är det nån som behöver ett väggskötbord så är det bara att säga till. Så här ser det ut
 
Så nu när Kristoffer kommer hem från gymmet så ska vi åka på stan.
Rörmokarna var hit idag ju och sa att dom skulle komma tillbaka senare och koppla in diskmaskinen, men nu ringde dom och sa att dom hade fått förhinder och ska komma imorrn kl 8 istället.
Så imorgon kanske vi har både badkar och diskmaskin. Vi får se! =)

Bilder

Uscha! Haft ont i ryggen sen jag bloggade imorse. Tror jag satt lite för länge. Har fått massage av älsklingen min, så det har blivit lite bättre en stund, men sen kommer det tillbaka igen. Också ont hela dagen precis där revbenen börjar på ena sidan, känns som när man har ont i ryggen fast på magen...svårt att förklara.
Hoppas det känns bättre imorgon...

Här kommer lite bilder på bebissakerna iaf.






Diskmaskinen som vi fick av snälla pappa =)


Handlat bebiskläder i helgen

Oj då! Nu var det ett tag sen jag skrev ser jag. Så då kommer nog det här inlägget bli väldigt långt =P
Brukar bli så.

Idag snöar det i vanlig ordning. Tror nog det blir en promenad ändå idag. Om inte Kristoffer och jag  tar den tillsammans ikväll istället. Men är ju inte säkert att det är nå bättre väder då heller...eller att vi orkar då =p Vi får se.

I fredags var vi på stan med Linus. Var in på HM och köpte de första bebiskläderna =) Det vart strumpor, mössor, två bodys och en vit tröja med en groda på och tillhörande byxor. Hur fina som helst!
Sen måsta vi åka hem till pappsen i Iggesund och hjälpa han med datan. Han har ju lite problem med den titt som tätt. Också är han ju ingen hejjare på datorer så Kristoffer får hjälpa han =)
Var där en liten stund bara, sen måsta vi åka och handla och sen laga mat.
Blev tacos som vanligt och film. Till efterrätt åt jag en chokladkaka, MUMS! Senare på kvällen drog vi en runda på stan och kollade in fyllefolk i snöstorm och sen kom Krille och Linus förbi och drack te och spelade Mario.

På lördagen så ringde pappa och väckte mig. Då ville han åka på stan och leta en ny mobil för hans var lite trasig. Jag hade inget annat för mig så då gjorde vi det =) Och tur var väl det! För hem kom jag med en ny diskmaskin som pappa inpulsköpte åt oss =) Hur snällt som helst! Vi var in på Nilssons el och kollade lite lampor, så frågade pappa om jag ville ha en diskmaskin helt plötsligt. Visst sa jag och trodde att han skojade med mig. Men han slängde upp plånboken och köpte den. Det ska bli så skönt att få en inkopplad, stor och fin diskmaskin! Så idag ringde jag och sa att vi vill koppla in den. Så vaktmästaren kommer i morgon för jag ska skriva under nå papper, sen får vi se hur lång tid det tar tills de har tid att göra jobbet. Jag hoppas det går fort. Passade på och säga att vi ville ha badkar också, så då skulle han fixa det på engång.

Efter att vi vart på stan så drack vi kaffe och jag klippte håret på pappa och sen skjutsade vi hem honom. Sen vart det en promenad och lite tacorester. Kunde inte äta så mycket för det var bara nån timme kvar tills vi skulle till Malle och Isabelle på middag. När vi kom dit så fick vi bandspagetti med fläskfilé i en jätte god och krämig sås! Hur gott som helst! Måste få äta det igen snart känner jag =) Efterrätten var kaffe och glasstårta, sen blev det godis och chips. Värsta lyxen! Vi spelade lite M.I.G medan vi väntade på att Melodifestivalen skulle börja. Sen kollade vi på det. Mycket trevlig kväll vart det! Tack så mycket Malle!

Igentligen skulle vi ha hämtat mamma, Joel och Linda på stan senare på kvällen, men jag vart så himmla trött så vi gick och la oss. Som tur var fick dom skjuts av nån bror min kännde istället.

Igår kom Malle och Isabelle hit och promenerade med oss. Sen drack vi kaffe och spelade Mario cart.
Efter det åkte vi och handlade på Maxi. Passade på och köpa en bebisfilt, en pyamas och byxor med små nallar på också. Så nu känns det som att vi börjar bli klara med det mesta. Byggde ihop spjälsängen igår också. Kristoffer skruvade och jag berättade hur han skulle göra.

Har gått in i vecka 36 nu. Inte långt kvar. Börjar kännas trångt i magen. Igår kväll svällde mina händer och fötter. Och det kliar så mycket i fötterna då, lite jobbigt. Annars går det bra, förutom när jag sover då. Då vill ju inte höfterna att jag ligger på samma sida länge och näsan täpps igen allt oftare, fast jag använder nässpray.

Är klar med det mesta här hemma nu. Eller ja, snart. Inkoppling av diskmaskinen då, badkar, skruva upp skötbordet, packa BBväskan, koppla hur airbag och köpa hem blöjor och andra saker som kan vara bra att ha hemma. Sen så, tror jag att allt är klart. Dom sakerna går ju undan att göra, men lite hjälp. Så nu börjar det kännas bra. Nu kan bebisen få komma snart =)

Ska ta kort på alla saker sen tänkte jag. Hinner inte nu, och vill inte sitta vid datan nå mer, börjar få lite ont i ryggen faktiskt. Tjingeling!

RSS 2.0