Middagsbjudning

I fredags kom inte Grannen och Björn hit. Utan vi åkte till dom. Där var det fest. Vi blev kvar ett bra tag. Sen åkte vi hem och sov.

På lördagen tog vi en promenad. Sen åkte jag hem till pappa och gjorde klart badrumsskåpet, så nu är det äntligen klart! Efter det så åkte vi hem och började göra klart till middan. Vi bjöd Tommie, Malle och Isabelle på klyftpotatis, fläskfilé och dragonsås. Till efterrätt blev det kladdkaka som jag lyckades väldigt bra med tycker jag. Fy så kladdig och god den blev. Blir sugen bara jag tänker på den hehe! Till den hade vi grädde och glass. Mumms!

Efter att vi hade ätit så kollade vi på Melodifestivalen och sen åkte dom hem. Då åkte vi till Kristoffer och Marcus och hälsade på en stund. Men vi blev trött så vi blev inte där så himmla länge. Åkte en runda på stan också innan vi åkte hem.

Igår blev det en lång promenad. Gick till Söderrå och hem igen. Var väldans skönt i finvädret. Och det vart inte jobbigt föräns uppförsbacken vid håstaskolan på vägen hem, så det var ju skönt.
Satte oss i soffan sen och kollade på Solsidan en stund. Sen åkte vi till pappa i Iggesund och hälsade på.
På kvällskvisten kom Krille förbi och spelade Mario och drack te =) Han fick känna på magen också, men då ville den lille inte röra sig särskillt mycket. Så det var ju lite synd.

Trodde inte att jag skulle säga det här, men nu får lillbäsen komma ut snart. Börjar bli jobbigt nu faktiskt. Sover inte bra, och känner mig klumpig och osmidig. Också längtar jag tills vi får hålla i vår lilla bebis och ta med barnvagnen på våra promenader.
Fingrarna sväller som tusan när vi är ute och går, och fötterna och benen sväller på kvällarna så det blir märken efter strumporna och kliar. Men är ju inne i v 38 nu så vi går bara och väntar. Kan ju komma när som helst =)
Ska gå en sväng nu snart, sen ska vi på MVC.

Härligt vårväder ute, men tror det är lite minusgrader? Så sköna dagar nu när det blir ljusare och varmare ute!

Badrummsskåpet

Kommentarer
Postat av: Malle

Skåpet blev jättebra! Och tack för senast...den där kladdkakan får du göra om nåt tag =)

2010-03-15 @ 15:26:51
URL: http://marlenejonsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja men tack själv! Ja jag måste ju göra det, den vart ju så himmla god! =) Är så sugen nu...

2010-03-15 @ 22:43:06
URL: http://sandrateodorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0