Mmmm nässpray!

Visst måste väl nässpray vara världens bästa uppfinning!? Gud så bra jag har sovit nu när jag har den. Imorse var jag täpt igen, så jag gick och snöt mig och tog en till dusch spray. Sen gick jag och la mig igen och efter en liten stund så kännde jag hur det släppte och jag kunnde andas igen! Hur härligt som hälst!

Igår blev det mycket att göra. Först skjutsade jag mamma till tågstationen kl 6. Åkte med Rockt ut i skogen så han fick springa en stund. Sen hem och la mig på soffan och kikade tv tills jag somnade. Sen vid halv 11 så skjutade jag lillebror till hälsocentralen för han hade ont i halsen. Han hade ingen halsfluss iaf, som tur var.
Sen när vi kom ut till bilen igen så kom jag på att jag ju hade Rocky med mig! Stackarn hade suttit i bilen och frusit! Då tog jag ur han och sprang lite grann så han blev lite varm...uscha vad hemsk man är som glömmer lillvovven. Första gången det hände iaf och förhoppningsvis sissta! Förstår inte heller. Jag hade inte en tanke på att han var med föräns jag stog utanför bilen...

Sen åkte vi hem och då började jag baka bullar. Tog sin lilla stund det. Men jag han blir klar precis när vi skulle åka till sjukhuset på visning med föräldragruppen.
Vi började i rummet där man hamnar först (kommer inte ihåg vad dom kallade det). Där fanns det badkar och dusch och sånt. Såg på Kristoffer att han var lagomt nervös redan när vi klev in i vänterummet. Han är inte så  förtjust i sjukhus. Vi klarade oss från att höra nån skrika iaf. Det ville inte Kristoffer höra, så det var ju bra det. Sen gick vi vidare in till en förlossningssal och satte oss runt sängen medan BM berättade om allt. Kristoffer satt längs in fid ett öppet fönster så det blåste in snö på mig lite då och då. Men det var skönt med lite luft för det var så varm där. Och snoret började rinna! Hur jobbigt som helst när man inte kommer förbi nånstans så man kan snyta sig! Men det gick nog bra. Jag hoppas ingen såg att det rann iaf hahah!
BMen tog fram en sugklocka och visade oss. Sen skickade hon runt den så alla fick kolla närmare på den. Och innan den kom fram till Kristoffer så sa hon att det är engångsklockor, så man slänger dom efter att man använt dom. Då sa Kristoffer: TUR! Och alla skrattade. Och när det var hans tur att kolla på sugklockan så tog han den väldigt försiktigt mellan tummen och pekfingret och gav den till mig. Haha det var så kul, och alla kolla på han och skrattade! Kommer bli en spännande förlossning känner jag på mig!
Sen gick vi vidare till fler rum, och hon visade vart det fanns duschar m.m. Det var inte alls så kul att vara där som jag trodde det skulle vara. Vart mer deppig av att veta att jag ska ligga där i dom där fula tråkiga rummen och ha ont! Och inte har jag lust att dela rum med nån annan sen när man är klar heller...
Jag var mindre nervös innan vi var där och fick se hur det såg ut. Det blev då inte nå bättre av att se allt iaf...

Efter det så åkte vi upp på Dollarstore och köpte diskborstar. Sen hem och då kom Alex (lillebror) på besök. Så då smakade vi på bullarna. Blev inte så goda som jag trodde dom skulle bli, men duger helt klart! =)
Sen kom Grannen och då smakade vi på kakorna jag gjorde dan innan. Dom var goda dom! Sen skjutsade vi hem henne och åkte hem och kikade på film. Zombiland. Var rätt bra faktiskt, men jag somnade lite då och då som vanligt.

Vaniljbullar

Sjuk...

Ja jag tror bestämt att jag har blivit förkyld. Var ett bra tag sedan jag var det. Tror det var i höstas nån gång. Bara därför åker jag väl på årets förkylning med feber och grejjer...Den kommer ju alltid en gång varje vinter iaf. Men jag hoppas jag klarar mig från det. Just nu är jag snorig och täpt i näsan. Börjar känna lite kli i halsen också. Hoppas jag inte blir så täpt så jag inte känner någon smak på söndag, för då blir jag tokig när jag har bakat en massa godsaker!!

Idag var jag på stan och gick en sväng medan Kristoffer var på gymmet. Kände inte för att pullsa runt i snön på nån långprommenad idag. Jag köpte en mascara och puder. Det var rea överallt också. Jag gick runt och kikade på kläder, men är lite svårt att hitta nått nu, som tur är, för jag har inte råd att köpa nått ändå :P
Sen hämtade jag Kristoffer och vi åkte hem och åt lunch. Idag blev det pölsa för mig! Gott! Sen åkte vi och handlade, och när vi kom hem så bakade jag världens godaste kakor. Eller hur Malle? ;)
Jag gjorde två plåtar för jag tänkte ta med mig en till jobbet när jag ska dit och hälsa på.

Igår så kollade vi på Miss secret agent 1 med Sandra Bullock. Den var ju väldans rolig. Rekomenderas!
Ska kika på tvåan nån dag här också.

Betalade räkningar imorse. Jag förstår inte varför våran elräkning blir typ 100 spänn dyrare för varje månad! Väldigt konsigt att betala 830 kr för en måndag tycker jag. Är det nån mer som gör det eller är det nått fel? Blir tokig på dom där jäkla elräkningarna.
Har en väldigt dyr livförsäkring på mig också. 2000/år... Är det verkligen nått att ha? Jag vet inte...Måste ju finnas nått billigare iaf. Tänkte att man kunde skriva över den på bebisen sen om inte annat? Nån som vet nått om försäkringar, vad som är bäst att göra och ha? Många frågor idag.

Nu ska vi gå och kika film och jag ska äta risifrutti. Dom är väl goda dom!
Imorgon ska jag upp kl 6 och skjutsa mammsen till tågstationen snäll som jag är.

Här är mina goda kakor! Och inte har jag smakat nån än heller..blir nog en smakbit imorgon kanske =)

Bebissaker

Igår var jag och Kristoffer till pappa och målade på mitt skåp. Blir tjusigt det. Tror jag ska dit i morgon igen så det blir klart nån gång. På kvälla kom Linus förbi och spelade tv spel.

Idag har vi hälsat på Grannen och druckit kaffe. Sen åkte jag och pappa till min faster Paula och hämtade en massa barnsaker som vi fick =) Det var en gammal barnvagn, en bilbarnstol, lite kläder och en babysitter. Bilbarnstolen vet jag inte om vi ska använda. Den är rätt gammal så den kanske inte är helt så säker. Men kan ju vara bra att ha fall man ska åka med någon annan...Och kläderna! Fy så sött. Jag måsta fråga om bebisar är så små! Haha! Och då sa dom att det till och med var ganska stora kläder för nyfödda. Fy så gulligt! Jag längtar!

Sen när jag kom hem så hade Kristoffer börjat laga mat. Idag blev det kött, klyftpotatis och bea för mig, och broccoli och kött för Kristoffer. (Jag åt också en liten broccoli) Han är duktig han som står ut med nyttigheterna när jag sitter mittemot och frestas!
När vi höll på och laga maten så plingade det på dörren också. Och då kom Marcus och Kristoffer hit. Det var länge sen vi träffade dom. Vi frågade om dom hade lust att knäppa nå fina bilder på mig och magen. (Dom är fotografer) Så då skulle dom höra om dom fick låna studion på Broman på fredag. Kan ju bli ett svårt uppdrag. Jag som aldrig blir nöjd, tycker jag ser så konstig ut på bild. Också är det ju så jobbigt att försöka posa när andra kollar på. Ser säkert hur dummt ut som helst! Hehe! Men det ska säkert gå bra. Undrar vad man ska ha för kläder?



Trevlig fredag

Började gårdagen med en prommenad medan Kristoffer var på gymmet. Kände nästan på en gång att jag inte var så pigg på att ta den där prommenaden, men jag gick hela rundan ändå.
Efter att vi hade ätit så kom Tommie hit en sväng och hälsade på och provade spela Wii. Sen åkte jag på JP och hjälpte pappa med att hitta tapeter till hans kök. Hem sen igen och då kom Malle och Isabelle och spelade Wii. Kristoffer var lite rädd för Isabelle för hon var så snorig. Också petade hon in fingret i näsan och drog ut en snorkråka, sen sprang hon fram till Kristoffer och tog på hans tröja hahaha! Det var så kul för Kristoffer är så rädd för sånt där. Undra hur det kommer gå med våran bäs sen då då :S Hehe han kommer nog vänja sig!
Efter att vi hade ätit kvällsmat så åkte vi med Linus till Grannen och spelade TP. Sen hit hem igen och spelade lite Wii innan Linus åkte hem och vi gick och la oss. Väldans vilken trevlig fredag vi fick =)

Imorse satt jag framåtlutad när jag åt frukost och då sparkade vår lilla bäs på mina revben kändes det som. Så då vågade jag inte sitta så nå mer hehe.
Igår efter att jag hade duschat och smörjt in mig så stog jag framför spegeln och kollade in magen. Väldans fin den är! Funderar på om man ska passa på och vara magmodell ;) Hehe! Hur ska man kunna vara utan den sen? Och fy så det kommer kännas konstigt när ingen håller på och donar där inne nå mer...Kommer sakna. Men då har man ju den lille utanför magen istället =) Längtar till dess, fast jag kommer sakna magen. Men förhoppningsvis så får man bebismage igen nån gång =)
Kristoffer längtar som tusan. Han tycker att det går på tok för sakta. Och jag tycker att det går väldans fort. Men det är ju inte riktigt samma sak för han som för mig, så det förstår jag.

Kristoffer slog på världens bästa låt nu. Så jag måste länka från youtube så ni också får höra!


MVC v30

Kom nyss hem från MVC. Idag hade vi ju en ny BM. Och gud vad hon var underbar! Vilken skillnad!
Hon var i alla fall engagerad och snäll och omtänksam. Hon märkte att vi var lite nervösa på mätningen av magen, eftersom att den inte hade växt förra gången. Så när hon mätte så höll hon på och kände efter hur den låg och förklarade allt. Och visade Kristoffer att hon kände huvet och hur hon gjorde och sånt. Hur härlig som helst! Bebisen hade växt iaf! Om man hade tagit bort mätningen från förra gången så hade den följt kurvan, fast ovanför =) Vilken lättnad. Hon sa att när den andra BM mätte förra gången så kanske bebisen låg på sidan och att hon mätte rakt över, så det kanske var därför det vart fel mått. Så det var skönt att hon förklarade det. Och när hon mätte så kände hon efter riktigt vart bebisen var så att det skulle bli riktigt =) När den andra BM mätte så han man knappt lägga sig innan hon var klar typ...

Idag behövde jag inte ta några blodvärden. Så idag blev det bara puls och blodtryck och vågen. Pulsen var väl rätt hög tror jag, och jag hade gått ner ett halvt kilo. Så då blev vi lite oroliga igen, men det var vanligt att man kunde göra det, så då blev vi lugn igen haha! Nojjiga föräldrar vi. Men så är det väl med första bebisen kanske, när man inte vet så mycket.
Kristoffer tyckte att hjärtat slog lite sakta idag mot för annars, men det slog fortare än förra gången =P Idag slog det nästan upp till 150! Så allt var bara bra. Kändes så skönt att komma dit idag till nån som var trevlig. Så nu längtar vi till nästa gång. =) Hon letade till och med en senare tid så att vi inte behövde kliva upp så tidigt nästa gång, men det fanns inte så det blev ganska tidigt ändå, men det gick så bra så när hon iaf försökte =)
Tack så mycket Ewa för tipset!

Just de! När vi satt och väntade så kom den gamla BM och ropade in en annan. Och då såg hon oss. Hon såg lite sur ut. Tror inte att hon tänkte hejja äns, så jag sa hej först hehe.

Idag bjuder jag på magbilder också, från i söndags.

 


Beslutsångest

Sitter och letar recept på det jag ska baka tills jag fyller år. Finns ju hur mycket som helst så jag kan inte bestämma mig! Vill baka allt, allt, allt! Blir ju så himmla sugen också!
Har iaf hittat massa grejer jag vill baka, men jag kan ju inte baka allt. Och jag vet inte vad jag ska göra för tårta...Svårt det här, spec när jag inte vill ha en massa hemma sen. Det ska lixom ta slut samma dag också helst annars sitter jag ju och proppar i mig varje dag, och det vill jag inte. Och Kristoffer blir ju sugen stackarn.
Sitter jag här och visar allt gott som finns så han blir frestad. Taskigt av mig. Men jag vill ju bara att han ska hjälpa till att bestämma eftersom att han får smaka då när jag fyller år. Då är det ju kul om det är nått gott. Och jag blir ju också frestad nu och får ingenting. Uscha stackars oss!
 Så nu kan jag inte kolla på nå mer recept. Då kommer jag bli på dåligt humor när jag inte får nått nu! haha!

Inte mycket, men lite!

Har nyss gjort mannagrynsgröt och ätit den. Lyckades självklart att bränna sönder hela munnen också. Så går det när man får gofrukost! Men nu orkar jag inte äta upp allt, är mätt!

Igår var vi och hälsade på Malle och Isabelle. Isabelle var lite arg, så ögonbyna åkte väldans långt ner. Hehe hon är ju så söt! Sen skulle hon sitta i mitt knä och Kristoffer skulle rita på en grej, och ingen annan fick hehe!
Sen på kvällen kom Krille hit och spelade Wii. Oj oj vad han for runt! Vilken inlevelse! hehe

Idag kommer pappa hit. Vi ska på stan  och köpa färg så jag blir klar med mitt toaskåp nån gång. Sen ska vi till Kristoffers mamma, och senare ikväll blir det nog en prommis.
Imorgon ska vi träffa våran nya BM! Jag längtar. och sen ska vi på banken...

Hmm...jag hade visst inte så mycket att skriva idag. Blir förhoppningsvis mer imorgon =)

På återseende!

Wii och v30!

Igår vad jag ute ock gick medan Kristoffer var på gymmet. Det blev en 50 minuters promenad. Och svettig blev jag sista biten upp till håsta. Direkt när jag kom hem så ringde Kristoffer och sa att jag skulle gå ut, för då skulle vi skynda oss ner på stan och köpa ett Wii innan affärerna stängde. Så så länge kunde Kristoffer klara sig utan att spela :P
På kvällen åkte vi till Grannen och Björn i Iggesund och hälsade på. Vi passade på att spela lite Wii också när vi var där haha!

Nu har jag vart gravid i 30 veckor! Gud vad tiden går fort tycker jag. Är bara 10 kvar!
Läste att många mammor säger att om bebisen är livlig i magen så blir den livlig sen också. Kan inte riktigt bestämma mig om våran lilla bäs blir en liten bråkstake, eller en lugnis...Är lite olika det där från dag till dag. Men det kan nog bli jobbiga nätter om det stämmer, för då är h*n i full gång!

Igår kväll köpte jag godis, för det var ju trotts allt lördag. Men sen när vi kikade film och jag åt det, så blev Kristoffer arg när jag åt hårda godisar. Så då fick jag inte äta mer. Tror att han har mer hormonutbrott än vad jag har! Haha!

Idag kom mamma förbi med chokladbollar och spelade lite Wii resort. Säger ju det, att alla kommer med godsaker när vi inte ska äta det! Men gott var det ;) Var nyss ut på en kvällspromenad. Riktigt skönt...att man inte alltid gör det? Nu ska vi se repris på Blåsningen och dricka te.

Hej svejs!


Bowling

Igår skjutsade jag runt lillebror lite överallt. Han skulle köra skotern på xyz, köpa bensin m.m.
Mamma ringde och ville ha tillbaka sitt Wii också, så nu har vi lite tråkigt ;P Fast jag hade redan lessnat lite grann, men inte Kristoffer, han blev heltolig i det och vill köpa ett nu på en gång hehe!

Klockan 21 åkte vi och på discobowling med Linus. Jag kom sisst, men inte mycket efter. Kristoffer fick en strike på sista kastet och vann över Linus. Sen åkte vi hem och deppade för vi hade inget att göra. Tillslut drog vi en sväng på stan och sen åkte vi hem och kikade på Chuck.

Snart blir det en prommis. Sen vet jag inte vad som händer idag...Kanske lite godis ikväll om man har tur!

Tror jag börjar bli lite orolig för bebisen, sen BM sa att h*n inte hade växt. Inatt drömde jag att magen blev bara minde och minde.Jag längtar tills vi ska på undersökning igen så man slipper hålla på å fundera och tro en massa. Väldigt skönt att jag känner bäsen böka omkring iaf! H*n börjar sparka längre och längre upp. Och det känns lite läskigt när h*n vänder sig, men såååå mysigt!
Och jag vill åka och handla massa massa bebissaker! Tänk om man vann lite pengar och fick åka och handla allt man ville! Vad kul det vore att inte behöva tänka på vad det kostar, och slippa tänka på att det där har vi nog inte råd med, men man vill så gärna ha! Jag sitter varje dag och kollar efter vad jag vill köpa till bäsen. Men det är väl bäst att vänta till efter man har fyllt år kanske.
Ne uscha, jag börjar blir stressad på allt som fattas till bebisen, men det är ju ändå ett tag kvar. Men det är kanske lite kulare att handla medan man orkar :P

Och en diskmaskin vore ju inte helt fel. Så jävla dåligt av HB att det ska kosta 2000 för att koppla in den! Ska man först köpa en diskmaskin för flera tusen och sen betala det..ne det ska vi nog försöka komma undan. Och vad fan är det här med höjningen på hyran varje jävla år! Tur att hyresrättsföreningen är till nån hjälp...INTE! Också tror dom att man ska betala pengar till dom. Nej du, det kan dom ju glömma! Är fan billigare att bo i ett hus. Synd att man inte får lån bara, annars hade jag flyttat för länge länge sen! Skit bostäder!

Ja det var nog allt jag hade på hjärtat för tillfället! Tack och hej!


Föräldrautbildning

Idag var vi på föräldrautbildning. Vi var typ en kvart tidig, men det var bra för då fick man välja plats, också slapp man tränga in sig med de andra. Sen visste vi inte riktigt vart det var heller.
Vi är 7 par i gruppen. Fast det var 6 som kom idag. Började ju ganska jobbigt. För att när alla hade kommit in och satt sig, så satt alla helt tysta. Fett jobbigt! Och när nån väl sa nått så viskade den till sin respektive, precis som att vi inte skulle höra nått. Haha! Jag höll ju på att skratta hela tiden, men det hade ju blivit pinsamt, så jag satt och stirrade in i en vägg typ och försökte hålla mig.
Tillslut så började BM att prata iaf. Hon började med att berätta en massa om när bebisen kommer ut och så. Också tog hon fram en jätte ful docka som hade navelsträngen hängandes. Då skratta jag när den kom fram, och ville typ asgarva när hon skulle visa på sig själv hur bebisen vände sig på vägen ut. Men det kunde jag ju inte göra, så jag höll mig även denna gång, men kände att jag blev knallröd i asiktet och att det blev skitvarmt så jag blev svettig! haha! Sen blev det paus en stund, och efter det skulle vi lära oss att andas. Det gick ju väldans bra, för vi (paren) fick sitta mittemot varandra så vi slapp sitta och kolla på alla andra. Då hade vi nog inte varit så koncentrerade. På slutet fick jag gå fram och ställa mig, så BM fick visa hur vi skulle massera nere på ryggen.
Nästa gång ska vi vara på förlossningen. Ska bli kul!

Efteråt så åkte vi till grannen och drack te. Sen hem och åt mat.

Vi var till Lintjärn idag också, så Rocky fick springa av sig lite








Illa?

Idag när vi åt lunch, så fick jag bara i mig lite grann. Sen mådde jag jätte illa. Jag måsta till och med gå och ställa mig i badrummet, för det kändes som att det var på G...Som tur var så kunde jag hålla mig. Men undrar varför det vart så? Sen efter ett tag så blev det bra igen. Första gången under graviditeten som jag mått illa. Berodde väl förmodligen inte på det, men ändå.

Har vart och klippt håret på mamma, också fick jag smaka spagetti och köttfärssås som lillebror hade gjort. Göttans! Annars har vi typ bara spelat Wii idag och promenerat. Nu ska vi kika på film!

Tutteluttan!

Bowlade lite hårt...

Gårdagen började med en kort prommis med Rocky. Sen gick jag hem och gjorde smörgåstårta. Tror bestämt att jag börjar få vatten i fötterna, för fy vad det värkte sen hela dagen efter att jag stått upp och gjort tårtan. Tyckte tårna såg lite knubbiga ut också på kvällskvisten....Uscha vad jobbigt. Känner inte alls för att gå omkring och vara uppsvälld i 2-3 månader.

Smörgåstårtan, synd att man inte fick smaka den! Men snart får jag en egen!


Vi satt och kollade på Funniest pets and people på eftermiddan. Det gillade Rocky iaf för varje gång det var en hund så gick han fram till TV och kikade och gnällde. Stackarn trodde att det var en kompis här och hälsade på ;P
Vi gick över till mamma och lånade hennes Wii. Riktigt skojsigt! Satt och spelade hela kvällen nästan. Och när vi spelade Bowling, så råkade jag först smälla till bordet med dosan. Och sen ett vattenglas som stog på bordet, så det flög och gick sönder och det sprutade vatten över allt! Till och med upp till taket på taperna...Så efter det fick jag ta det lite lugnare. Tur att inte nått annat gick sönder hehe!
Linus kom hit och spelade Wii och sen skjutspel med Kristoffer medan jag broderade på bebistäcket. Också hade han med sig smarriga muffins! Jag som försöker att inte äta massa sånt på vardagarna iaf, och Kristoffer försöker låta bli helt och hållet. Men alltid när vi tänker så så kommer typ alla med massa godsaker, och lämnar det som blir över också hehe! Men jag tog mig en muffins jag iaf, men inte Kristoffer. Mmmm hur goda som helst, nu blir jag sugen...Men ska inte falla för frästelsen nu redan!

Rocky kikar på sina "kompisar"


Linus muffins!


Imorgon är det dax för föräldrakurs. Väldans nervös för det. Ni får väl höra imorgon hur det gick antar jag.
Nu ska jag "bowla" lite till. Hej svejs!


Läskig film! Hua!

Har inte haft så mycket att skriva om på sistone så det är därför det är lite uppdaterat.
I helgen har vi spelat spel med Linus, och igår vann jag stort på Monopol!! Tror grabbarna blev lite småsura, till och med Linus "som inte blev sur över ett spel" ;) Men efterår fick dom spela lite skjutspel och låtsas som att det var mig dom skjöt på, då blev dom lite gladare hehe!
Vi har vart ute och promenerat också i det fina, men kyliga vädret. Men idag var det ju riktigt skönt. Fast vi gick lite för länge så det vart lite jobbigt åt ryggen kände jag.
Också har jag städat bort julen. Tänk att jag gjorde det före tjugondeknut! Jag som älskar att ha julpyntat. Men iår tyckte jag faktiskt inte att det vart så himmla mysigt som det brukar. Det var till och med mycket mysigare och finare nu när jag har tagit bort allt! =P

Igår kväll kollade vi på världens läskigaste film! Ska aldrig mer säga att jag vill se nått läskigt kan jag lova! Filmen heter Paranormal activity. I början funderade vi över vad det var för skitfilm vi hade satt på, men vi fortsatte att kolla ändå, vilket jag ångrar! Och efteråt skulle Kristoffer gå på toa och jag fick inte följa med, så jag ropade på Rocky så han fick hålla mig sällskap så länge. Och när jag skulle kika om han kom, så kom katten springandes, och det var inte jag med på, så jag blev skit rädd! Sen måsta vi kolla klart på Borat i sängen så jag fick annat att tänka på, men det var inte så mycket kvar av den så det hjälpte inte så mycket...Och sen måsta Kristoffer följa med mig när jag gick på toa haha!

Idag har jag ringt och bytt BM på MVC. Fick tips av Ewa, att hennes var bra, så vi tänkte prova henne. Så nu  hoppas vi på att Ewa har rätt! =)
Satt igår och skrev lista på allt som ska köpas till lilla bebisen och mig. Det var inte lite det inte! Förmodligen så behöver man väl inte allt, men det var lite saker ändå att inhandla. Tur att vi köpt barnvagnen redan iaf. Och att jag fyller år snart =) Ska bli kul att shopa sakerna till bebisen iaf! Jag längtar! Ett hus på det här bara så vore det underbart! =)

Var nyss iväg men mamma och lillebror på Maxi och handlade saker till smörgåstårta som jag ska göra imorgon för att morfar fyller 80 år. Tyvärr fick vi barnbarn inte följa med för mormor är dålig och det vart så jobbigt om det skulle komma mycket folk. Det kan jag förstå också när dom har 15 barnbarn! Men vi får ta och åka dit en annan dag helt enkelt, men då får man inte smaka min smarriga smörgåstårta. =(

Igår glömde vi ta kort igen, så det fick bli idag istället. Kolla på den här från förra veckan, värsta päronformen. Ser lite läskigt ut tycker jag...



Sen ska vi ändra gå till mamma och fika, eller åka till Tommie och hälsa på. Det får ödet utvisa!

Så tokigt!

Kristoffer satt precis och läste i ett forum. Då var det en som skrev det här:

Min svärfar skulle banta ner sin katt. Vetrinären talade om vilket "katt-bantningsfoder" som katten skulle äta.

Två veckor senare frågade vi hur det hade gått med kattens bantning.

Svärfar svarade då att det inte spelade någon roll om han gav katten bantningsfodret före eller efter den vanliga maten, katten gick upp i alla fall.

Lite försiktigt frågade vi då om det inte skulle kunna tänkas att bantningsfodret skulle ges ISTÄLLET för den vanliga kattmaten.......?

Katten är i vilket fall som helst fortfarande stor som en mindre husvagn.....

Haha tyckte det var roligt!


MVC v28

Japp, då har vi vart på undersökning igen.
Hb:120
Blt:132/76
Bls:6,9 Lite högt för att jag precis hade äte frukost
Vikt: +3 (sammanlagt 12kg)
Idag sa hon att jag hade gått upp mycket...? Att jag skulle dra ner på godis och dricka. Det är väl allt gotta jag åt i julas som har kommit nu, för annars tycker jag inte att jag äter så mycket sånt :s
Och bebisen var liten sa hon, magen hade växt 1cm bara (tror jag att det var). Så vi skulle vänta och se om den växte mer till nästa gång. Det lät inte så bra. Men hon sa att det kunde vart hon som inte mätte riktigt också :O För isf så följde den kurvan, men nu ligger den lite under och förra gången lite över. Hjärtat slog 132.

Vi sa att vi gärna ville ha en tid senare på dagen också nästa gång vi skulle träffas, för att Kristoffer ofta sitter på nätterna och jobbar. Men det sket hon i sa hon, och tyckte att jag fick gå själv isf...Är det inte bra att papporna följer med om dom vill det? Tycker hon är lite bitter mot Kristoffer...
Jag frågade om hållet jag får när jag går också. Då sa hon att det var nån muskel som håller upp magen som kändes...jag förstog inte riktigt vad hon menade.
Och idag tyckte hon att jag skulle börja äta järnpiller, så då svängde vi in på apoteket på hemvägen. Ska bli spännande och se hur det går att äta dom.

Annars så tycker jag att hon verkar allmänt oengagerad och förvirrad typ. Hon kommer inte ihåg nånting om vad vi har pratat om, eller vad jag fått och så. Varje gång vi kommer dit så frågar hon om jag jobbar och vart jag jobbar. Och hon hade ingen koll på föräldrakurserna...Visst har dom väl många dom träffar varje dag, men jag trodde att dom la ner lite mer hjärta i att lära känna föräldrarna lite bättre? Har fått för mig jag att alla tycker att det är så kul och mysigt att gå dit och man har så bra kontakt och så. Kanske bara är att vi inte passade? Kan man byta nu, eller är det kanske lite sent för det? Kanske är så med alla så det inte spelar någon roll? Lite tråkigt tycker jag. Känner inte att jag kan fråga henne allt jag vill heller, för hon typ bara pratar bort, och inte förklarar riktigt, så det känns bara onödigt.
Men hon som tog blod på mig idag var ju mysig och trevlig, hon skulle jag vilja ha! =)
Nja, kanske bara jag som överreagerar. Man har ju lixom föreställt sig innan hur allt ska vara och hur allt kommer bli när man blir gravid, men allt blir ju så klart inte som man tänkt.

Kyla!

Ja nu ska jag ut i kylan och promenera med Rocky. Kristoffer ska åka på gymmet så då passar jag på att ta mig en prommis. Men är typ 23 minus ute, så nu har jag massa kläder på mig, får hoppas att det räcker till, annars blir det en kort promenad.

Igår kväll skjutsade och hämtade vi mamma och pappa på fest. Fett jobbigt att skrapa rutorna, det var ju omöjligt. Jag tror vi måste köpa ny skrapa...
Vi spelade Monopol med Krille och Linus också. Och jag vann! =) Så det var skoj. Vet inte om jag vågar mig på det en gång till för då kommer jag nog bli arg om nån tar de gatorna jag vill ha hehe!

Varje söndag så har Kristoffer tagit kort på min mage. Men nu i söndags så glömde vi så då blev det kort i måndags istället.
Bebisen har nå konsiga rörelser för sig tycker jag. Ibland så lixom ruskar/vibrerar hela magen, undrar vad han/hon gör då? Och sparkarna kommer inte alls lika ofta längre, och när den väl sparkar så är det bara nån spark sen inget mer, så nu var det ett tag sen Kristoffer kännde riktigt. Han har känt några småpuffar på kvällen, men inget mer. Lite tråkigt tycker jag. Vi vill känna riktigt =)
När jag är ute och går, så kommer jag en liten bit, sen gör det ont som typ håll på ett ställe på magen som går över efter en stund. Inte skönt alls, vad kan det vara?

Ja nu ska jag ut i kylan! Hej svejs!

Hehe Rocky ville också känna på magen

2010

Nyår blev väldans bra till slut ändå! Vi började med att åka på stan med Linus för han skulle shoppa kläder och vi letade spel, men vi hittade inget tyvärr. Sen åkte vi hem och pappa kom på besök. Kristoffer gjorde potatisgratängen medan vi satt och drack kaffe. Sen gjorde vi iordning oss och sen kom Linus hit.
Han hade med sig nyårspresenter till oss =) Det var snällt! Tack så mycket!
Vi stekte på fläskfilén sen åt vi. Gud så gott det var, vill ha mera. Efter maten spelade vi M.I.G och sen kom Tommie hit och drack öl med pojkarna, medan jag smuttade på julmust och åt choklad som Tommie hade med sig =)
Kvart i 12 skyndade vi oss ut till bilen och åkte ner på Håstaskolan och smällde raketer med Joel, Linda, Alex och två kompisar till dom. Jag råkade trycka ner en raket för långt ner i snön så den satt fast och smällde på backen...farligt!
Efter det skjutsade jag Tommie, Kristoffer och Linus till en fest på stan, sen åkte jag till Joel och battlade Guitar Hero med Linda och Alex.
Ja som sagt så blev det en mycket bra nyårsafton. Tack så mycket för en trevlig dag allihopa!


De här fick vi av Linus. Kristoffer fick den som det står: Jag vill ha öööööööööööööl på, och jag fick den den som det står: men......jag vill ha läsk på. =) Fast när vi fick dom så satt Kristoffers på en öl och min på en julmust.
Tack så mycket Linus!


RSS 2.0