Flytt!

Har inte haft nått spec att skriva om på sistone, så det har inte blitt nå.
Olivia har börjar "prata" en massa =) När man sätter henne i babysittern och sätter dit leksakerna som hänger framför henne, så sitter hon och pratar och flinar. Hon är ju så himmla gullig! Måste filmas förresten!

Idag firar vi 8 år. Tänk, 8 år! Har inte firat nått spec. Vi har promenerat i slingan, packat och packat, och vart och kollat in vårat hus. Sen vart det tacos och naturgodis! =) Funkar utmärkt!

Och imorgon flyttar vi, så nu dröjer det tills det kommer ett riktigt inlägg.
Hej svejs Håsta! Hallå HUSET! =)
Orka om det regnar imorrn..vad fan gör man?

Tutteluttan!


Olivia 10 veckor!

Igår var mamma, jag och Olivia iväg till Malin och Bengt. Måsta låna lite flyttlådor så vi kan börja packa nån gång. Drack lite kaffe och Olivia hade väldigt roligt med sin mormor. Gud vad hon flinade hela tiden när mormor flängde runt med henne. Och jag fick ont i magen av allt skratt för det var så roligt att kolla på henne, sötisen! Också fick vi en lekstuga också! Dom har ju ganska precist flyttat till ett nytt hus, och då stog det en lekstuga på deras gård som dom inte har nån använding för, så då kunde vi få den =) Eller köpa, jag vet inte hehe. Så då ska vi ta hem den sen nån gång och rusta upp =) Kommer bli kul!

Idag var vi på BVC. Olivia är idag 10 veckor gammal. Hon väger 5280g och är 57 lång =) Börjar bli stor min lilla tjej! Glömde fråga Annika om det går bra att ha fönstret öppet i sovrummet på nätterna, eller om det inte är bra för Olivia att det drar? Kanske ni som läser vet? Och att ha fönstret i bilen nervevat. Det börjar ju lixom bli rätt varmt och det är dåligt med AC i Amazonen =P

Sen när vi kom hem så följde Stina och Alice med på en runda runt slingan och sen gick vi hit hem och drack kaffe. Olivia har inte vart på sitt bästa humör idag. Så när jag för andra gången på en kort stund måsta amma henne så vart det debut på att amma bland folk. Stina var ju här ;) Kändes lite osocialt att gå därifrån två gånger, så jag tog mig i kragen och provade haha! Måste ju göra det nån gång så då fick Stina vara försökskanin ;) Glömde fråga hur det gick förresten. Var det godkänt Stina?
Hur bra det än gick, så kommer det inte bli nån vana, jag går hällre undan om det går. Så då vet ni vart jag är om jag försvinner helt plötsligt =)

Sen åkte vi till vårt blivande hus i Iggesund för att kolla vilka grejjer dom skulle lämna kvar och inte. Vad det hade växt en massa på gården. Fint var det! Men nu störde jag mig väldigt mycket på träden som skymde solen! Hoppas att grannen går med på att göra nått med dom...Kristoffer la märke till allt småfusk inne i huset IDAG! Typ att det fattas lister och sånna saker...Det var det första jag såg det, och det har jag ju berättat för han flera gånger att jag störde mig på allt småslarv dom har gjort när dom har fixat saker. Typiskt killar, eller? Hehe!

Efter det passade vi på att svänga in till pappsen. Han var lite trött och slö, så vi var inte där så länge. Åkte hem och kollade på Avatar istället som faktiskt var bättre än jag trodde. Nu är det duschdags igen! Men nu har jag vart duktig och bloggat med bara en dags uppehåll iaf! Hej svejs!

Roadtrip!

I torsdags gick Stina och jag ner till Hälsocentralen för vi skulle träffa mammagruppen. På vägen ner så fick jag skavsår på hälen för jag hade mina nya skor. Så när vi kom ner så gick jag in på dagjouren och frågade om plåster. Då var det en sköterska som tog med mig in i ett rum och gjorde rent och satte på mig riktigt skavsårsplåster. Värsta turen jag hade. Sen så kunde jag gå igen utan problem =) Efter att vi mött upp de andra i mammagruppen (kom bara två till) så gick vi ner på fiket på Möljen och satte oss där och fikade i solen. Jag köpte mig årets första mjukglass! Hur skönt som helst. Det hoppas jag att vi gör varje gång hädanefter, om vädret tillåter förstås.

I fredags åkte jag, Kristoffer och Olivia på en liten roadtrip. Till Mora. Skulle kolla på en blå 142:a automat som var till salu. Hade ju kollat efter en Amazon, men vi hittade ju aldrig nån, så då tyckte vi att det fick duga med en 140 då istället. Vill ju ha nått att cruisa i nu när vi inte får åka raggarbil med mor och far min längre, eftersom att Olivia måste ha bälte.
Iaf så kom vi ner och ser att bilen är hur rostig som helst, och inte gick den nå bra heller. Det var ju väldigt tråkigt när vi hade åkt så långt. Så då åkte vi på McDonald och åt. Passade på att byta blöja på toan där också. Och fy så Olivia skrek när vi var där inne! Pinsamt! Måste ju ha låtit som att vi höll på och tortera henne stackarn! Vet inte vad det tog åt na. Men sen vart det bra iaf.

Kristoffer satte sig och surfade på deras nät och kollade om det fanns nå fler bilar i närheten när vi ändå hade åkt så långt. Så hittade han en Amazon i Leksand. Han hade sett den tidigare också, men tyckte väl inte att den var så speciell och lite för dyr för våran budget, så han hade ju struntat i den tidigare. Men när vi ändå var så nära då så kunde vi lika gärna åka och kolla om vi fick ner den i pris. Så han ringde och priset skulle dom väl kunna dra ner på, så då åkte vi 4,6 mil till. På vägen dit så fick vi bromsa för 3 stora vildsvin och ett liten bebissvin! Sånna hade vi aldrig sett förr, så vi var helt fascinerade! Haha!

Vi kom dit och gick till bilen. Det var ju kärlek vid första ögonkastet! Såg ju hur fin ut som helst. Och dom som ägde den var pensionärer och så trevliga så. Medan Kristoffer provkörde så gick Olivia och jag in en stund i huset med hon som bodde där. Hon sa att Olivia var så lik far sin och att hon var ovanligt fin för att vara en så liten bebis =) Så sant, så sant. Min lilla sötis! Sen när vi hade bestämt oss för att köpa bilen så fick vi gå över till grannen deras för att låna dator och internet så vi kunde betala den. När det var klart så gick vi tillbaka och skrev papper. Och jag kan då lova att dom hade ordning på papperna sina. För dom hade haft bilen sen 70-talet och ägarbytet var från då. Så får väl se om ägarbytet gick igenom när dom var så gamla.

Sen var det bara att börja åka hemåt. Olivia somnade precis innan vi skulle åka och sen sov hon hela vägen hem. Vi kom hem halv 4 på natten och då hade vi vart in i Iggesund också och visat Grannen, Björn och Krille våran nya pärla. Så vi var lagomt trött och slut. Men det var en rolig roadtrip, och Olivias första! Vilken tur hon har hon som får åka på massa äventyr när hon är så liten. Fast jag vet inte om hon tyckte det var så speciellt roligt e ;) Hon var lite grinig då och då. Så klart när man bara får sitta och åka bil istället för att kramas!

Dan efter åkte vi till Iggesund igen och drack kaffe, och åt kakor och solade! Mycket härligt!
Nu måste jag passa på och gå och duscha när plutten sover! Ha det bra!

Nyvaken och hungrig på vägen ner

Vi stannade en sväng så Olivia fick äta, och Rocky och husse kissa

Dan efter kollade folket lite noggrannare på bilen när vi alla var lite piggare

Fin va?!

Olivias första åktur i pärlan! Den sov man gott i!


RSS 2.0