MVC v30

Kom nyss hem från MVC. Idag hade vi ju en ny BM. Och gud vad hon var underbar! Vilken skillnad!
Hon var i alla fall engagerad och snäll och omtänksam. Hon märkte att vi var lite nervösa på mätningen av magen, eftersom att den inte hade växt förra gången. Så när hon mätte så höll hon på och kände efter hur den låg och förklarade allt. Och visade Kristoffer att hon kände huvet och hur hon gjorde och sånt. Hur härlig som helst! Bebisen hade växt iaf! Om man hade tagit bort mätningen från förra gången så hade den följt kurvan, fast ovanför =) Vilken lättnad. Hon sa att när den andra BM mätte förra gången så kanske bebisen låg på sidan och att hon mätte rakt över, så det kanske var därför det vart fel mått. Så det var skönt att hon förklarade det. Och när hon mätte så kände hon efter riktigt vart bebisen var så att det skulle bli riktigt =) När den andra BM mätte så han man knappt lägga sig innan hon var klar typ...

Idag behövde jag inte ta några blodvärden. Så idag blev det bara puls och blodtryck och vågen. Pulsen var väl rätt hög tror jag, och jag hade gått ner ett halvt kilo. Så då blev vi lite oroliga igen, men det var vanligt att man kunde göra det, så då blev vi lugn igen haha! Nojjiga föräldrar vi. Men så är det väl med första bebisen kanske, när man inte vet så mycket.
Kristoffer tyckte att hjärtat slog lite sakta idag mot för annars, men det slog fortare än förra gången =P Idag slog det nästan upp till 150! Så allt var bara bra. Kändes så skönt att komma dit idag till nån som var trevlig. Så nu längtar vi till nästa gång. =) Hon letade till och med en senare tid så att vi inte behövde kliva upp så tidigt nästa gång, men det fanns inte så det blev ganska tidigt ändå, men det gick så bra så när hon iaf försökte =)
Tack så mycket Ewa för tipset!

Just de! När vi satt och väntade så kom den gamla BM och ropade in en annan. Och då såg hon oss. Hon såg lite sur ut. Tror inte att hon tänkte hejja äns, så jag sa hej först hehe.

Idag bjuder jag på magbilder också, från i söndags.

 


Kommentarer
Postat av: ewa

Fin magen:) Blir så glad att ni tyckte om BM!!De är skit viktigt att man trivs med sin BM så man törs fråga allt även pinsamma eller knäppa frågor!!Skönt att magen växer som den ska:)kram

2010-01-21 @ 12:38:04
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0