Höststädning

Har precis vart ute och höststädat ute på gården. Lite deppigt faktiskt, men tänk så skoj när man får ta fram allt igen i vår =) Ska bara slänga lite skräp, köra in cyklarna, ta bort taket (kanske) på tältet och täcka över allt...

Kristoffer är och jobbar. Ganska trisst när ingen är hemma och blir glad att man kommer hem, och allt är tyst.
Då får man prata med Rocky istället och fråga hur han har haft det under dagen =P Och Rocky blir ju iof väldans glad han med när jag kommer =)

Men det är bra att älsklingen får åka iväg och göra något han med. Måste vara väldigt långtråkigt att bara sitta hemma och jobba varje dag.

Efter att jag började städa ute så har jag fått världens städlust! Vill städa i förrådet och få ordning så man kommer in där och städa i skrubben. Och jag har massa idéer på hur jag ska utnyttja allt lite bättre istället.
Men tror jag måste ta sån städning när man har lite mer tid på sig, och när Kristoffer är hemma, så han kan hjälpa till och flytta lite kartonger och se så att han också vill ha det så som jag har tänkt.

Köpgalen blir jag också när jag håller på och städar. Vill bara ha och ha och ha. "Oj, om jag hade en "sån" så skulle det bli jätte fint där"´, tänker man. Också sätter man sig ner och skriver en vill-ha-lista som bara kommer att ligga och skräpa tills nästa gång man städar då den åker i soporna, och man sätter sig och skriver en ny...

Ja, så är det iaf. En vacker dag kanske man får åka och handla allt det där man vill ha. 
Jag längtar till den vackra dagen! =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0