Årets första grillning!

I lördags vart det en morgon promenad men Olivia, Kristoffer och Rocky. Vi trodde att det skulle bli ännu sämre väder senare på dan så vi passade på medan det inte regnade. Men sen sprack det ju upp och blev rilktigt fint! 
Efter promenaden gjorde vi lunch, sen åkte vi till Malle och drack kaffe. Också fick vi låna badbaljan.

Vi var ju iväg och köpte ännu ett till skötbord här om dan, för det nyaste vi köpte var så vingligt för det stog på golvbrunnen så Olivia rullade ju på sidan, så det kändes lite ostabilt. Också stog det mitt framför tvättmaskinen och den behövs ju anvädas lite oftare nu för tiden, så nu har vi ett som står på badkaret istället, funkar hur bra som helst. Iaf, så hade vi en "inbyggd" badbalja på det andra skötbordet, så när vi köpte nytt så måsta vi ha en lös badbalja, så då var Malle snäll och lånade ut deras. =)
Ja så nu har vi två skötbord till salu om nån är intresserad =)

Sen åkte vi hem och gjorde rent gillen och städade lite ute på våran snöiga gård. Sen kom Krille och Linus hit och grillade med oss och spelade TP. Mycket trevligt. Lite synd att jag måsta gå iväg och amma hela tiden. Kändes det som iaf, men sånt är livet nu =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0